66
Ogre 3d ingyenes game engine
-
raiderv8 #66 Szia! Én szeretném megtanulni az Ogrét. Nagyon örülnék, ha valaki megtanítana. Aki hajlandó rá, vagy ért hozzá, vegyen fel msnre. Előre is köszönöm, és nagyon meghálálom :)
[email protected] -
#65 msnen megbeszéljük ,mi a dialog rendszert fejlesztjük éppen, tehát BESZÉLGETÉS megvalósítása.... Amugy vanak projektek a hivatalos oldalon a Gallery menüpontban... de azoknak nincs kiadva a forrása... -
blackgamer #64 olvasom a hivatalos tutorialt, de nekem zavaros nagyon, valaki eljutott valameddig?
esetleg alap letölthető példák vannak valahol? -
#63 Keresünk C++ programozót! Legalább középszinten tudja a cuccot, az már jó :)
Tehát ha valakinek van sok szabadideje, és kedve játékot fejleszteni azt tárt karokkal várjuk :) -
#62 Single RPG:D -
Cat 02 #61 király :) gondolom nem mmo lesz xD -
#60 Hát mostmár a Cube 2T hagyom a fenébe :) Azt csak ajánlottam azoknak, akik semmit sem értenek a programozáshoz.... Most mint a topik is mutatja, Ogre 3D-vel fejlesztünk... és már potosabban 5 lelkes emberrel, plusz valószínűleg csatlakozni fog hozzánk egy korábban megalakult fejlesztőcsapat. Nemsokára lesz oldalunk, majd bellinkelem ide -
blackgamer #59 én látom :) most telepítem épp a progit de használatára csak később lesz időm
amúgy fejlesztesz vele konkrétan valami játékot vagy csak ismerkedsz vele? -
#58 Nemá hogy nem látod a külömbséget?:D -
Cat 02 #57 számomra ugyanaz csak más szemszögől :) -
#56 Alap víz:
Saját víz:
...nyugodtan szarozzátok, de szerintem még mindig élethűbb mint az alap "mesebeli" víz... Persze néhol még kicsit kockás, és pixeles, de még csiszolgatom -
#55 Ami alapból van benne nagyon kerkeek a hullámai, és a tükrözőés, és fényvisszaverődis is túl erős néhol...
-
#54 Akkor nézd meg jobban.... -
dav1d #53 mármint a víz amit csináltátl... -
dav1d #52 mármint a víz amit csináltátl... -
dav1d #51 ez tök ugyanugy néz ki mint ami benne van alap?! -
dav1d #50 ja közben meglett googlet nem használok :D -
#49 omfg jelenesetbe oh my fucking google -
dav1d #48 honnan lehet szedni a cube 2tőt? -
#47 és talán rosszul is fogalmaztam, mert inkább "ha teljesen kész a grafika, kezelőfelület, stb. tehát rendelkezésemre áll egy használható RPG MOTOR!" -
#46 De ne feledd, az ott a Cube 2 és nem az Ogre 3d. Célom egy saját játék létrehozása, akármilyen szar is lesz. És egyébként miért is foglalkozzak előre a törtéettel, először azt kell kideríteni, mit tudok kihozni a motorból, "mert ha előre gondlokodom a történetről, sok része halhat meg ha kiderül, mit tdok kihozni a motorból." -
#45 "A történet még számomra se teljesen tiszta, de ezzel ráérek még foglalkozni, ha már teljesen kész a grafikai megvalósítás..."
itt halt meg - ütemterv és végsőkig kihegyezett tervek. -
#44 kösz a bíztatást -
#43 me too :C -
#42 Bazmeg Borg ezt nem spam szándékkal raktam be, csak egy új Faszláma játék ötleteként, amit az Ogre 3d-engine el meg lehetne valósítani :D -
#41 Aki játékot akar készíteni, az biztos szakít rá. -
#40 Nagyon jónak tűnik a motor, de kinek van ennyi szabadideje... -
#39 én is -
#38 Ennek semmi értelmes nincs, ha ilyesmiben gondolkodsz, inkább egy jól moddolható játékmotor SDK-jával próbálkozz, pl. Source SDK. Az Ogre csak egy grafikus motor, csak az tud vele bármit is kezdeni, aki viszonylag képben van programozás és real-time 3D grafika ügyében. A fizikához végképp nincs semmi köze. -
#37 lol én meg már azthittem h shrek-kel kapcsolatos:D -
#36 akár, de amit akarsz, csinálsz egy új gémet, küldetéseket, amit akarsz! -
Cat 02 #35 mármint c++ al úghy a gémet , pl questetket meg h mit ad egy feyó :D -
Cat 02 #34 tehát letöltök egy kész ingyenes gémet, ogre-val át tudom suerkeszteni a "graf" ot (texturaát gondolom) és c++ al meg a fizikat motorT? -
#33 szintén kösz :) -
#32 őőő...izéé.. Newton? Havok? -
#31 az már más kérdés, mert olyan játékot csinálsz a Cube 2-ből, amilyet akarsz, nemkell feltétlenül "risszpcjáték"nak lennie
akr egy Crysis clone-t is csinálhatsz....ha értesz hozzá :D:D:D:D -
#30 wááááá
a Cube 2 a HEAT (rosszpcjatekok.blog.hu) motorja.... :DDD -
#29 kösz kösz! ;) és tudsz mondani fizikai motort? -
#28 ment -
#27 Dobj már meg egy msn címmel priviben, úgylátom érdekel a dolog, és a Cube 2 tényléeg oylan gyszerű mint a 1*1 (ööö.izé...az kettő nem?)