Minden ujjlenyomatra kíváncsi az Egyesült Államok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BStage: 3 dolog kapásból az eszembe jut ami emberiség elleni bûntett volt a részükrõl: Litle Boy, Fat Man, Castle Bravo. Bár az utobbi inkább baleset volt, de ha jobban figyeltek volna a szélre akkor nem kapott volna annyí sziget lakos és ártalmatlan arra hajókázók sugár fertõzést.

A Hirosimai és Nagaszaki lakosoknak pontosan annyí közök volt a Japán agresszióhoz, mint a WTC-ben meghaltaknak. Arról nem is beszélve, hogy az Amerikai nukleáris bombák évtizedek múlva is szedték ártatlan áldozataikat.

Mike at home
saját lakosságukon nem tudnák ezt átverni, hatalmas lenne a felhábprpdás

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nohát az ilyen beteg és torz lelkü emberek meg nem kellenek ide az sg-re

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
õket alapból be sem engedik 😊

Mike at home
nem vagyok bünözõ, szal ne is feltételezze rólam ezt semelyik állam. ahol nem látnak szívesen, oda nem is megyek. nem az USA a világ közepe. szövetségesünk, mégis tetüsködnek.

"akkor idéznélek, szept 11-en kapcsán: "az amerikaiak bõven megérdemelték, amit kaptak, és ennek a sokszorosát is megérdemelnék.""

ÉS utána folytatódik tovább, emígyen:
Az, hogy civilek haltak meg, az sajnálatos tény, és nyilvánvalóan senki nem röhög rajtuk.

Ha idézünk, akkor lehetõleg értelem szerint. Szóval tartom továbbra is: sehol nem írtam, hogy mészárolják le õket.

"De nem rémlik, hogy köteleztek volna rá bárkit is, engem vagy téged iraq-ba zavartak volna"

Nem mondtam egy szóval sem, hogy köteleztek bárkit is arra, hogy Irakba menjen. Én azt mondtam, hogy nekik sem kéne ott lenniük.

"Mert, ha már nem olyan tökös a nép, hogy akár az élete árán fellázadjon a neki nem tetszõ kormány intézkedési ellen"

Ja, szóval a demokrácia otthonában a tömegbe lövetnek? Hát akkor részvétem, és itt pukkadt ki a nagy amcsi lufi. Én meg honnan idézzek, az amerikai alkotmányból?

"Én nem nevezem terroristának aki a saját hazájában az ott lévõ idegen amerikai katonákat lövi."

De az amerikaiak igen.
Mellesleg nem halt meg elég civil az amcsi támadások alatt? Nem csak Irakról beszélek...
Ezek szerint az olyan hangzatos "collateral damage" miatt akkor õk is terroristák, nem igaz?

"hát-hát, az olajár az egekben az iraqi háború óta, kétlem, hogy az egységsugarú amerikait érdekli a petrodollás rendszer."

Az egységsugarú amerikait az érdekli, hogy a böszme amerikai verdáját tudja tankolni. Az amerikai kormányt meg a petrodollár érdekli. Amerikai szempontból win-win. Mellesleg nem véletlenül írtam az eurós dolgot...

"De szarnak talán akkor kéne nevezni valamit, ha valaki más a föld nevû bolygón felmutatott már valami jobbat, azonos vagy összemérhetõ pénzért."

Tehát te azt állítod, hogy az amerikai termékeknek nincsen minõségbeli párjuk Európában? Vannak termékek, amiknek MOMENTÁN valóban nincsen. Ez nem jelenti azt, hogy nem is lesz. Ellenben a kurvanagy amerikamánia miatt az emberek pont, hogy leszarják, nem is kutatnak alternatív megoldások után, hiszen "ami az amerikaiaknak jó, az nekünk is, hiszen ott olyan szép az élet". Megjegyzem, olyan termékekrõl beszélünk, amiket a legmagasabb vámtétel elve miatt külországokba telepített gyárakban kalapálnak össze, külországi munkások, nem amerikai eredõ alapanyagokból. Vagy te azt hitted, hogy tényleg Steve Jobs rakja össze az iPod-odat?

"Légyzi sorold már fel a lentebb emlitett amerikai cégek termékeinek/szolgáltatásainak a használható európai alternativáit, hogy lássuk az amerikai termékeket tényleg csak az a csúnya hangos propaganda adja el és nem az, hogy a világ elérhetõ legjobb termékei."

