4977
Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
-
#1657 Aztán meghallgattam az eredetit is ha már véleményezek legyen teljes az élmény.Sokkal jobb a Te verziód.Nagyon megfogós a hangulata.Még1szer Grat. -
#1656 Ez egész fasza kis remix.Viszont nemtom mit csináltál belőle Te és mit használtál fel esetleg az eredeti sávokból.(A vokálon kívül gondolom )De nagyon tetszik.Gratula hozzá.Jól is szól.Így tovább.üdv.
-
#1655 nah srácok! itt van a remixem:
http://www.indabamusic.com/submissions/show/9112
jó zenehallgatást mindenkinek! -
#1654 köszi! sikerült. minden a helyén van realtime exporttal :)
A The Crystal Method remixversenyre lett kész a művem, lehet még ma feltöltöm. Akit érdekelnek a részletek, az indabamusic.com-on megtalálja. :) üdv mindenkinek és szorítsatok!!!!! -
#1653 kösszépen, megpróbálom real time-ban. amúgy minden ugyanígy van, csak éppen én az emu asio-ját használom, emrt az gyorsabb, mint az asio4all.
read-ek mind bekapcsolva. majd írok, hogy sikerült-e. -
#1652 A hangkari az tényleg egy kula, de ennek nem szabad hogy köze legyen hozzá.-az automatizációs beállításaidat nézd meg hogy kirendereléskor is éljen a Read" funkció, vagy próbáld valós időben kirenderelni.
-
#1651 figy stef! van egy kis problem akár cubase, akár nuendo kirendereléskor. elég komplex már a zene, van benne egy olyan automatizálás, hogy egy periódus utolsó leütésekor minden sáv le van mute-olva és következő periódus indulásakor hirtelen viszajön minden, amolyan hatásszünet féleség. amíg nincs kirenderelve a zene, addig minden egyszerre indul, amint kirenderelem, lehet hallani, hogy hibázott a progi és egy hajszállal vmelyik sávban később-előbb kapcsolódik ki a mute. ez mitől lehet?
elég rossz így, mert az a lényeg, hogy nagy dinamikával jöjjön vissza minden egyszerre,de így nem akar öszsejönni. emu0404-es hangkarit használok. -
#1650 Ebben a csomagban találsz egy pár preset bankot a Korg legacy-hoz. -
#1649 Hali.Tudtok még a legacy-n kívül korg progikat, vagy a legacyhoz bankokat honnan tok leszedni? -
#1648 Szerintem a refillek" nem konvertálhatóak...de Rezsóban nem vagyok valami jártas -
vizipipa19 #1647 Sziasztok!
Meg tudnám oldani azt, hogy a reason refilleket fl által támogatott formátumba konvertáljam? -
#1646 ...tehát neked egy Compressor kell. itt van egy elég jó:T-Racks Singles Vintage Compressor -
miatyánk #1645 Sziasztok!
Canopus Edius videószerkesztő programhoz kellene nekem egy vst plugin.
Olyan ingyenes vst kelle, mint a Media Player Classic "Hanerő visszanyerés" opciója(Nézet->Beállítások->Belső szűrők->Audió-váltó).
Ez arra képes, hogy egy szélsőséges hanerőszintű felvételt élvezhetően kiegyenlít.
A Media Player Classicnak ugyanott van egy "Normalizálás" beállítása is, ami együtt használva a "Hanerő visszanyerés" beállítással még a kiegyenlített hanerőt is kiszintezi.
Rosszminőségű amatőr felvételeknél nagy segítség lenne ha nem kéne sokszor órákat molyolni egy kis élvezhető hang érdekében. -
rizsaki #1644 ...köszi,akkor nem konvertálgatom...
amúgy persze tudom,h nem lehet összehasonlítani a bakelittel,én is arról zenélek szívesen,csak sajna "alkalmazkodni"kell v.milyen szinten ezért be-be csúszik egy mp3 is....de azért SAVE THE VINYL!!! -
#1643 A Presonus-sal gondolom hasonloan lehet, mint mas DAW-okkal, kulonbozo VST-ket v a beepitett cuccokat alkalmazva.. viszont szvsz a mai popzenekben mar nem lehet frankon elkuloniteni oket.
Ugye kivonsz mindent a savbol ami mono, kiveve a jo mely hangokat esetleg a nagyon magasokat (alul ill felul-atereszto szurovel) a freki persze az enektol fugg. Nem valoszinu a jo eredmeny, talan vmi formans felismero intelligens plug-in rasegithet, de ilyenrol meg nem hallottam. :)
Presonust en 1enlore nem fogok probalgatni (koltozoben vok v ilyesmi..), de engem is erdekelnek a tapasztalatok. ;) -
#1642 Igen, erre én is kíváncsi lennék... -
sangeorge #1641 Azt már meg sem merem kérdezni hogy hogyan,csak annyit mondjatok,hogy a Presonus progijával le lehet-e nagyjából szedni a dalról az éneket?Szóval hogy csak a zene maradjon meg,az ének ne.... -
#1640 A Musik Maker 15 már fogad minden VST hangszert, tehát bőven van választék... -
#1639 haszál valaki Magix Music Maker 15 pro-t? nemrég szedtem le, de a soundpoolban semmi hangszer nincs. a hangszereket külön kell hozzá letölteni? nincs valakinek esetleg hozzá pár cucca? -
#1638 A felfele konvertalasnak bizonyos utomunkalati esetekben van ertelme, de itt ugye arrol nincs szo.. :)
rizsaki: ahhoz, h a bakelit elonyeit megtartsd, a láncnak vegig analognak kell lennie esetleg high-end digit cuccok.. de neked 1ik sem elonyos, ugyhogy nincs ertelme letoltott fajlokat a jo oreg fekete koronghoz hasonlitgatni.. -
sangeorge #1637 Hali
Köszi a StudioOne-t,jónak tűnik,de mitől lehet az,hogy a midi beállításoknál nem látja sehol a hangkarim midilejátszóját? Szóval nem tudom beállítani,hogy arról muzsikáljon..Az asio-t beállítottam,de a midilejátszót ("SB Audigy Synth A"-t azt nem látja,csak az Audigy Synt I/0-t.Ez meg ugyi a bemeneti rész..... -
#1636 A konvertálástól nem lesz jobb a minősége, csak annyit érsz el vele hogy nagyobb helyet fog foglalni a gépeden.- Felfelé" konvertálásnak soha nincs értelme, csa amikor helymegtakarítás végett lefelé (WAV-ból pl. MP3-ba ) konvertálsz. -
rizsaki #1635 Hahó!
