Ötvös Tibor

A New Line megszerezte Conan jogait

A Warner Bros. hét évre vásárolta meg Conan jogait, ám ezen idő alatt nem volt képes vászonra vinni a barbár egyik kalandját sem. Most azonban a New Line kaparintotta meg a harcost és hamarosan megkezdi a King Conan előkészületeit.

A Warner ezt bizony most alaposan elpuskázta. Hét évvel ezelőtt megvásárolta a Conan-jogokat és komoly munkálatok kezdődtek a King Conan: Crown of Iron címet kapott harmadik rész kapcsán. Első körben az egykori főszereplő, Arnold Schwarzenegger ajánlotta utódjának Dwayne Johnsont, a stúdió pedig leszerződtette a Wachowski fivéreket a projekthez.



Ám az idő telt, a tesók nem tudtak előállni semmi elfogadhatóval és végül leléptek. Ekkor jött Robert Rodriguez, ám ő sem tudott mit kezdeni a dologgal és végül elvesztették a jogokat. És most úgy tűnik, hogy az utóbbi években egyre több sikerfilmet produkáló New Line Cinema próbálhat szerencsét a barbár világában.

Jelenleg csak azt tudni, hogy az új stúdió nem szeretné megváltoztatni a film címét, ráadásul egyes pletykák szerint nagyon szeretnék, ha Peter Jackson vagy A pillangó-hatást készítő Eric Bress állna a kamerák mögé.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • rotator #19
    No PJ, plz.
  • Kobaljov #18
    a tavalyi Pathfinder is hasonló vizeken evezett, itthon be sem mutatták
  • moRtiZ #17
    Én kb. évente előveszem a Conan-t és megnézem. Szerintem remek film, LoTR-ra max annyiba hasonlít hogy mind2be kardoznak :D, Conan a nyers brutalitással egyszerüen fergetegesen jó. Basil Poledouris pedig isten, egy nagyon jó film alá olyan zenét varázsolt, ami hatalmasat nyomott a hangulaton.

    Nem gondolom, hogy akárcsak meg tudják közelíteni az eredeti Conan hangulatát bárki is a rendező. Azért kiváncsian várom, és remélem jó filmet tudnak összehozni belőle.
  • LCO #16
    A mia 10 évesek meg sem fogják nézni, ha nincs valami szuperképessége. Úgy végzi, mint a skorpiókirály.
  • assdf #15
    Maga a connan tényleg gagyi mai szemmel, de ne tudjátok meg mekkora élmény volt 10 évesen megnézni az osztállyal videón :)
  • Wittgen #14
    A Conan filmek elég jók. A zenéjük meg igazi kuriózum.
  • Hesztia #13
    Mennyei teremtmények
  • Lami #12
    King Kong, akármint mondtok nekem bejövős volt a film.

    "Szinte az összes LotR előtti filmje k*rvajó. A LotR nem. :)"

    A Lotr pedig egy mestermű. Még ígyis hogy eléggé Disney szintűre sikeredett.
  • dartois83 #11
    Hiába lenne akár Peter Jackson (amúgy szerintem ezer más rendező ugyanúgy meg tudná jól csinálni), Schwarzenegger már nem filmez, Basil Poledouris zeneszerző (hiába, szerintem az volt a legzseniálisabb a régi filmekben) sajnos azóta elhunyt. Azért ha legalább nekifognának, már bíztatóbb lenne...
  • PetruZ #10
    Szinte az összes LotR előtti filmje k*rvajó. A LotR nem. :)