Ez jó. Az elsõ mondatodban cáfolod, hogy lenne alternatíva, a következõben meg kijelented, hogy az amerikai a legjobb. Az igen...
Amúgy pont az általad felsoroltaknál sok esetben nincsen alternatíva, ez tény. Ezek szerint akkor csinálni sem kell, hanem csak mondjuk azt, hogy az amerikainál jobb minõségût mi úgysem tudunk gyártani, mert hülyék vagyunk hozzá? Hát ne haragudj, ha így gondolod, akkor ezt a beszélgetést most fejezzük be.

Mellesleg pont itt volt a lényeg: mondj jobbat. Ezek szerint magadtól eszedbe sem jutna, hogy keress ilyeneket, vagy ezt csak afféle teátrális visszavágásnak szántad?

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

unknown nick
Gondolod, hogy nem tudnák megcsinálni maguknak pl. a japánok? Nem amerika irányítja a Földet, hanem a világpiac. Perpill egyszerûbb megvenni egy kész terméket, mondjuk az amcsiktól, mint fejleszteni egyet. Ha ami bezárná a kapuit a saját levében fõne meg, mert pl. a szellemi tõke sem vándorolna oda.

Bush nevezi mindig a nevetséges hadjáratát "terrorizmus elleni" harcnak, vagy háborúnak! Mégis mikor meghal néhány ezer civil Afganisztánban vagy Irakban 0 következmény, ha meghal párszáz Amerikai, akkor itt a világváge és ronajuk le ezt meg azt mindennemû bizonyíték hiányában (Irak, tömegpusztító fegyverek)! Kicsit sarkosan látod a világot!
"mûszaki cuccokat tudnak a japánok, tajvaniak, meg a többi keleti népség is csinálni"

na mesélj, melyik japán, tajvani és többi népség processzorát szeretnéd megvenni, ha amerika nem ad el nekik többet licenset? Melyik japán, tajvani és többi népség keresõjét szeretnéd használni, ha a google azt mondja, hogy menjél keressél az okos európába? Stb-stb. Aki komolyan gondolja, hogy az eu tovább mûködne, ha nem használhata semmilyen amcsi technológiát, az nagyon korlátolt.

"(zsarolás, ha nincs más gyilkosság)."

mondd, te hány éves vagy? (remélem gyerek vagy még)

"Én egy szóval sem mondtam, hogy mészárolják le õket"

akkor idéznélek, szept 11-en kapcsán: "az amerikaiak bõven megérdemelték, amit kaptak, és ennek a sokszorosát is megérdemelnék."

"gyerekükkel és egyebükkel támogassák (ebben az esetben) a külhoni háborút. Ellenben a világ többi részének ehhez semmi köze."

ebben spec. egyetértünk. De nem rémlik, hogy köteleztek volna rá bárkit is, engem vagy téged iraq-ba zavartak volna, a részvevõ országok kivétel nélkül önszántukból ajánlkoztak. (természtesen nem "ingyen")

"Tehát a népharagra való reagálás, illetve a nép "tökössége" megváltozott?"

Mert, ha már nem olyan tökös a nép, hogy akár az élete árán fellázadjon a neki nem tetszõ kormány intézkedési ellen, akkor idézlek a civilek tömegmészárlása kapcsán: "az amerikaiak bõven megérdemelték, amit kaptak, és ennek a sokszorosát is megérdemelnék."

Nem semmi...

"hanem a petrodollár köré épült rendszer megtartása"

hát-hát, az olajár az egekben az iraqi háború óta, kétlem, hogy az egységsugarú amerikait érdekli a petrodollás rendszer.

"Érdekes módon "terroristának" nevezik azt is, aki toronybarepül, meg azt is, aki felrobbantja a sivatagban a humvee-t."

Én nem nevezem terroristának aki a saját hazájában az ott lévõ idegen amerikai katonákat lövi. De a sajnálatos tény az, hogy azok a "terroristák" az esetek 99%-ban nem amerikai humvee-ket robbantanak, hanem civileket, iraqi rendõröket és úgy már közelednek a terrorista léthez, de talán már te is belátod, hogy igen messzi vannak még az 56-os forradalmáraktól, akikkel megpróbáltad összemosni õket.

"Európának sem 1 perc lesz, hogy kikaparja ugyanezt a szart. "

Kiváncsian várom. De szarnak talán akkor kéne nevezni valamit, ha valaki más a föld nevû bolygón felmutatott már valami jobbat, azonos vagy összemérhetõ pénzért. Addig ez csak pont olyan buta fröcsögés, mint amilyen butáknak az amerikaiakat tartják...

"És itt megint bejön a szokásos fáma: az amerikai propaganda hangosabb az összes többinél. "

Légyzi sorold már fel a lentebb emlitett amerikai cégek termékeinek/szolgáltatásainak a használható európai alternativáit, hogy lássuk az amerikai termékeket tényleg csak az a csúnya hangos propaganda adja el és nem az, hogy a világ elérhetõ legjobb termékei.

