108
  • Hegyikecske
    #108
    nagyszerű jövő, bélyegezzük meg az embereket, mint a betörőket szokás, sőt tegyünk GPS-jeladót a bőrük alá hogy tudjuk ki csinál éppen rosszat...
  • Lapaj
    #107
    Bush bácsinak még spermamintát is adnék. Egyenesen az etetőjébe wazze. Mit képzel a büdös amcsi? A seggbe sincsenek.
  • arty
    #106
    és el is adja annak, aki hajlandó fizetni érte ...
  • unknown nick
    #105
    Szvsz a centralizált adatgyűjtéssel nincs gond, ha megfelelően kezelik. Azzal már igen, hogy pl. mondjuk a biztosítós vagy a polgálmesteri hivatalban dolgozó festett körmű ügyintéző "gizike" minden személyes adatodhoz hozzá fér.
  • muerte2
    #104
    Igen, negativ ertelemben emlitettem, ugyanis szerintem az APEH egy rahedli olyan adatot is be akar gyüjteni az emberekröl, ami neki nem lenne letszükseglet.
    Bar hogy öszinte legyek igazan nem zavar csak azret hoztam fel, hogy centralizalt adathalmozas van naluk ami egy esetleges adatlopas eseten sulyosabb következmenyekkel jar.
  • cateran
    #103
    Nem a legjobb példa szvsz.:) Az Apeh egy országon belüli hivatalos szerv, aminek adatokat KELL gyüjtenie az állampolgárokról! (vagy jobb lenne, ha hasraütéssel határoznák meg az adódat?:)) Viszont nem akar adatokat gyüjteni, mondjuk Svájc lakosairól, lévén semmi köze hozzájuk....(és persze joga sincs rá..:)) (már ha negatív értelemben említetted..)
  • muerte2
    #102
    Engem baromira hidegen hagy az amerikaiak problemaja, mint ahogy a szept11.-i dolog is hidegen hagyott pont annyira mint öket hagyta volna ha itt törtenik valami. Az eddig sem volt titok, hogy nekik a haboruskodas nagy üzlet, mi is kepzi a GPD-jük 75%-at? Arrol nem is beszelve hogy a fegyveripar itt legalabb tud tesztelni uj termekeket, mint ahogy azt Boszniaban is tettek, csak hogy ne menjek messzire.
    Igazibol nem erdekel hogy kell az ujlenyomat de Europaban lehetne annyi tartas, hogy azt mondja:
    Jol van gyereke, ok, ABBAN AZ ESETBEN, ha ti ugyanezeket az adatokat ugyanilyen formaban a rendelkezesünkre bocsajtjatok az Europaba repülni szandekozo amerikai allampolgarokrol.
    A dologgal kapcsolatosan annyi aggalyom van hogy az ilyen mertekben centralizalt adatgyüjtes komoly visszaelesekre adhat modot.
    Bar a centralizalt adathalmozas nalunk sem ismeretlen, pl APEH.
    A teljesseg igenye nelkül tudja rolad: Menniyt keresel, mennyit adoztal, mire mennyit vontak le milyen tartpzasaid vannak, miert, TAJSZAM, ADOSZAM, magannyugdijpt tagsagodrol mindent, sött identöl ök utaljak at a zset a penztanak, mikor voltal beteg miert meddig stb.
    Azert ez sem rossz ha belegondoltok.
  • Sanyix
    #101
    Bárki regelhet, és írhat itt. Akkor meg mi?
    Pedig tuti az eltérő véleményemmel van bajod, mert az amcsi(és ezzel együtt magyar seggnyaló) propagandán nem tudsz keresztülnézni.
  • Neerpelt
    #100
    Menjenek a búsba (Bush-ba ) az amerikaiak! Eddig arab terroristákról volt szó, nem pedig európaiakról...
  • remark #99
    Nem akarom folytatni a politizalast, de egy kiegeszitest szeretnek csatolni elozo hozzaszolasomhoz:

    Egy ponton volt bennem bizonytalansag, azzal kapcsolatban hogy a kormanyzat is problemanak latja-e azt hogy "amerikat elozonlottek a nem amerikai kulturaju es nem angol nyelvu bevandorlok..."
    Hiszen Bush pont nemregiben igergetett amnesztiat az illegalisan ott tartozkodoknak (akiknek a nagy resze ugye latin-amerikai), azaz ugy tunhetett hogy nincs osszefugges a kormany akcioi es az orszagot fenyegeto problemak kozott, tehat pont az az osszefugges nincs meg, amit en allitok hogy megvan.

