427
-
#67 Hát igen, csak TPS nézetbe.
én meg várom a magyart... hasonló a JE-höz. csak az sokkal jobb -
#66 ez ilyen hack and slash? semmi több? -
nab #65 Grafika és a modellek nagyon szépek. Passzol a világhoz, de a játék nekem elég uncsi :( -
#64 Szal magyarul fog megjelenni.Valahol olvastam róla de már nem emlékszem hol.Ezért nem is mertem beírni hogy magyarul jelenik meg! -
Szeszmester #63 Grebber csak átírta a főmenü szövegét.
Aki angolul vette meg, annak várnia kell a magyar megjelenésre. -
#62 De van aki angolul vette meg. -
Szeszmester #61 Nem kell átnevezni, meg kell majd venni a boltban. -
#60 Grebber!
Hogy kell magyarrá átnevezni h a dialog is magyar legyen??
az INT nevű mappában mit kell tenni? -
#59 Ne szórakozz, ha olyan, mint a Jade Empire, már szerzem is be! :) -
#58 Hol lehet állítani, hogy magyar legyen? mer ezt érteni is kéne. Sz ok, hogy megölik a feleségét, és bosszúhadjáratba fog...de ide történetmesélés is kéne. Na hogy kell magyarrá tenni?
Lehet istenséget is választani pl...
eddig nem vagyok hanyatt esve tőle, majdnem olyan mint a Jade Empire. De legalább fele olyan jó lenne mint aWitcher játékmenetileg
-
#57 Szerintem annyira nem lehet gáz a gém, most telepítem mingyá:D -
xido #56 nem akarom lehúzn...nagyon..ismét...hátha a szöveg majd viszi...amint grebber kollega elárulja,mit írt át és hol.. -
#55 Tényleg ennyire gyík lett? Mihez hasonlít? Újrajátszhatósági foka nulla? -
#54 Ez engem is érdekelne... ékezet nélkül is jöhet! -
xido #53 ahogy látom hosszú ékezetes betűket nem kezeli
a játékon belüli szövegek is magyarrá válnak gondolom,úgy már egy fokkal jobban érdekelne a történet
hol állítottad át?..regeditben nincs rá hivatkozás,iniben bütyköltél vagy merre?..mert láttam én is magyar lokalizációs mappát -
#52 Ennek is van egy hangulata de szerintem átlagos hent game.Nem magaslik ki semmivel. -
#51 Van olyan jó szerinted/szerintetek mint a Titan Quest vagy az Age of Mytholgy hangulatilag? -
#50 A játék könnyen magyarítható a szövegek int kiterjesztésű fájlban vannak.
-
#49 Én nagyon várom már a gémet, hamarosan telepítem. -
#48 többet tartott a letöltése mint amennyit játszottam vele!! Szánalmas egy játék!! Hihetetlen szar, pedig én imádom a görög mitológiát, gondolom a nickemből is látszik! De evvel nem birok játszani! -
#47 a gfx viszont szép, Unreal 3 motor, szal a gépigénnyel sem lehet gond -
#46 Fejlődni lehet benne? és van jó és rossz elv a játékban? -
#45 Tényleg elég egyszerű lett nagy csőjáték egyszer végigjátszható de semmi több.
-
xido #44 nem tudom mit vártam...de ez így fél óra után nagyon alulmúlta a várakozásaimat...ps2 szintű és stílusú játék...úgy nyomkodom el unalmamban a párbeszédeket meg a videókat,mint szél...nagyon nem győzött meg eddig... -
xido #43 -
xido #42
1680*1050...felbontás beállítás...meg talán fényerő...és slussz...semmi több képfinomítási skála!! -
xido #41 and behold....befutott az idei év utolsó várományosa számomra,januárig csak játszás...beszerzés szünetel:) -
#40 Pc-re is ,jöhetnek a tapasztalatok. -
#39 Xbox 360-ra már kijött! -
#38 ingame -
#37 Aranylemezre került a game!!! -
#36 Amerikában már dec. 16-án ki jön. Európába sajnos csak jövőre. Ausztráliába pedig még hamarabb jön ki mint USA-ban! -
#35 Képek + Trailer -
#34 Csúszik a Rise of the Argonauts megjelenése.
Betegeskedik a Rise of the Argonauts debütálása, további rossz hír, hogy demóverzió nélkül hagynak bennünket.
Elúszott a Codemasters akció-szerepjátékának novemberi megjelenése, jelentették hivatalos csatornákon keresztül, várhatóan fejlesztőikkel együtt karöltve megpróbálják belepasszírozni a Rise of the Argonauts megjelenését a karácsonyi felhozatalba. Ígértük betartására mindössze néhány rövidke munkahét áll rendelkezésükre, hatalmas léptekkel közeledünk az ünnepi szezonhoz, így kis hazánkból is üzenjük nekik, tessék felkötni a gatyákat!
Sajnos a csúszás okait nem részletezték, így kizárólag sötétben tapogatózva keresgélhetünk terhelő bizonyítékokat, ellenben érdemes megjegyezni milyen nehéz versenyhelyzetbe kerültek, ugye felesleges felemlegetnünk milyen orbitális szerepjátékok kényeztetnek bennünket mostanában? Ha már a Codemasters illetékesei kénytelenek voltak hivatalos sajtóanyagot kibocsájtani gyorsan hozzácsaptak kellemetlen bejelentésükhöz egy másik kínzó részletet. Ennek fényében lemondhatunk a Rise of the Argonauts demonstrációs verziójáról, a fejlesztők állítása szerint teljesen felesleges 10-15 perces időkorláttal rendelkező demót megjelentetni.
A Rise of the Argonauts névre hallgató akció-szerepjátékot a Liquid Entertainment elhivatott stábjának köszönhetjük, munkásságuk eredményét PC-n, Xbox 360 és PlayStation 3 rendszereken élvezhetjük.
info: Gamestar -
#33 Nov 7 ha minden igaz. -
#32 A bitangok... :D -
#31 A http://www.gamefaqs.com-ról hirtelen eltünt a megjelenése.
Pedig mára volt kiírva :( -
#30 Pcdome cikk -
#29 A baj csak ezzel az, hopgy nem ő volt a király.... -
#28 Ám okt. 30-án jön ki a játék amúgy