"akkor sem írtál semmi olyat, amitõl akár egyetlen európainak úgy kéne éreznie, hogy jogos ez az amerikai adatrögzítésesdi."

valószinûleg azért, mert egyetlen betût sem irtam le az adatrögzítéssel kapcsolatban...
Sanyix
"ja, hogy megválasztják. Mégpedig elõre, mielõtt még kitörne a háború. LOL "

Fú úgyemléxem mintha bokorgyurit a háború kitörése után is újraválaszották volna...

"elvégre kocsikat kéne gyújtogassanak, ahogy az okos magyarok teszik, igazad van, attól minden megváltozna."

Nem ez hülyeség, ezzel az ilyen "szabad" országokban nem lehet eltávolítani a hatalomtól a vezetõket. Egyszerûbb megoldás az engedetlenség (nem fizetnek adót, stb), vagy talán hatékonyabb azt a bizonyos vezetõt eltávolítani valahogy (zsarolás, ha nincs más gyilkosság).

"nem emlékszem, hogy ilyet kértek volna tõlem."
Nem kérik de elvárják.

"tényleg nem, elvégre boszniában is amerikaiakat gyilkoltak, ezért avatkoztak be..."

Nem, azért mert egy nagy szövetséghez tartoznak, és kötelességük segíteni ha kérik õket a szövetségeseik.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sadist
Mi olyan dolog van, amit az amcsik termelnek, és lehetetlen nélküle megélni?
Mezõgazdaság annyira azért nem hever romokban, hogy éhenpusztuljunk, mûszaki cuccokat tudnak a japánok, tajvaniak, meg a többi keleti népség is csinálni, németek tudnak jó autót csinálni, ráadásul alacsony fogyasztással, nem úgy, mint a batár amcsi dögök. Olaj az meg nem az amcsiktól jön, õk csak ráteszik a mocskos kis mancsukat.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

"erre szeretnék példákat hallani az átlag amerikai család mit tett kövezetlenül vagy közvetetten ezügyben, ami miatt megérdemlik, ha lemészárolják õket."

Én egy szóval sem mondtam, hogy mészárolják le õket. Az országuk dolga, hogy megvédje azokat a családokat, akik benne élnek, és az adójukkal, gyerekükkel és egyebükkel támogassák (ebben az esetben) a külhoni háborút. Ellenben a világ többi részének ehhez semmi köze.

"nem nagyon... Kétharmaduk ellenzi az iraqi háborút. Te azt mondod miért nem vonulnak az utcára. Én meg azt mondom, minek vonulnának."

Ezek szerint a kérdést tovább értelmetlen firtatni.

"Bizony óriási különbség, megváltozott pár dolog azóta."

Tehát a népharagra való reagálás, illetve a nép "tökössége" megváltozott?

"Aha, elvégre az iraqi háború óta csökken az olajár, nemde?"

Nem feltétlenül az olajár csökkenése a lényeg, hanem a petrodollár köré épült rendszer megtartása. Errõl olvashatsz eleget.

"ezek közül bosznia melyik közé tartozik?"

Amelyiket akarod. Európáról beszélünk.

"terroristának? Kételem. Inkább felkelõknek, akik a saját országuk vezetése ellen küzdenek. A terrorista ettõl "picit" messzi áll, mikor egy óceán túloldalán lévõ ország civiljeinek ezreit irtja ki..."

Érdekes módon "terroristának" nevezik azt is, aki toronybarepül, meg azt is, aki felrobbantja a sivatagban a humvee-t.

"dehogy sirnék, ha látnám akárcsak csiráját is, hogy bármilyen használható alternativa lenne készülõben az eu-ban. DE NINCS! Innentõl meg lehet fröcsögnek, meg lehülyézni amerikát, de az illetõ csak magából csinál hülyét, mert semmi jobbat nem tud felmutatni."

Amerikának sem 1 perc volt, hogy beégesse az európai agyakba a saját szarjait. Európának sem 1 perc lesz, hogy kikaparja ugyanezt a szart.
És itt megint bejön a szokásos fáma: az amerikai propaganda hangosabb az összes többinél.

Ellenben kicsit elkanyarodtunk az eredeti kérdéstõl, ami (akármennyit is köpködjük egymás véleményét, vagy nevezd, ahogy akarod) a fenti cikk. És még ha az összes leírt pontoddal egyetértenék, akkor sem írtál semmi olyat, amitõl akár egyetlen európainak úgy kéne éreznie, hogy jogos ez az amerikai adatrögzítésesdi.

