Programozókat is csábít a Balaton
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem nem azért mennek le a Balatonra h a laptopot a nyakuklba akassszák és imátkozzanak h legyen wifi!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Teljesen normális emberként élem életem,haverok csajok buli pia... Az hogy most értek a szoftverfejlesztéshez már más tészta. Az meg a másik, hogy amint lehet csobbanok a Balatonba.
Szerintem tényleg jó buli lesz, bár ez megfelelõ szemszög kérdése.
Nyilván ha te semmitérõ bölcsész vagy és korpuszlingvisztikát reggelizel, neurolingvizstikát ebédelsz, vacsira meg elfogyasztod a Háború és Békét akkor ez a tábor téged nem fog érdekelni, sõt még le is nézed.
Minden esetre találkozunk majd a McDonaldsban a kiszolgálópultnál. Jah! És én leszek a customer.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Ide is, csak kár hogy most pénzben nem állok túl jól, de majd eldõl még.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:
Nem csak ti vagytok linux buzik 😊)))))
Csak az a baj, ahogy olvasom, ahhoz hogy részt vehessek ezen, ismerni kell a Visual studio-t, ami sajnos nem teljesül. Plusz nem állok valami jól anyagilag sem...
"lehet, hogy már akkor tele lennél bad sectorral, mikor mi még csak inicializálunk."
Gyuri12: láttál már programozót? Ne téveszd össze az egyetemi professzorral. Szemüvegem van, kötöttpulcsit utoljára óvodában hordtam (amúgy mi bajod a kötött pulcsival?), azóta télen-nyáron farmer, hosszú haj, bor, gitár.
Nem ajánlom egyébként, hogy meglátogass egy "programozó bulit", lehet, hogy már akkor tele lennél bad sectorral, mikor mi még csak inicializálunk.
A 12 most a korod, vagy az IQ-d?
</off>
Én ugyan Linux-buzi vagyok, de ha ennyiért a fenekem alá tesznek egy mittommilyen szakképesítést, nem mondok nemet (és eggyel csökkentem azok számát, akik amiatt fognak MS-rendszerre alapozni, mert csak azt ismerik), és különben is rég voltam már a Balaton.
Van egy kék tó a fák alatt, Ha belet eszem, lehűti a lábamat.
tuti jó buli!