Transformers - Robot robotnak farkasa

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0Speed0
bocs, bocs.. premier eõtt... <#vigyor3>

Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...

0Speed0
Nemértem mijen júli 3. -áról van szó.... lsd:
Holnaputántól adják
est.hu

Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...

A jól megszokott agyoncsvart amerikai történet(földönkivüliek támadják meg az amerikát és csak egyvalaki mentheti meg az emberiséget)😄. De ez mind mellékes lesz mivel a robotok baszottul jól néznek ki, az összecsapások még inkább. Ugyhogy én nem annyira aggódom a filmel kapcsolatban.<#vigyor2><#vigyor2><#taps><#taps>
Való igaz, hogy ma is hódítania kell a filmnek, nem csak nosztalgia-partit rendeznie a mai 20-30as korosztálynak. Mégis, sok történet nem véletlenül rajzfilmen lett kivitelezve: nem csak a költségekre gondolok, hanem kivitelezésre. Valójában nem tudom mit mondana önmagában a film, ha nem lenne az eredetinek olyan nagy a kultusza. Olvastam imdb.com-on is olyan véleményt, hogy azért még a kinézeten kívül, a történetben és a karakterjellemben messze nem közelítették meg az eredetit, de legyen ez a vita csak tényleg akkor, ha megnéztük a filmet!😊

Tervezik a folytatást: lesznek dinobotok...azok hogy fognak kinézni? Másrészt megnéztem neten képeket fõleg Decepticonokról: jó hogy vicces lenne Starscreamnek a 70'es évekbeli trapézgatyás láb, de azért könyörgöm, Megatron azért ne úgy nézzen már ki, mintha egy erõs elekrtomágnes-maggal az összes környezetben lévõ fémtárgyat összeömlesztik...
InfectedMann
száz éve lehet már 1-2 perces HD elõzeteseket nézni meg egy rakat TV Spot is fentvan már youtube -on.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Én csak azért fogom megnézni, hogy láthassam a fasza CGI robotokat átváltozni.<#idiota>
A többi csak mellékes.

https://twitter.com/foodlfg

"fasza lehet egy ilyen látványfilmet valami mozis-remegõs-villogós verzióban látni"

durva lenne, ha premier elõtt lenne warez verzió. elég ritka. (mondjuk a motel 2 és a le'csó már kijött pre, de szerencsére a transformers még nem.)
fasza lehet egy ilyen látványfilmet valami mozis-remegõs-villogós verzióban látni. én inkább várok egy igazi mozis verzióra, ez a film megérdemli.

"Kicsit jobban hasonlíthatnának, inkább a kicsit ódivatú 80'as évek stílusára, mint egy turmixgépre."
szvsz jótt tett nekik a fejlõdés. ez a film nem csak azoknak szól, akik régen is tudták már, hogy mi az a transformers, hanem ugye a mai kölkökkel is elfogadhatóvá kell tenni. és bizony az ósdi dizájn inkább tenné nevetségessé, mint hatalmassá a robotokat. (részletekben is sokkal szegényebbek voltak, így bõven a tervezõk fantáziájára volt bízva a dolog)

"Ha jól láttam a trailerben, akkor a Las Vegas c. sorozatban szereplõ srác a filmben vmilyen fõbb szerepet kapott."

õ a 3 fõszereplõ egyik. de ott van sucre is a prison breakbõl.
én is rajongó voltam, volt is pár darab, meg most letöltöttem nosztalgiából a régi sorozatot...még nem láttam, de kicsit félek, mert az elõzetes alapján nagyon nem olyanok a robotok, mint sorozat/képregény/játékban volt. Kicsit jobban hasonlíthatnának, inkább a kicsit ódivatú 80'as évek stílusára, mint egy turmixgépre. A fõszereplõ LaBöff miért olyan nagy szám amúgy?
bertino
szikláról ne is beszéljünk, az is büntetett 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

sztem A Sziget volt az utolsó filmje, ami a kedvenceim közé tartozik.... úgyhogy tuti, hogy ezt is megnézem 😄 Másrészt Spielberg-et és Shia Labeouf-öt is bírom 😊
Ha jól láttam a trailerben, akkor a Las Vegas c. sorozatban szereplõ srác a filmben vmilyen fõbb szerepet kapott.

Baynek nem a Bad Boys 2 volt a legutóbbi filmje? Mondjuk õ az az egyik rendezõ, akinél az akciófilmek jó kézben vannak.
A trailerek taglóznak, remélem a mozi is fog.

már csak azért is megnézem mert transformers rajongó voltam, és ezzel biztos voltak még így jópáran magyarországon is gyerkõc korukban

szerintem már jó páran látták. részemrõl 7/10 - tán, ha egy film volt jobb az idén. vagy kettõ. bár ilyen ütõs lett volna a pókember vagy a karib3...
Ezek szerint a cikk írója már látta a filmet?
hmm, Mister Anderson...errh, hümm, azaz Mr. Optimus Prime <#hehe>
Biztos látványos film lesz, trailerek után mustsee.

nincs, nem is lesz...

← ElőzőOldal 2 / 2