Sanyix
"Úgy csinálnak mintha... befejezték már a háborút? Nem. Színészkedés az egész."
Ezt folytatva még persze hogy ellenzik a háborút, hiszen halnak a katonáik, nem tudnak mit kezdeni az ellenállókkal, az meg hogy veszteségük van az már nekik sem tetszik. Amúgy veszteség nélkül rombolhatnak, irthatják az ellenségüket, addig nem ellenzik, sõt támogatják a háborút.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

"Pl megválasztják azokat a kormányokat "

ja, hogy megválasztják. Mégpedig elõre, mielõtt még kitörne a háború. LOL <#vigyor2>
Ezért tényleg megérdemlik, hogy ezrével égjenek benn egy toronyházban. <#taps>

" szóban úgy látszat kedvéért ellenzik"

elvégre kocsikat kéne gyújtogassanak, ahogy az okos magyarok teszik, igazad van, attól minden megváltozna.

"Ha ez usa-ban történik mindenki a világon kezdjen gyászolni"

nem emlékszem, hogy ilyet kértek volna tõlem.

" Fordítva ez ugye nem megy, "

tényleg nem, elvégre boszniában is amerikaiakat gyilkoltak, ezért avatkoztak be...
"Az iraki helyzetet, sõt, mi több, a Közel-Kelet hatalmi blokkjait gyakrolatilag az amerikaiak teremtették, közvetlenül, illetve közvetetten. "

erre szeretnék példákat hallani az átlag amerikai család mit tett kövezetlenül vagy közvetetten ezügyben, ami miatt megérdemlik, ha lemészárolják õket.

"az amerikai "az országunk egy kicseszett intervencionalista agresszor" között én látok különbséget. Te nem?"

nem nagyon... Kétharmaduk ellenzi az iraqi háborút. Te azt mondod miért nem vonulnak az utcára. Én meg azt mondom, minek vonulnának.

"Nézz utána, hogy mondjuk mi volt Vietnam alatt, és mi van most. Óriási különbség"

Bizony óriási különbség, megváltozott pár dolog azóta.

"Ja, hogy kell a kocsiba a benzin, gallonban, dollárban mi? "

Aha, elvégre az iraqi háború óta csökken az olajár, nemde?

"A háborúkat manapság gazdasági-, illetve hatalmi blokk-érdekek irányítják. "

ezek közül bosznia melyik közé tartozik?

"Ja, hogy ha ma lenne '56, akkor a magyarokat terroristának neveznénk? "

terroristának? Kételem. Inkább felkelõknek, akik a saját országuk vezetése ellen küzdenek. A terrorista ettõl "picit" messzi áll, mikor egy óceán túloldalán lévõ ország civiljeinek ezreit irtja ki...

"hogy még a legutolsó harmadik világbeli nyomoronc is megtanulja egy életre, hogy "velünk nem lehet packázni". "

hát, hogy lehet-e velük packázni, azt nem a propaganda hadjárattal tudasotják azt hiszem, hanem inkább a világ legerõsebb katonaságával. De ez speciel tökmindegy, te állitottad, hogy a világnak vigyázzba kellett állnia 11-e miatt, nekem nem rémlik, hogy bármi is történt volna itt, azon kivül, hogy megszakitották a tv-n a mûsort és megerõsitették a védelmét pár épületnek...

"Vagy te esetleg sírva fakadnál, ha amerikai processzor, vagy amerikai mp3 lejátszó helyett európait használnál"

dehogy sirnék, ha látnám akárcsak csiráját is, hogy bármilyen használható alternativa lenne készülõben az eu-ban. DE NINCS! Innentõl meg lehet fröcsögnek, meg lehülyézni amerikát, de az illetõ csak magából csinál hülyét, mert semmi jobbat nem tud felmutatni.
Sanyix
Háború volt? Hú akkor a a holokausztot is simán el lehet felejteni, mert háború volt ugye? Milyen szolgáltasákat nyújtanak? Kaja tõlük jön? Energia tõlük jön? Azokat az egyébként rohadtul nem létszükségletû szolgáltatásokat, termékeket amiket felsoroltál, máshonnan, máshogy lehetne pótolni, hiszen kényszer lenne, most nem kényszer.

Sanyix
"no, mesélj, milyen emberiség elleni bûntettet követtek el az amerikai családok?"
Pl megválasztják azokat a kormányokat amelyek elvégzik a piszkos munkát, és csak szóban úgy látszat kedvéért ellenzik, semmi komoly fellépés a kormány ellen, sõt még büszkék is rá, és jó polgárokként elmennek katonáskodni, irtják/megalázzák az éppen megszállt országban élõ embereket, és ezek után még csodálkoznak hogy fel akarják robbantani õket.

