18
-
Praetor #18 Mint egy tipikus hazai politikusi reakció: másokra mutogatok, hogy azok is nagy szemétséget csináltak, ezért én nem vagyok akkora köcsög. Mások is "így szokták". Ismerős reakció, de ez a legkevésbé sem mentő körülmény. Sőt...
"...becsuszik 1-2 ""hiba "" is..."
Hja, minden állami dologba csak 1-2 "hiba" csúszik be. Mondjuk például véletlenül lerohanták Irakot és Afganisztánt. Biztos csak hadgyakorlatozott a US Army, és nem tűnt fel nekik, hogy nem hazai pályán vannak... -
dez #17 Izé, tényleg. Korábban a filmbe csak belekukkantottam, és inkább a website-on néztem végig az anyagokat. Azt gondoltam volna, ott minden fontosabb ott van. -
#16 ez a loose change -
#15 "basztatjátok itt csori usát ..szerintetek a fasz "ex" komcsik nemcsinálnak sok xart?"
Dehogynem. Bar nekem ugy tunik mintha a fenti cikk speciel a "csori" USA-rol szolna... -
dez #14 Ezeket (WTC 1-12. rész) láttátok már? Szvsz eddig a legmeggyőzőbb (a többi hiányos, stb.). -
lekvároshurka #13 afganiszáni terroristák ?:D akkor még ha jolemlékszem a megszálo ruszkikat lötték.............. joltették..... kb ott indult el afganisztán zülése hogy a szovjetek odais átugrottak 1 kis "gyarmatositásra" :D akkor ök szabadságharcosok voltak a nyugat szemébe. basztatjátok itt csori usát ..szerintetek a fasz "ex" komcsik nemcsinálnak sok xart? csak arrol tényleg nemtudunk meg sokat igy ez felse tünik senkinek :D ha "rossz embereket" illegálisan halgatnak le, fognak el az engem qurvára nemzavar.. mint ahogy azse ha engem akarnának lehalgatni.. mert ugye nincs mitöl tartanom mert nemcsinálok semmi olyat ,azért a sok "illegális dologba tuti sok ilyen is van ami azért a rendes embereket szolgálja,najo biztos becsuszik 1-2 ""hiba "" is :D -
tar86 #12 A magyarok 85 évekre titkositanak, érdektelen dolgokat. -
RealPhoenixx #11 Hat igen.
Latom tobbnyire mindenki veszi itt a lapot, hogy amcsi szervezetek mit miert hogyan .....
Es hogy tobbnyire minden mocskot sajat maguk generalnak, amit szep hangzatos szavak kisereteben nyilvanos haderovel probalnak helyrehozni.
Es egyebkent meg az effektre, amit generalni akarnak a nyilvanossagra hozatal reven sztem az illik a legjobban: KUTYÁBÓL NEM LESZ SZALONNA -
#10 1. Az iraki haboru kudarca egyre vilagosabb.
2. Oriasi koltsegvetesi hianyok.
3. A kormany tevekenysegenek jelenlete egyre nyilvanvalobb a 9/11-ben.
4. A CIA ketes ugyei Europaban, Kozel-Keleten szivarognak kifele.
Tehat, dobjunk be regi zaftos sztorikat (egyebkent is muszaj lesz), hogy inkabb azon csamcsogjanak a birkak mintsem az aktualis ugyeken, majd egyuttal sugaljuk, hogy azokhoz kepest milyen k.-ra szentek lettunk. -
#9 kétlem -
#8 Valakit ez meglepett? -
Commandante #7 Hogy is mondják? Az kibál akinek a háza ég? :o) -
Commandante #6 Mi a különbség a húsvéti nyuszi, a mikulás és a barátságos CIA között? Semmi, mindegyk csak a képzeletünk szüleménye... -
Praetor #5 "...hogy az állampolgárok betekintést nyerjenek egy másik időbe, amelyben egy teljesen más CIA tevékenykedett."
Aha, most csak teljesen jogszerű tevékenységeivel emészt fel a cia hatalmas költségvetési pénzeket. Meg hogy most már nem végeznek jogszerűtlen tevékenységet... blabla... Nincs titkosszolgálat, ami jogszerűen működne.
Az összes titkosszolgálatra a törvényen kívüliség jellemző, mert olyan szférában operálnak, ahol a törvény nem ér egy kalap sz*rt sem. A CIA ugyanaz mint volt. A módszerei csak profibbá váltak. Hogy kinek az érdekeit szolgálják ezek (állampolgárok, vagy más "erőssebb" érdekek), azt meg mindenkinek a fantáziájára lehet bízni... -
Sundance #4 Jaja, az már jobb lenne, csak kötözködtem kicsit, mert a link bizony .com :D -
Petko #3 JFK meggyilkolása is benne van... vagy azt kihagyták? -
AranyKéz #2 cia.gov -
Sundance #1 kapcsolódó link: www.cia.com ???????? Nem igazán nyert.