A New Line megszerezte Conan jogait

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rotator
No PJ, plz.

a tavalyi Pathfinder is hasonló vizeken evezett, itthon be sem mutatták
Én kb. évente elõveszem a Conan-t és megnézem. Szerintem remek film, LoTR-ra max annyiba hasonlít hogy mind2be kardoznak 😄, Conan a nyers brutalitással egyszerüen fergetegesen jó. Basil Poledouris pedig isten, egy nagyon jó film alá olyan zenét varázsolt, ami hatalmasat nyomott a hangulaton.

Nem gondolom, hogy akárcsak meg tudják közelíteni az eredeti Conan hangulatát bárki is a rendezõ. Azért kiváncsian várom, és remélem jó filmet tudnak összehozni belõle.

A mia 10 évesek meg sem fogják nézni, ha nincs valami szuperképessége. Úgy végzi, mint a skorpiókirály.
Maga a connan tényleg gagyi mai szemmel, de ne tudjátok meg mekkora élmény volt 10 évesen megnézni az osztállyal videón 😊

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

A Conan filmek elég jók. A zenéjük meg igazi kuriózum.
Mennyei teremtmények
King Kong, akármint mondtok nekem bejövõs volt a film.

"Szinte az összes LotR elõtti filmje k*rvajó. A LotR nem. 😊"

A Lotr pedig egy mestermû. Még ígyis hogy eléggé Disney szintûre sikeredett.
Hiába lenne akár Peter Jackson (amúgy szerintem ezer más rendezõ ugyanúgy meg tudná jól csinálni), Schwarzenegger már nem filmez, Basil Poledouris zeneszerzõ (hiába, szerintem az volt a legzseniálisabb a régi filmekben) sajnos azóta elhunyt. Azért ha legalább nekifognának, már bíztatóbb lenne...
PetruZ
Szinte az összes LotR elõtti filmje k*rvajó. A LotR nem. 😊
The Frighteners Michael J. Fox-szal is kurva jo

Te mégis mirõl beszélsz ? a legjobb fantasy kaland film volt gyerekkoromban mindeki conan akart lenni még te is, ne tagadd kutya 😊

ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net

Meg ne felejtsük el a Meet the Feebles,Bad Taste Filmeket se.

aszem a Hullajó !!!

asrock p45r2000|quad6600|sapphire hd 4850|geil ultra 2*2Gb 1066Mhz

Errm, felvilágosítana valaki, hogy mitõl olyan nagy szám ez a Peter Jackson? Hány tuti filmet csinált? (a LotR trilógia 1-nek számít😊)
peter jacksont és a weta mûhelyt követelem !!! :-D

Ilyenkor "utálom" hogy Schwarzeneggerbõl kormányzó lett. Hiába jó politikus, bárcsak leszavazták volna, most lehetne Conan, meg csinálhatna kemény retró akciókat, Stallone-t, Willis-t simán lemosná a pályáról. <#violent><#hehe><#worship>

Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/

Én nem, mert Conan már régen is gagyi volt, ma pedig már übergagyi lenne!

sweech
én is nagyon szeretném ha peter jackson állna a kamerák mögé