"Az amerikaiak kétharmada ellenzi az iraki háborút
Hogy mik vannak..."

Úgy csinálnak mintha... befejezték már a háborút? Nem. Színészkedés az egész.

"oh, hát igen, elvégre, mikor spanyol o-ban (vagy bármilyen európai országban) robbantanak egyet, akkor ugye semmi nem történik, meg sem emlitik a hirekben..."

Megemlíik a hírekben ennyi. Ha ez usa-ban történik mindenki a világon kezdjen gyászolni, segítsenek a szegény amiknak ahogy tudnak, indítsanak háborút az amik által kiválaszott aktuális ellenség ellen. Fordítva ez ugye nem megy, mert usa a világ közepe, minden más le van szarva.

"Ugyan ezt mondhatták volna a japcsik a kedvenc országodra, a 2 atom után"

javits ki, ha tévedek, de úgy emlékszem, akkoriban háború volt, mig 2001-ben nem állt háborúban amerika senkivel sem. (amúgy nem a kedvenc országom, csak nagyon unalmas, mikor sötét emberek fröcsögnek hülyeségeket arról az országról, ami nélkül az eu egy hét alatt megdöglene és a világ 90%-a nem tud élni az általuk termelt termékek és szolgáltatások nélkül)

(ettõl függetlenül nagy genyóság volt az atombomba, de én veled ellentétben nem örültem, hogy ártatlanokat mészárolnak. De, ha már itt tartunk menjünk vissza a hunokig a törtélemben aztán okoskodjunk)
"no, mesélj, milyen emberiség elleni bûntettet követtek el az amerikai családok?"

Ja, hogy nálad a demokrácia azt jelenti, hogy felelõsségérzet nélkül, névtelenül károghatom az úgynevezett eszméimet (mint egy internetes fórumon)? Az iraki helyzetet, sõt, mi több, a Közel-Kelet hatalmi blokkjait gyakrolatilag az amerikaiak teremtették, közvetlenül, illetve közvetetten.

"hát igen, mi, nagy magyarok is megmutattuk, hogy kell ezt, kocsikat gyújtogatni és kockakõvel dobálni, igazi példakép. De legalább meg is lett az eredménye, nemigaz? Bezzeg ezek a buta amerikaiak."

Nem errõl van szó. Nem mondom, hogy ez példaértékû, sõt, kurvára nem az. Csak éppen a magyar "nem tetszik a miniszterelnök pofája" és az amerikai "az országunk egy kicseszett intervencionalista agresszor" között én látok különbséget. Te nem?

"Az amerikaiak kétharmada ellenzi az iraki háborút
Hogy mik vannak..."

Nézz utána, hogy mondjuk mi volt Vietnam alatt, és mi van most. Óriási különbség. Ja, hogy kell a kocsiba a benzin, gallonban, dollárban mi? Hogy mik vannak...

"mint pl boszniában? Hú, ott is mennyi olajat csináltak maguknak..."

Vagy például a Marshall-segély? Ott sem olajat csináltak. A háborúkat manapság gazdasági-, illetve hatalmi blokk-érdekek irányítják. Szerintem bõven vagy annyira intelligens, hogy ezt magadtól is tudd.

"Nosza, támogassuk szegényeket, hulljon a sok ártatlan civil, megérdemlik."

Nem tudom, a kettõt hogy lehet összekötni. Tudod, egy ország úgy harcol, ahogyan tud harcolni. Ja, hogy ha ma lenne '56, akkor a magyarokat terroristának neveznénk?

"oh, hát igen, elvégre, mikor spanyol o-ban (vagy bármilyen európai országban) robbantanak egyet, akkor ugye semmi nem történik, meg sem emlitik a hirekben..."

És természetesen világméretû propagandahadjáratot indítanak, hogy még a legutolsó harmadik világbeli nyomoronc is megtanulja egy életre, hogy "velünk nem lehet packázni".

"nem is állitotta senki, de azért asszem összeszarná itt minden nagyokos magát, ha tényleg befalazná magát az usa, egy hét alatt összeomolna európa. (viszlát ms, google, intel, amd, apple, ibm, hp stb és akkor csak az IT dolgokat soroltam)"

Mindegyiket az AMD-tõl az MS-ig leszarná Európa, ha ügyes gazdasági manõverezéssel nem épített volna be minket az USA a WWII-tõl kezdõdõen. És az Európai Unió igenis esélyes rá, hogy olyan úton haladjon, amin végigmászva magasról leszarhatjuk a jenki termékeket/szolgáltatásokat, mert kiválthatjuk õket a sajátjainkkal, és megszûnhet a gazdaságpolitikai dependencia. Vagy te esetleg sírva fakadnál, ha amerikai processzor, vagy amerikai mp3 lejátszó helyett európait használnál? Merem remélni, hogy nem.

