Nõi labdarúgás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REAL MADRID
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Rakjatok jó képeket!

Kérem kapcsolja ki!
!!HALA MADRID!! Egyszer élünk, de akkor nagyon! ;)
Lányoknak figyelembe: alle.extra.hu
Az ALLE egy kispályás,kizárólag lányokkal foglalkozó csapat.Én is itt focizom.Az oldalon megtalálhatjátok az edzõ és a cs.k. telefonszámát.Nagyon jó kis csapat,és itt nem az a lényeg h minél több kupát,stb nyerjünk hanem hogy jól érezzük magunkat és focizzunk egy jót :) A csapatban mindenki nagyon kedves!
További infókat az oldalon olvashattok még egyszer: alle.extra.hu
!!HALA MADRID!! Egyszer élünk, de akkor nagyon! ;)
gecy mind
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
nagyon régóta mûködik az, ha a sportban valaki topikot nyit, akkor mesél valamit a topik témájáról, nem csak annyit, hogy akinek kedve van...az jöjjön ide. Tök normálisan kértelek, hogy mutasd be az általad nyitott témát, mivel ha megnyitod akkor érdekel is téged, és valamit össze is tudsz szedni róla, de inkább bevágtad a durcát. Én sajnálom és én kérek bocsánatot.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
szerintem semmi baj nincs a kommentemmel.az új nikk meg több mint 3 éves
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Aki nem veszi komolyan, ne irjon ide!!!!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

éppen azok nem nézik reálisan akik ilyet állítanak.szar a focink ez tény,de még megye III.-ban is látsz tudatosan felépített akciókat
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
csak fikázzuk a magyar focit attól jobb lesz
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
BUDA > miskolc.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
2. én sem értem mi a baj címmel, mondjuk én mindenféle focit utálok - /me szakértõ. De ha van magyar foci topik, akkor ez is lehet szvsz.
3. akinek nem tetszik ne írjon bele.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
REAL MADRID
REAL MADRID
-the invisible-
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.