1 olyan kérdésem lenne,h most már sikerült pár jó zenét megszereznem jó minőségben(320 kb/s),h érdemes-e átkonvertálni wav-ba,és ha igen erre van-e progi?vagy nem lehet,és nem is lenne annyival jobb minőségü?
sz.géphez való hanszorókban gondolom nem hallani a különbséget,de bulikban jó cuccal lehet,h lenne,gondolom,h bakelit minőséget nem lehet produkálni,de azért szeretnék minél jobb minőséget.
bár gondolom az mp3 gazdaságosabb több elfér egy cd-n-buliba elég elmenni 2db cd-vel :)
köszönetem -
Kijött egy a PRO" változat is, ez azért legalább már fogad VST-ket is.
Letöltés: Innen!!! -
#1633 Gondolom akit érdekel itt az új dalom kicsit electrohousra sikeredett. Ez az a stílus ami felkapott manapság a house ezért is keverek már mindent houseba
http://www23.zippyshare.com/v/26618358/file.html -
#1632 Gondolom a casio szintiden van midi port veszel egy midi/usb átalakítót (midi interfész) és kész. -
#1631 Sziasztok van egy Casio CTK-573 as szintim és egy USB-s midi kábelem ezt a dolgot hogytudom rendesen összehozni a gépemmel? Lécci aki foglalkozik vagy ért ilyenhez az írjon... -
tmisi #1630 Ja FL8-ban is hülye Poizone mindig sistergett időközönként, először azt hittem a hangkártya a szar. De aztán segítettem rajta. -
#1629 ehehe :) -
#1628 Na még szép....demo szarokat én sose teszek fel... -
#1627 torve van?? -
#1626 Aki ki akarja próbálni az INNEN szedheti... -
#1625 Megjött a mire sokan vártak..(egyenlőre még csak PC-re)- Presonus.Studio-One.v1.0.x32-DYNAMiCS -
sangeorge #1624 Kösz Sir!
Igen erre a külső midi"átalakító"-ra én is gondoltam de amiket nézegettem,azok naon drágák voltak(50E-nél kezdődtek)...Esetleg konkrétan tudsz mondani olyat ami használható,de megfizethető?
Egyébként a Karafunt használom karaoke-hez,de sztem ez lényegtelen...
Többieknek is köszi -
MidiRendszer #1623 Tisztelt Cím !
Hú ez nagyon hivatalosra sikerült.Nos midi két lehetőség által szól majdan jól.Az egyik egy erős gép egy host és egy rakat vst plugin sok sok kalibrálás portozgatás stb vagy egy midiagy amit szabadon tudsz kiosztani és kevesebb a nyűg vele.Én magam részéről midi alapú karaokie fájlokhoz az utóbbit használnám.USB-s midit pár ezerért veszel a vonbosko karaokie plájert pedig szabadon lehet variálni :)Üdvözlettel MidiRendszer
-
#1622 Szerintem az Urban Flava Complete nekedvaló a best servicetől. :D -
Shaq14 #1621 Hello mindenkinek. Nem tudom ide illik-e, de azért felteszem a kérdésem.
Rap alapokra lenne szükségem, gyártom őket énis, de jó lenne ha valaki, aki már régebb óta foglalkozik ezzel, felvenne az msn-re... Szükségünk lenne pár komolyabb alapra. MSN cím: [email protected] -
#1620 A hangszintézis
A MIDI
Elektronikus hangszerek
Jákó Péter - Digitális hangtechnika
Gerényi Gábor - MIDI alapozás, MIDI protokoll
A szintetizatorok mukodeserol van 1 nagyon jo konyvem, csak 2eve nem vok otthon :) most nem jut eszembe a cime.
De rohadt sok jo konyv van a temaban, amit erdemes elolvani.. termeszetesen ram is var meg 1 rakat. ;)
-
#1619 Ez a musicdivision jó kis oldal, ha beírsz valamit akkor előbb cenzúrázzák, aztán fél napig kell várni hogy megjelenjen az oldalon az észrevételed vagy a kérdésed.- A tököm tele van ilyenekkel, de azért beregiztem, hátha legalább okosakat tudok meg egyről, s másról... -
#1618 Rizsaki nincs mit ha tudok segítek de persze az oldalakon jó minőségben vannak a zenék ,mert főleg beatportról kerülnek oda. És inkább a feltöltőket illeti a köszönet.
Sangeorge: a musicdivision.hu-n nagyon sok jó cikk van ajánlom figyelmedbe az alapdolgok igen szépen levannak írva.