Sanyix
Ugyan ezt mondhatták volna a japcsik a kedvenc országodra(meg még az a sokszázezer/millió ember akit lemészároltak az elmúlt 50 év során), a 2 atom után, bár ott nem 3000 volt a veszteség hanem jóval több. Azok is pont olyan "ártatlanok" voltak, mint ezek... Legalább valaki megmondja a frankót, és nem béget mint a birkák, mert az aztán jellemzõ az országban élõk többségére.

Teljes mértékben jogos a felháborodásod!<#eljen>

Amúgy én lesz*rom rohadt Amerikát, semmi közük az ujjaimhoz! Nem is mennék oda, ha ilyen feltételek vannak a belépéshez. Azt hiszik, az övék a Kánaán, holott a pokol legmélyebb bugyra is sokkal inkább beleférne az Én Pici Pónim rajzfilmbe terület gyanánt! Azt hiszik, hogy mindenki csak oda akar menni? Hát én NEM, még ha egy mézes-mázas levéllel is csábítanának, akkor sem lépnék a koszos, velejéig romlott és a szennytõl (na meg az EGOtól)áradó földjükre!!!<#levele> De itt sem szükségszerûen maradnék, mert a magyarok többsége bunkó, érzéstelen, primitív állat (lásd ahogy vélekednek a szörnyûséges WTC tragédiájáról, förtelmes).

Elnézést kérek a kis kirohanásomért, de a t*köm tele van már azzal, hogy minden csapból Amerika folyik, meg azt hiszik az amcsik, hogy õk a jövõ emberei. Meg azzal is, hoy legyünk büszke hazafik, hogy magyarok vagyunk. Erre legyek büszke? A sárdobáláson kívül smemi más nem megy a Parlamentben, az emberek kigúnyolják a bevándorló külföldieket, és mindemellett bunkók, tapintatlanok saját népükkel, saját fajtájukkal is.

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

"járulékos veszteségek meg voltak"

3.000 ártatlan civil halála járulékos veszteség, meg a jó ku... <#violent>

(és ilyenekkel élünk egy orszgában és ezek akárják megmondani a frankót???)
Igen. Ki nem szarja le amerikát meg a szaros tornyukat, ha itt Magyarországon történne "valami" le se szarnának Minket. Ahogy '56-ban is volt. Kit érdekelnek az õ "terroristáik"?! Meg hogy az iskolákban "megemékeznek" a szept.11.-röl. Nem tudom mi közünk az õ országukhoz Nekünk. Meg Mi megyünk irakba, afganisztánba "hábóruzni". Semmi közünk hozzá.

"de valljuk be, az amerikai köznép sem olyan p*csa ártatlan"

no, mesélj, milyen emberiség elleni bûntettet követtek el az amerikai családok?

"Itt Európában a szabad fingási jogárt is kihúznak tüntetni"

hát igen, mi, nagy magyarok is megmutattuk, hogy kell ezt, kocsikat gyújtogatni és kockakõvel dobálni, igazi példakép. De legalább meg is lett az eredménye, nemigaz? Bezzeg ezek a buta amerikaiak.

"mi a f*szért nem takarodik ki az utcákra, és rinyálja tele az összes nyújorki kábeltévét"

Az amerikaiak kétharmada ellenzi az iraki háborút
Hogy mik vannak...

"amikor az elb*szott rezsimük több éve más államok f*szával veri a csalánt?"

mint pl boszniában? Hú, ott is mennyi olajat csináltak maguknak...

"De hát ez van, vannak országok, akik nem tudnak anyahajóval meg B2-essel "felszabadítani menni"."

Nosza, támogassuk szegényeket, hulljon a sok ártatlan civil, megérdemlik. <#taps>

"de ha ugyanez USA-ban történik, akkor álljon vigyázba a Föld bolygó "

oh, hát igen, elvégre, mikor spanyol o-ban (vagy bármilyen európai országban) robbantanak egyet, akkor ugye semmi nem történik, meg sem emlitik a hirekben...