    De ma megjott a pontositas: Bush azt "nem ugy ertette": http://www.fn.hu/kulfold/0706/bush_elszolta_magat_166411.php
    Ugyhogy az ervelesem helytallonak tunik.
  • Adenoma
    #98
    3000 ember nem a világ közepe.
    hány civil halt meg eddig az iraki/afgán/szerb háborúban? több vagy kevesebb? azok nem meberek, mert nincsennek az rtl klubban? vagy azokat magasról le kell szarni? vagy akivel amerika hadban áll, azok a gonoszok, és az amerika emberek az istenek? kicsit kérlek gondolkodj el azon. persze énis felháborodnék, ha valamilyen hozzátartozóm a wtc-ben vagy akárhol dolgozott volna, etc, de egy kicsit gondolkodj el azokon az összeesküvés elméleteken, amelyketet a wtc leomlása után gyártottak. nem igazán tudom elhinni, hogy 20 pásztor összecsomagol a puszta közepén, elmegy usaba, és lerombolja a wtc ikertornyai, a pentagont. 11-én még azt sem tudták hány gépet térítettek el...

    kész, ezt zárjuk le. meghalt 3000 ember egy terrorcselekedetben. nos, kik, és milyen munkát végeztek ott? biztos jótékony szüzek társasága működött az épületben? hanem? mocskos üzletemberek, akik az anyádat (ezt most képeletesen írom) is eladnák, sőt bárki anyját eladnák, ha legalább 1 cent hasznuk lenne rajta... ennyi... sajnál őket, és közben éred magad leszarva az amcsik álta. ( mellesleg érdeklődj utána, hogy usa lakosságának hány %-a gondolja, hogy nálunk még mindig kommunizmus van ( az hogy tényleg, és csak burkolt formában van nálunk demokrácia, arra most ne térjünk ki)
  • remark #97
    "1. már hozzászóltam"
    A cikkhez, meg masok hozzaszolasaihoz. Az viszont lehet hogy elkerulte a figyelmedet hogy EN mirol irtam. Ahhoz nem szoltal hozza.

    "2. a 911, USA a világ ura, és satöbbi szócsatában, vagy egyesek hagymázas világában nem kivánok részt venni"
    Akkor ne vegyel. Es tartsd meg magadnak az olyan hozzaszolasokat mint "milyen kár hogy önmagadat ismételgeted" vagy ha mar vetted a fardtsagot hogy "jol odamondj", ki is fejthetned hogy arrol mit gondolsz amit irtam.

    "3. nem ok nélkül van számüzve az sg-ről a politika"
    A cikkek nagy resze politikai vonatkozasu, hogyan akarod ezekutan szamuzni a politikat? A cikkeket olvasva megkapom a magam napi politikai propaganda adagjat, megtudhatom hogy hogyan lobbizik az USA a NATO-ban, hogy a Pentagon hogyan keszul fel az amerikai erdekek vedelmere a virtualis terben (http://www.sg.hu/cikk.php?cid=53256) stb. de ha esetleg velemenyem van errol, azt tartsam meg magamnak?
    Olvashatunk meg az amerikai egezsegugy problemairol, az illegalis CIA akciokrol, amerika kemmuhold programjarol es haborus elkepzeleseirol pl. hogy hogyan automatizalnak haborus ovezetben mondjuk az utanpotlasszallitast stb. stb. Mindezt tisztan szakmai szempontbol, tudomanyos alapokon. Csak semmi politika! ...na persze.
  • RealPhoenixx
    #96
    Hmmmm..... csak lesek, hogy egyesek mennyire irrealisan latjak a dolgokat.

