427
-
#27 Erről fog szólni a története: (elég sablonos, vacaknak tűnik)
Részlet a pcdome előzetes cikkéből:
"A Rise of the Argonauts története a görög mitológia egyik ismert történetét, az Aranygyapjú legendáját dolgozza fel. A játékban Iaszón görög királyt fogjuk irányítani, akinek feleségét meggyilkolják. A gyilkoson állt bosszú után a király útra kel Argó nevű hajóján, hogy meglelje a legendás Aranygyapjút, mely az egyetlen reménye felesége feltámasztására. Ezen hosszú, veszélyekkel teli, izgalmas útján fogjuk irányítani Iaszónt."
-
tomcsa4 #26 Hát nem tudom. A látottak alapján én inkább TPS hentelős cuccra gondolok, mint ahogy írtad is. Sajnos :(
(De mivel késik, alakíthatnak rajta.) -
#25 Na jó, még esetleg abban lehet reménykedni hogy Fable-szerű lesz. -
#24 öö, azt hittem vmi komolyabb rpg lesz, de az a press A-s screenshot felerősítette félelmeimet hogy csak egy újabb hentelős cucc :/ -
#23 Csúszik a Rise of the Argonauts megjelenése!
Újabb játék megjelenése vándorolhat át a jövő évre: bár a Rise of the Argonauts késését a Codemasters még nem, a viszonteladók már megerősítették.
Az akció-szerepjáték megjelenését őszre terveztek az eredeti bejelentés szerint, ám a GameStop áruház szerint a boltokba kerülésre csak a jövő év elején számíthatunk. A kiadó Codemasters ugyan még nem kommentálta a történéseket, de újságírói megkeresésre az üzlet vezetősége megerősítette, hogy a késésről szóló hír nem kacsa.
info: Gamekapocs -
mikiking #22 Exclusive Animated Short Pt. 1: Trial of the BullExclusive Animated Short Pt. 1: Trial of the Bull -
OKTÓBER 14 (US) -
#20 A Hardwireden van fent új video. Most találkoztam elöszőr ezzel a játékkal de nagyon ígéretesnek tűnik. -
#19 Pár kép beszúrva:
-
#18 -
#17 Bannernak ?
-
#16 Az infokból minden kiolvasható. -
#15 Ez mien játék lesz? cRpg vagy olyan játékmenete lesz mint a pop-nak? tehát lineáris? -
#14 E3 trailerek. -
#13 9 új kép -
#12 Kaszabolos Trailer -
#11 Nekem totál TQ flessem van ettől a trailer-től...mintha a valaha vót Iron Lore ból páran a A Liquid Entertainment be szivárogtak vóna, minden monszta pl. Manticore, faun, kentaur hasonló svádájú, meg a cuccok, pl. a főhős pajzsa tiszta korybantes a tq-ból -
#10 Hangulatos kisTrailer Bár nem ingame. -
#9 Új Trailer -
#8 Pár új kép -
#7 Infocsokor! -
#6 olyan jó, hogy ezt mindig megjegyzed. :DD -
moralosan #5 Azért lassabbnak tűnik ez a harc, mint a GoW-ban :P -
gyuri12 #4 no ne mondd:) -
#3 hát a te gépeden semmi nem megy má:)
amúgy ezt a játékot meg várom! -
gyuri12 #2 ez se fog elmenni a gépemen...:( -
#1 Megjelent az első videó!Sokban emlékeztet a GOW -ra, de szvsz nagyon jónak ígérkezik!