"MÉG MINDIG NEM Amerika a közepe"

nem is állitotta senki, de azért asszem összeszarná itt minden nagyokos magát, ha tényleg befalazná magát az usa, egy hét alatt összeomolna európa. (viszlát ms, google, intel, amd, apple, ibm, hp stb és akkor csak az IT dolgokat soroltam)
Sanyix
Mi volt pl a wtc-nél mészárlás? Egy jelképet romboltak le(2 épületet), járulékos veszteségek meg voltak, az is kevesebb mint amennyi lehetett volna, mészárlás az amit ezeknek a tornyoknak az építõi mûvelnek...
Gondolom a lényeget, a hozzászólásom utolsó két sorát meg el sem olvastad.
A kedvességedet meg nem viszonzom, nem szeretnék semmiben sem olyan lenni mint te 😊

Nekem az a véleményem hogy az amerikaiak qrvára bekaphatják a f@szt<#mf2><#mf2><#mf2><#banplz> - már a múltkorábbi cikk is vérlázító volt, miszerint náluk tárolódnak az EU légiutasainak adatai...<#lama><#wilting><#taps>
Abban igazad van, hogy nem volt túl szerencsés a megfogalmazás, de valljuk be, az amerikai köznép sem olyan p*csa ártatlan.

Itt Európában a szabad fingási jogárt is kihúznak tüntetni, és még arra is van idejük, hogy foglalkozzanak más országok szemetével.

Akkor kérdem én, hogy a kibaszott amerikai közvélemény mi a f*szért nem takarodik ki az utcákra, és rinyálja tele az összes nyújorki kábeltévét, amikor az elb*szott rezsimük több éve más államok f*szával veri a csalánt?

Abban teljes mértékben egyetértek Sanyix-al, hogy az amerikaiak bõven megérdemelték, amit kaptak, és ennek a sokszorosát is megérdemelnék. Az, hogy civilek haltak meg, az sajnálatos tény, és nyilvánvalóan senki nem röhög rajtuk. De hát ez van, vannak országok, akik nem tudnak anyahajóval meg B2-essel "felszabadítani menni".

Amúgy már elnézést, de a 911-et sem kell ennyire felfújni. ha egy k*baszott kistigris országbeli nyomortelepen felfordul Xezer ember, akkor arra baszik mindenki, de ha ugyanez USA-ban történik, akkor álljon vigyázba a Föld bolygó - aminek, MÉG MINDIG NEM Amerika a közepe. Lehettek volna tökösebbek anno az angolok.

Én meg ugy képzelem, hogy vegyék le Rólad a bugyit és nézzék meg ami alatta van! Há mit képzelsz Te? Nehogy már a hétköznapi MAGYAR állampolgárt aki 12 órákat keccsöl ugy kezeljék mint egy terrorista közönséges sittes bünõzöt! Méghogy igazolványkészitéskor veszik le? -Be is baszna! Mi lesz 10 vagy 20 év mulva? Egyre inkább az, ami az olcsó sci-fikbe.

" Sõt bevallom, kellemes meglepetés volt amikor 911-kor hazaérve a tévében láttam ahogy omlik a 2 torony."

kivánom, hogy dögöljen meg valamelyik közeli hozzátartozód valahol, atán majd élvezheted ártatlan civilek mészárlását, te szerencsétlen...
Sanyix
"Az ilyen kijelentések után valóban nem tudok sajnálni egyetlen egy megdöglött amerikai katonát, kinyiffantott civilt, lerombolt felhõkarcolót vagy elsüllyesztett hajót."

Én már a régebbi kijelentéseik után is így gondoltam. Sõt bevallom, kellemes meglepetés volt amikor 911-kor hazaérve a tévében láttam ahogy omlik a 2 torony. Ugyan ezt szeretném látni a fehér házzal is, úgy hogy a bokorgyuri épp ottvan 😄
Sõt az utóbbi idõben kezdem megérteni hogy a terroristák miért csinálják azt amit csinálnak, bár sztem inkább komolyabb célpontokat kéne választaniuk, mint a hétköznapni emberek, pl hadihajók, amcsi büszkeség jelképei, hadi létesítmények.

K.András
Amerikába nem megyek az már biztos... De akkor csináljuk azt mi is(mi=europa), hogy ök is ugy jöhessenek hozzánk!

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Na látod, itt a probléma.

1. Õk miért akarják levenni az enyémet? Kiváncsi lennék, hogy a hazai puskás vén trottyok, gettónégerek, bevándorlók és tsaik okoznak-e több problémát, vagy az egyszeri európai üzletember/turista.