    1. Nem fugg senkisem amerikatol (sem gazdasagilag, sem technikailag)
    "van masmilyen processzor, oprendszer, hamburger, etc, es amugyis nem
    amerikaiktol jon a hamburger sem es igencsak sok dolog, etc"
    2. A vilag egyik legnagyobb adossagallomanyaval az amcsik rendelkeznek
    "elobb utobb mindennek megvan az ara"
    3. Amerika gazdasagi mozgato rugoja az injektalt arab toke
    "ennelkul amerika egy kis fejlodo orszagocskava valna
    -azon szenvednek ne igy legyen a dolog"
    4. Amerikaban nagyon sok szervezet visszael az informaciokkal
    "eladjak jopenzert majd azt mondjak elloptak"
    5. Az, hogy tisztan gazdasagi csoportoknak kiadjuk az ujlenyomatunkat, etc,
    csupan visszaelesre ad lehetoseget "Amerika tipikusan a kisertesek helye"
    6. Hogy az atlag amcsi nem art europanak es a vilag tobbi orszagainak??
    Ezt meg vegulis hogyan talaltad ki *ekkora bugyutasagot* ???
    Csupan szamold mar ki, hogy 1 amcsi "atlagot szamolj" mennyivel jobban
    szennyezi a kornyezetet, etc *had ne ragozzam*
    7. Az amcsik a sajat polgaraikat sem tisztelik (elnezest a kivetelektol)
    LD: http://www.sg.hu/cikkek/53226/illegalis_cia_akciok_dokumentumai_az_interneten
    "sajat polgaraikon kiserleteznek, a polgarok beleegyezese nelkul, etc"
    8. 911: az a sok izraelita miert is nem dolgozott aznap, mikor becsapodott a 2
    repulo?? Miert is csak a nem izraelita alkalmazottak voltak benn??
    Tancsak nem azert mert a talmud es a tora egyertelmuen meghatarozza mik
    azok a dolgok amik nem tartoznak a bunok koze???

    9. 8.-as pont csak bizonyitek az amerikai szervezetek es a terroristak finoman
    osszehangolt munkajara
    *szted miert is gondoljak egyesek, hogy Bush-nal kegyetlenebb terrorista nem nagyon letezik??*
  • Mike
    #95
    1. már hozzászóltam
    2. a 911, USA a világ ura, és satöbbi szócsatában, vagy egyesek hagymázas világában nem kivánok részt venni
    3. nem ok nélkül van számüzve az sg-ről a politika
  • remark #94
    A temahoz is hozza tudsz/akarsz szolni?
  • remark #93
    Roviden:
  • Morden23
    #92
    "ezt már magyarázhatod..."

    Magyarázza a halál. Bár eddig csak te olvastad félre, és csak te értetted félre. Ez is elmond valamit.

    "Az a bizonyos "lufi" elég szépen szivja el a világ legnagyobb koponyáit, nem véletlen. (én is voltam kint, mérnökként 1 hónap alatt megkerestem ugyanezen munka éves diját)"

    Tehát most meg a braindrain miatt kéne tisztelnem és szeretnem Amerikát, vagy téged azért, mert te kinn voltál? Nem is értem, hogy ez egyáltalán hogy jött ide. Mellesleg nézd meg a migrációs adatokat, már több, mint egy évtized óta erősen csökken az Amerikába vágyók száma.

    "neked is felhivnám a figyelmedet, hogy jelenleg az usa hadban áll iraq-ban. Ugye nem kell túl nagy IQ felfogni a különbséget egy nyilt háborus szintéren történt civil áldozatok között (miközben az ottani ellenállás iskolákba bújva lövöldöznek)"

    Tipikus amerikai mentalitás. Az USA minden egyes háborújában megpróbálja a sárga földig megalázni az ellenfelét, ez volt a japánokkal, a vietnámiakkal, és Boszniában sem volt másképp. Minegyik iskolába rejtőző, földet túró, agyatlanul öngyilkosmerényletező patkány, akiben "annyi bátroság sincsen", hogy kiálljon az amerikai csúcstechnológia ellen (ja, hogy nincsen mivel? az nem számít. attól még gyávák.)

