5
  • Ronny
    ez jó:)
  • Sztanyoo
    "szeretkezéssel harcoljunk a szűzességért!"
  • m4G1c
    szerintem olvass utána kicsit a szitunak. ilyen amerikabarát demagógiákat is ritkán látni, és nem csak a divat miatt. megnyugodni úgysem fognak, de a jenkik (és izrael) azért belerántanak még pár országot, hadd vigyék el ők is a balhét.

a srác legalább rájött, hogy milyen, amikor átáll a másik oldalra. furcsa egy közvélemény lehet odaát, ha ezt eltűrik, hogy a kormány leszarja egy katonája túszulejtését. (lájk dö jueszé)
  • Csaba42
    Azért az emberi bunkó, primitív, szemétség nem ismer határokat. Nem értem, mi a fenéért vannak még Közel-Keleten háborúk, miért nem tudnak csendben megélni egymás mellett. jah, politika, meg vallás, az emberiség megrontói! Nem tudom, mit képzelnek ezek a szemetek, hogy csak úgy fogságban tartanak bárkit is, ehhez nincs semmi joguk! Én az EU, ill Amerika helyében kérdéssé tenném Közel-Kelet megtisztítását, és ha kell, akkor erőszakkal teremtené rendet a felsőbb hatalmak közt. Elvégre ott az állampolgárok is csak azt akarják, amit a világ zsámos felén: békében, szeretetben élni, de ezt a sz*ros felsőbb hatalmi vezetők, s terroristák miatt nem lehetséges. Tenni kéne valamit már!!!
  • Ronny
    ""Ahogy nekem is vannak szüleim, anyám és apám, úgy palesztin foglyok ezreinek is, akik visszavárják gyermeküket"

jah, jó lenne ha a szerencsétlen palesztínokat is hazaengednék.