19
-
#19 No PJ, plz. -
Kobaljov #18 a tavalyi Pathfinder is hasonló vizeken evezett, itthon be sem mutatták -
moRtiZ #17 Én kb. évente előveszem a Conan-t és megnézem. Szerintem remek film, LoTR-ra max annyiba hasonlít hogy mind2be kardoznak :D, Conan a nyers brutalitással egyszerüen fergetegesen jó. Basil Poledouris pedig isten, egy nagyon jó film alá olyan zenét varázsolt, ami hatalmasat nyomott a hangulaton.
Nem gondolom, hogy akárcsak meg tudják közelíteni az eredeti Conan hangulatát bárki is a rendező. Azért kiváncsian várom, és remélem jó filmet tudnak összehozni belőle. -
LCO #16 A mia 10 évesek meg sem fogják nézni, ha nincs valami szuperképessége. Úgy végzi, mint a skorpiókirály. -
assdf #15 Maga a connan tényleg gagyi mai szemmel, de ne tudjátok meg mekkora élmény volt 10 évesen megnézni az osztállyal videón :) -
Wittgen #14 A Conan filmek elég jók. A zenéjük meg igazi kuriózum. -
Hesztia #13 Mennyei teremtmények -
Lami #12 King Kong, akármint mondtok nekem bejövős volt a film.
"Szinte az összes LotR előtti filmje k*rvajó. A LotR nem. :)"
A Lotr pedig egy mestermű. Még ígyis hogy eléggé Disney szintűre sikeredett. -
dartois83 #11 Hiába lenne akár Peter Jackson (amúgy szerintem ezer más rendező ugyanúgy meg tudná jól csinálni), Schwarzenegger már nem filmez, Basil Poledouris zeneszerző (hiába, szerintem az volt a legzseniálisabb a régi filmekben) sajnos azóta elhunyt. Azért ha legalább nekifognának, már bíztatóbb lenne... -
#10 Szinte az összes LotR előtti filmje k*rvajó. A LotR nem. :)
-
spR #9 The Frighteners Michael J. Fox-szal is kurva jo -
TommyGun #8 Te mégis miről beszélsz ? a legjobb fantasy kaland film volt gyerekkoromban mindeki conan akart lenni még te is, ne tagadd kutya :) -
paco24 #7 Meg ne felejtsük el a Meet the Feebles,Bad Taste Filmeket se. -
Ginos #6 aszem a Hullajó !!! -
cateran #5 Errm, felvilágosítana valaki, hogy mitől olyan nagy szám ez a Peter Jackson? Hány tuti filmet csinált? (a LotR trilógia 1-nek számít:)) -
rolika #4 peter jacksont és a weta műhelyt követelem !!! :-D -
bvalek2 #3 Ilyenkor "utálom" hogy Schwarzeneggerből kormányzó lett. Hiába jó politikus, bárcsak leszavazták volna, most lehetne Conan, meg csinálhatna kemény retró akciókat, Stallone-t, Willis-t simán lemosná a pályáról. -
Nyarlathotep #2 Én nem, mert Conan már régen is gagyi volt, ma pedig már übergagyi lenne! -
#1 én is nagyon szeretném ha peter jackson állna a kamerák mögé