2. Attól, hogy õk leveszik az enyémet, még nem adják oda a sajátjukat.

3. Attól, hogy mi levesszük, még senki nem mondta, hogy nekik erre engedélyt adunk.

4. Majd akkor visszatérhetünk, ha az amcsik aláírják vice versa. Utóbbit nem érzem túl sanszosnak. Mintha a kiutazók személyi adatai már egyszer téma tárgyát képezték volna. Ez ugyanaz, csak pepitában.

nem adjuk oda : õk veszik le....
én úgy képzelném : minden ország leveszi minden állampolgárától+az oda beutazoktól (mondjuk EU egy országnak számíthatna, közös adatbázissal)

Amúgy pont ez a téma sztem.
Gondolom a "nekünk szükségünk lenne erre" és az "adjuk oda az amerikaiaknak" között te is látod a mondhatni szignifikáns, de leginkább drabális különbséget.

Amúgy az megérne egy hosszabb beszélgetést, hogy mi a rendszer elõnye/hátránya, de lássuk be, itt most nem ez a téma.

Pedig szerintem ugyanerre nekünk is SZÜKSÉGÜNK lenne (és nem a kölcsönösség miatt).
scorpeeon
#10->ide ment volna, természetesen nem az amcsik ötletére.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
Ötletnek nem rossz 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Hát igen, erre szokták mondani, hogy "minden állatkertet körbe kell keríteni". 😊

"Így is el van tárolva neved, címed, adataid, szem.ig.számod, fényképed. Ezekkel ugyanígy vissza lehet élni akár..."

Elõször is, nem mindegy, hogy ki tárolja az adataimat. Nem vagyok amerikai, és nem érdekelnek az amerikaiak problémái.

Másodszor is, nem mindegy, hogy aki tárolja az adataimat, mennyire vigyáz rájuk. Az amerikaiak a közelmúltban megmutatták, hogy ez (sem) tartozik az erõsségeik közé. De ha ez nem lenne elég, akkor mondom így: minél több helyen tárolják az adataimat, annál nagyobb az esélye kiszivárgásnak/visszaélésnek.

Harmadszor is, nem mindegy, hogy az adataimat milyen célból raktározzák el.

És csak adalékként, negyedszer: Európa NEM az USA csicskása, gyarmata, vazallusállama. Az õ paráikhoz nekünk semmi közünk. Az, hogy õk a petrodollárjukkal ki akarják zsákmányolni az egész világot, és nem tetszik nekik a gondolat, hogy az olajat euróban is lehetne számolni, az nem a mi bajunk.

Ja, és már volt szó a kölcsönösségrõl. Természetesen a kölcsönösség a minimum, ha már mindenképpen ilyesmit szeretnének, de igazából egy egyszerû "NEM!" lenne a legegyszerûbb válasz.

én csak a mexikói oldal felé raknák falat.

Egy jó nagy betonfallal körbe kéne keríteni az USA-t, hogy se be, se kijárás ne legyen... aztán éldegéljenek csak ott magukba. Jóhogy nem állítanak már minden egyes beutazóra egy CIA ügynököt, "hátha terrorista" alapon... szánalmas.

\"...lámák kíméljenek.\"

Így is el van tárolva neved, címed, adataid, szem.ig.számod, fényképed. Ezekkel ugyanígy vissza lehet élni akár...

Viszon ujjlenyomatnak tényleg lenne valós elõnye (pl bûnüldözés...stb...) ráadásul fentiekkel ellentétbenn nem hamisítható...
Ezzel az eltárolom a biometrikus adatokat dologgal csak az a bajom, hogy ha megszerzik illetéktelenek akkor ezeket nem tudom saját célra felhasználni. Hogy érthetõ legyen, egyre több helyen használnak beléptetésre újlenyomatot "notebook,..." ha jelszót használok azt meg tudom változtatni, de az újlenyomatomat nem, de az írisz mintát biztos nem.
Azért elgondolkodtató, hogy az európaiak 100 millióit potenciális bûnözõként, vagy terroristaként kezelik, addig nálunk a töbnnyire bûnözõ életmódot folytató cigányokat alapból becsületes állampolgárnak állítják be...
hiftu
Érdekes, hogy miért az EU állampolgárokat szivatják.
Mondjuk például az arab országokból utazokkal mi van?
Nekik olyan iriszvizsgálat lesz, melynek az elsõ lépése, hogy kiskanállal kipöckölik a bal szemgolyót?

NeoMaN
ezek tényleg nem normálisak

Soha se akartam az USA-ba utazni, ezek után meg már végkép nem.

Tudtátok, hogy a végbél redõzete is egyedi? Ergo mûködhet azonosítóként.
Nem értem mit problémáztok.
Hogy nem kölcsönös??? - rajta legyen az. nem rajtuk hanem rajtunk múlik.

Amúgy én támogatom (sõt sztem mindekinek az ujjlenyomatát el kellene tárolni (kb. mikor személyit kap)...