    "igen, azt!"

    Ja értem. Tehát et azt állítod, hogy az amerikai anélkül a legjobb minőséget nyújtja, hogy bárkivel összehasonlítanánk a piacon. És még te beszélsz seggnyalásról?

    "ma még a csirája sincsen meg, hogy eu ezekben a dolgokban akár évtizedek múlva is meg tudná közeliteni az amerikai szinvonalat."

    Nincsen olyan, hogy "amerikai" színvonal. Nem förderációs termékeket vásárolsz. Olyan van, hogy XY amerikai cég terméke. Hova akarod ezt még túlmisztifikálni?

    "Mellesleg szerinted úgyis olyan egyszerű ez, miért nem gyártat taiwan-ban processzort európa és mutatja meg annak a "hülye" amerikának, hogy is kell ilyet csinálni?"

    Hát már meg ne haragudj, elég sokmindenben meg lett ez már mutava. Az, hogy te felhoztad az IT-t, és még senki nem gyártott EUWindows-t, az egy másik történet. Ezek szerint te a saját példádon nem vagy képes túllátni?

    "Juj... Meséld már, ha senki nem tud valamiből használható alternativát gyártani (összemérhető árszinten), akkor nem az eredeti a világ lejobbja?"

    Nem, akkor az a világon az egyetlen.
    Te azt állítod, hogy az amerikai termék a világon a legjobb, mert senki más nem gyárt. Ennél nagyobb baromságot még életemben nem hallottam.
    Tehát az amerikai termékek azért terjedtek el a piacon, mert egytől-egyig legyőzték a piaci konkurenseket? Vagy esetleg volt valami köze a társadalmi, politikai és monetáris megosztottságát élő, WWII utáni Európának is hozzá, ahová az amerikaiak beerőltették a szemetüket, mivel akkor NEM VOLT MÁS OPCIÓ.

    "De amig nem tud, addig illene befogni minden amcsi fikázónak a pofáját."

    Tehát mivel Amerika gyártja a legszupibb iPod-ot kerek e világon, ezért én (szerinted) azonnal kussoljak el, és húzzam a seggemre az usazászlós boxert. Te meg menj pszichológushoz.

    "Én keressek?"

    Ezzel arra akartam utalni, hogy fingod nincsen a termékalternatívákról. Benne élsz abban a tudatban, hogy az amerikai a legjobb és az egyetlen, és magas ívben teszel is minden másra, nem keresel SAJÁT MAGAD SZÁMÁRA alternatívát. Szerettem volna elkerülni a beszélgetés ezen irányát (írtam is neked), mert már hozakodsz is elő a "ne poffázzatok, amerikautálók" stílussal, miközben te magad gyomorforgató stílusban csontig benyalsz. Hát tessék, egyszerűbb lett volna ott lezárni, ahol mondtam.
  • Mike at home
    #91
    milyen kár hogy önmagadat ismételgeted
  • Mike at home
    #90
    ne felejtsd el, hogy az sg nem közweboldal, itt nincs demokrácia
    itt csak azt irhatod le, amit a moderátorok neked megengedned
    ezt vésd JÓL az agyadba
    nem az eltérő véleményeddel van bajom, hanem azzal hogy egy véglény vagy
    de nem kell neked az európaiakhoz tartoznod, mehetsz ki Közel-Keletre nyalni a muszlimok seggét
  • Praetor
    #89
    Külön elszántságot igényel az embertől, hogy elolvassa a regényedet, de megérte!
    Köszi, hogy leírtad!
  • remark #88
    "látom, itt sokaknak okoz kihivást a tények/spekulációk ill jelen/jövő/feltételes módok különbözősége. Semmi meredek nincsen, ha azt mondom, hogy per. pill amerikai a legtöbb startégiai termék és európa összeomlana nélkülük."

