70
  • moRtiZ
    Racsni, Űrdongó, Jazz és Acélfej. /cry
  • neoG
    jól írta a srác.Matrixban Smith \Weaving\ mondta, hogy : Mr. Anderson.
    Most meg majd azt mondja, hogy : Mr. Optimus, welcome back!
  • virs lee
    A "Filmelőzetes #3"-hoz mi az user/pass?
  • virs lee
    hmm, Mister Anderson...errh, hümm, azaz Mr. Optimus Prime
    Még jó hogy leírták a cikkben is hogy Megatron lesz az Agent Smith...
  • Ironka
    gyülytöttem

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • neoG
    tömegmegmaradásról nem halottak a mikrobik
  • winnie
    "az szerzi a pénzt a film kivitelezéséhez, és képviseli a tulajdonosok érdekét a rendező felé."

és sokszor egy reprezentatív emberke, akinek a nevével el tudják adni a filmet. itt spielberg a dreamworks feje, így képbe került.

tévében az exec. producer nem ilyen technikai tényező már, hanem maga az író, a legfontosabb ember.
  • Cat #21
    az szerzi a pénzt a film kivitelezéséhez, és képviseli a tulajdonosok érdekét a rendező felé.
  • gneoka
    Gyermekkorom legmeghatározóbb razfilmsorozata :) a képregényt is gyülytöttem, az első résztől fogva. Biztos megnézem! A régi televideós "egy ember leszinkronizálta a filmet" változat van meg az egész estés rajzfilmből és azt is rongyosra néztem!! :D
    ár azt sajnálom, hogy a történetet lebutították a képregényhez képest :( nem értem miért kellett :(
  • Anteris
    soha nem fogom már megtudni, hogy mi az a "executive producer". Na, talán most itt..
  • 0Speed0
    bocs, bocs.. premier eőtt...
  • 0Speed0
    Nemértem mijen júli 3. -áról van szó.... lsd:
    Holnaputántól adják
    est.hu
  • kringo
    A jól megszokott agyoncsvart amerikai történet(földönkivüliek támadják meg az amerikát és csak egyvalaki mentheti meg az emberiséget):D. De ez mind mellékes lesz mivel a robotok baszottul jól néznek ki, az összecsapások még inkább. Ugyhogy én nem annyira aggódom a filmel kapcsolatban.
  • dartois83
    Való igaz, hogy ma is hódítania kell a filmnek, nem csak nosztalgia-partit rendeznie a mai 20-30as korosztálynak. Mégis, sok történet nem véletlenül rajzfilmen lett kivitelezve: nem csak a költségekre gondolok, hanem kivitelezésre. Valójában nem tudom mit mondana önmagában a film, ha nem lenne az eredetinek olyan nagy a kultusza. Olvastam imdb.com-on is olyan véleményt, hogy azért még a kinézeten kívül, a történetben és a karakterjellemben messze nem közelítették meg az eredetit, de legyen ez a vita csak tényleg akkor, ha megnéztük a filmet!:)

Tervezik a folytatást: lesznek dinobotok...azok hogy fognak kinézni? Másrészt megnéztem neten képeket főleg Decepticonokról: jó hogy vicces lenne Starscreamnek a 70'es évekbeli trapézgatyás láb, de azért könyörgöm, Megatron azért ne úgy nézzen már ki, mintha egy erős elekrtomágnes-maggal az összes környezetben lévő fémtárgyat összeömlesztik...
  • InfectedMann
    száz éve lehet már 1-2 perces HD előzeteseket nézni meg egy rakat TV Spot is fentvan már youtube -on.
  • FoodLFG
    Én csak azért fogom megnézni, hogy láthassam a fasza CGI robotokat átváltozni.
    A többi csak mellékes.
  • winnie
    "fasza lehet egy ilyen látványfilmet valami mozis-remegős-villogós verzióban látni"

durva lenne, ha premier előtt lenne warez verzió. elég ritka. (mondjuk a motel 2 és a le'csó már kijött pre, de szerencsére a transformers még nem.)
  • m4G1c
    fasza lehet egy ilyen látványfilmet valami mozis-remegős-villogós verzióban látni. én inkább várok egy igazi mozis verzióra, ez a film megérdemli.

"Kicsit jobban hasonlíthatnának, inkább a kicsit ódivatú 80'as évek stílusára, mint egy turmixgépre."
    szvsz jótt tett nekik a fejlődés. ez a film nem csak azoknak szól, akik régen is tudták már, hogy mi az a transformers, hanem ugye a mai kölkökkel is elfogadhatóvá kell tenni. és bizony az ósdi dizájn inkább tenné nevetségessé, mint hatalmassá a robotokat. (részletekben is sokkal szegényebbek voltak, így bőven a tervezők fantáziájára volt bízva a dolog)
  • winnie
    "Ha jól láttam a trailerben, akkor a Las Vegas c. sorozatban szereplő srác a filmben vmilyen főbb szerepet kapott."

ő a 3 főszereplő egyik. de ott van sucre is a prison breakből.
  • dartois83
    én is rajongó voltam, volt is pár darab, meg most letöltöttem nosztalgiából a régi sorozatot...még nem láttam, de kicsit félek, mert az előzetes alapján nagyon nem olyanok a robotok, mint sorozat/képregény/játékban volt. Kicsit jobban hasonlíthatnának, inkább a kicsit ódivatú 80'as évek stílusára, mint egy turmixgépre. A főszereplő LaBöff miért olyan nagy szám amúgy?
  • bertino
    szikláról ne is beszéljünk, az is büntetett :)
  • csgj
    sztem A Sziget volt az utolsó filmje, ami a kedvenceim közé tartozik.... úgyhogy tuti, hogy ezt is megnézem :D Másrészt Spielberg-et és Shia Labeouf-öt is bírom :)
  • Wittgen
    Ha jól láttam a trailerben, akkor a Las Vegas c. sorozatban szereplő srác a filmben vmilyen főbb szerepet kapott.

Baynek nem a Bad Boys 2 volt a legutóbbi filmje? Mondjuk ő az az egyik rendező, akinél az akciófilmek jó kézben vannak.
  • knightbali
    A trailerek taglóznak, remélem a mozi is fog.
  • Loverman
    már csak azért is megnézem mert transformers rajongó voltam, és ezzel biztos voltak még így jópáran magyarországon is gyerkőc korukban
  • winnie
    szerintem már jó páran látták. részemről 7/10 - tán, ha egy film volt jobb az idén. vagy kettő. bár ilyen ütős lett volna a pókember vagy a karib3...
  • Gabriel Dekanov
    Ezek szerint a cikk írója már látta a filmet?
  • menpe
    hmm, Mister Anderson...errh, hümm, azaz Mr. Optimus Prime
    Biztos látványos film lesz, trailerek után mustsee.