    Az, hogy ma Europa osszeomlana ha nem lenne elerheto az a par amerikai strategiai fontossagu termek ami a valosagban elerheto, az nekem feltetelezesnek tunik. Feltetelezesedre az a feltetelezes a valasz, hogy ha nem lenne vagy lett volna a sok amerikai "strategiai fontossagu" termek, akkor most mindenki jol meglenne nelkuluk is. Mas lenne a vilag de senki se fantazialna arrol hogy mi lett volna ha...

    Ha azt _feltetelezzuk_ hogy lehetseges egy olyan valtozas a vilagpolitikaban hogy az USA es Eurazsia kozott megromlik a viszony a _jovoben_ (uveggomb effektus), akkor azt mondom hogy ha ez lehetseges, akkor az is elkepzelheto hogy Europa es Azsia magaratalal, es kifejleszti az alternativakat.
    (> Ha ugyis rossz a viszony az USA-val, minek licencelni barmit is? Tudas, technologia itt is van (csak a licenc van "odaat"), az mas kerdes hogy most kinek mit er meg gyartani. Ha nem lenne (kinaban gyartott) "amerikai" import, megerne legyartani itt is. Jo pelda a sajat cegem ahol dolgozok. Amerikai tulajdonu minden. Amerikai tokebol elunk, amerikai szellemi tulajdont noveljuk, amerikai ceg arfolyamat erositjuk egy amerikai tozsden, amerikae minden. Kiveve az emberek akik ertenek is ahhoz amit csinalunk. Azok hollandok. Ha holnaptol az EU fizetne az embereknek, attol meg ugyanugy menne tovabb az uzlet. Feltetelezes: amerika gazdagsaga csak "megegyezes" kerdese, ami "megegyezest" jol fenntart a fegyvereivel... <)

    De mivel ezek mind feltetelezesek, es alternativ univerzumok, a valosag megiscsak az, hogy habar Europa fugg az USA-tol, a helyzetet inkabb ugy kellene lefesteni hogy eleg szep fuggesi viszonyok vannak keresztbe-kasul.
    Az USA momentan jobban fugg a vilag tobbi reszetol mint valaha. Mashol van a nyersanyag meg az olcso munkaero. Mi van az USA-ban? Toke, fegyverek, licencek? Allamadossag? Britney Spears? Minden mas ami ott van annak a termeke, amit 9/11 elott mar kezdett nehezukre esni fenntartani. (Errol kesobb.)
    USA egyedul perpillanat eletkeptelenne valna ha egyik naprol a masikra megszunne a kapcsolat a vilag tobbi reszevel (vigyazat! feltetlezes!). Mit gondolsz mi a feneert jartak mas orszagokba haboruzni az elmult 60+ evben? Nem volt jobb dolguk? Meg szep hogy sajat nagysaguk alapjait teremtettek meg _kulfoldon_.

    Kicsit mas:
    Olvass el konyveket arrol hogy mi a mozgatorugoja az amerikai fejlodesnek (erre celoztam fentebb). Es kepzeld el azt hogy ez hirtelen megszunik. Errol amire most hivatkozok, amerikai tarsadalomtudosok is irnak konyveket az egyiket epp most olvasom. Par gondolat, ami onmagaban talan nehezen ertheto, bovebben kifejtve viszont evidensnek tunne neked is:
    Amit te nem latsz be (problema nagysagaval, amerika elszantsagaval kapcsolatban, ergo azzal kapcsolatban hogy miert nez ki ugy a politikai=hatalmi terkep ma ahogy kinez), az amerikaban nyiltan kimondott (szvsz nem a CNN-ben ;-) ). Pl. az a problema, hogy rendben, eddig amerika jol csinalta, de hogyan tovabb: nincs mar ami osszekovacsolja az orszagot, miutan eltunt a kozos ellenseg, gyokeret eresztett a multikulturalizmus, amerikat elozonlottek a nem amerikai kulturaju es nem angol nyelvu bevandorlok... Szoval ossze kell kovacsolni ezt a hatalmas, sokszinu orszagot. De mivel?
    Amerikanak egyik komoly felelme a kovetkezo: "Bizonyos ponton tul meg a legsikeresebb tarsadalmakat is fenyegeti a belso bomlas es hanyatlas, nem beszelve az eleteros es kegyetlen kulso 'barbar' erokrol. Az Amerikai Egyesult allamok vegul osztozni fog Sparta, Roma es a tobbi emberi kozosseg sorsaban." Mondja mindezt az amerikai Samuel P. Huntington, es nem en. Majd igy folytatja: "Nyilvan oka lehet annak, mint Robert Kaplan megjegyezte, hogy miert 'szuletett Amerika - sokkal inkabb mint a tobbi nemzet - arra, hogy meghaljon'. Nehany tarsadalom a letet veszelyezteto komoly kihivasokkal szembesulve megis kepes elhalasztani bukasat es megallitani szeteseset azaltal, hogy megujitja nemzeti identitasat, nemzeti celjait es azokat a kulturalis ertekeket, amelyek kozosek benne. Ezt tették az amerikaiak szeptember 11-e utan. A hamadik evezred elso eveiben azzal a kihivassal kell szembenezniuk, hogy kepesek-e folytatni ezt akkor is, ha elmult a veszely."
    Kesobb ujra leirja: "Kerdeses, hogy a szorvanyos terrortamadasok es az iraki konfliktus vagy mas 'lator allamok' visszahozzak-e a 20. szazadi haboruk altal megteremtett nemzeti osszetartast."
    Latszik, hogy az amerikai ertelmiseg es a vezetok milyen ideologiai vonalon mozognak. Ezek utan gondolom semmilyen lepesuk nem meglepo.

    Es akkor ezek utan ne kerdezze meg az ember, hogy ha ennyire szorulni erzik a hurkot a nyakuk korul, akkor ahhoz megis nekunk mi kozunk? Az hogy a 90-es evekben kibontakozo valsagot sikerult elkerulniuk egy nemzetet osszekovacsolo 9/11-el, az az o maganugyuk. De hogy meg en legyek az agyalagyult osszeeskuves hivo? Te akkor se hinned el hogy mi megy az USA-ban ha maga Bush magyarazna el neked (vagyis olvasna fel egy papirrol, magyarazni nem hiszem hogy barmit is el tudna).
  • who am I 7
    #87
    Ja most már látom Bstage itt a nagyász, az aktuális bohóc igy már érthető
  • who am I 7
    #86
    "amúgy nem a kedvenc országom, csak nagyon unalmas, mikor sötét emberek fröcsögnek hülyeségeket arról az országról"

    ENNÉL MÁR CSAK AZ A NEVETSÉGESEBB amikor egy amcsi videón megkérdeztek egy amcsit, hogy hány oldala van a HÁROMSZÖGNEK és nem tudta....Ennyit erről.Leülhetsz.Nagyon okos vagy te egyébként.Ennyi hülyeséget..
  • Sanyix
    #85
    Miért nem kapott? Egy jelképet romboltak le, a saját országukban. Sztem ez elég megrázó volt az amcsi vezetésnek is...
    Én írtam hogy örültem hogy ledőlt a 2 torony. Tagadtam? Nem, vagy nem tudsz olvasni. Azt írtam, hogy a torony ledőlésének örültem, és nem annak hogy emberek haltak meg.

    Szerencséje MINDENKINEK hogy nem vagy moderátor, ugyanis a fórum lényege, hogy eltérő véleményeket oszthassunk meg egymással, nem az hogy ha egy moderátorral nem értesz egyet, akkor bannoljanak. Kínába mehetnél moderátornak, hiszen ott a rendszerrel ellenkező hozzászólásokat is ki lehet, sőt kell moderálni, ott kiélhetnéd önkényuralmi vágyaid :)
  • neoG
    #84
    hávvagymégaz'
  • cateran
    #83
    Hmm, ott a Commodore....procira,erre-arra:)
  • neoG
    #82
    jaa, hogy nem vette be /vagy én nem böktem rá /, hogy válasz erre.igen, Neked ment
  • neoG
    #81
    valakinek muszály volt. látod mindenki más alszik
  • Szeszmester
    #80
    Ezt nekem mondod?
  • neoG
    #79
    és ezeket nem tudja EU megcsinálni?hát ki beszélte be Nektek,hogy ilyen t*ketlen kontinensen lakunk?mondjuk az uccsó kettőt ki is veheted a felsorolásból:Siemens
  • Szeszmester
    #78
    A proci nem létszükséglet? Ajjaj... Már hogyne lenne az? Van az autódban, a repülőkben, a telefonközpontokban, a gyártósorokat azok vezérlik stb.
  • neoG
    #77
    De most tényleg.még mindíg nem mondtál egy olyan cuccot, amit USA gyárt, és létszükséglet.jó, persze, úgy néz ki Neked a proci létszükséglet, gondolom azzal
    kelsz, azzal fexel, azt eszel/iszol minden nap, de azért rajtad kívül nem kell ám mindenkinek proci minden másnap.és a szerverekben sem kell minden héten cserélni.
    Másik meg, hogy EU azért talán van olyan fejlett, hogy összedobjon egy épkézláb keresőt.csak eddig nem tette, mert nem volt rá szükség...
    ahogy procit sem éri meg kifejleszteni, mert picit tele a piac.
    Mellesleg amíg nem csinál sajátot az EU (procit), addig Drezdában termelik a jó kis X2eseket
  • Szeszmester
    #76
    Sokan fröcsögnek és ocsmány stílusban írnak, de:
    Amerika miért ne tehetné meg, hogy csak olyat enged be, aki hajlandó ujjlenyomatot adni? Hol itt a baj?
    Nem kötelező odamenni. Ha meg tisztességesek a szándékaid, akkor nem hinném, h bármi károd származna ebből.

    Ha nem így gondolod, konkrét dolgokat írj és ne azt, h ellophatják a szeméyes adataimat (mondjuk akkor sem tudom, h mi történne).
  • remark #75
    "Ha megtudnák, akkor megcsinálnák és halálra keresnék magukat vele."
    A K&F penzeket tenyleg arra szoktak elkolteni amit mas mar 10 eve megcsinalt es 20 centert megkaphato barhol kesz termekbe epitve...
    Ellenben ha az adott termek nem letezik meg, megeri kifejleszteni.
  • Praetor
    #74
  • remark #73
    "Oh, már csak egy összeesküvés hivő kellett ide a többi agyalágyulthoz, hogy megvilágosodjunk"

    Szoval te a masik osszeeskuves elmeletben hiszel? :-)
    Agyalagyult.
  • BStage
    #72
    "VIA procikkal simán megoldható az összes irodai feladat. "

    ez viszont igaz, igy csak a teljes szerverpark omlana össze, ami nélkül kb semmire nem jók a kliensek.
  • BStage
    #71
    "hogy vegul a sajat kormanya meszarolja le oket. Es most nem csak a WTC-rol van szo"

    Oh, már csak egy összeesküvés hivő kellett ide a többi agyalágyulthoz, hogy megvilágosodjunk
  • remark #70
    "...erre szeretnék példákat hallani az átlag amerikai család mit tett kövezetlenül vagy közvetetten ezügyben, ami miatt megérdemlik, ha lemészárolják őket."
    Ezt a kerdest mar en is feltettem magamnak: mit tett az atlag amerikai csalad kozvetve vagy kozvetlenul azert hogy vegul a sajat kormanya meszarolja le oket. Es most nem csak a WTC-rol van szo hanem arrol a szamtalan esetrol mikor az USA bealdozott parezer amerikai civilt vagy adott esetben a békét magát, mert voltak olyan erdekcsoportok akinek inkabb ez a verzio volt elonyos...
  • Cat #69
    VIA procikkal simán megoldható az összes irodai feladat.