4977
Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
  • NEXT LP
    Pont most veszik fel stúdióban :)
    Nemsokára valószínüleg publikálom, majd igyekszem nem elfelejteni ide is belinkelni XD
  • stef666
    At AIR TEAM kibocsájtotta a Cubase 5, WaveLab 6, és Nuendo 4-es "munkáit". A Steinberg rajongók nem kis örömére...
  • sangeorge
    Jut eszembe...Elkészült a múltkori műved,amihez vonósokat kerestél?Ha igen,hol lehetne meghallgatni?
  • sangeorge
    Most így nekem az a bizonyos " víz alatt" effekt jut eszembe,azaz "under water" vagy micsoda...Az eltompítja a hangokat az biztos...
  • Tetsuo
    kórus?
  • NEXT LP
    Sziasztok!
    Egy effektet keresek, de nem tudom mi a neve, csak azt, hogy a reverb-hez hasonlít (nem a delay-re gondolok) és valahogy Elhomályosítja" a hangot, mint mikor egy képen homályosítunk valamit, csak ezt hangban. XD
    Tudja valaki mire gondolok? FL Studio 9-et használok, és ha abban is van ilyen effekt, leírná valaki melyik az? Vagy mégis a reverb lenne?
  • Hackerman
    Hát ahogy én az angol tudásommal kibogoztam ,szerintem egyszeri feltöltés 10 euro. Bár nem vagyok egy angol zseni.
    Esetleg valami ügyesebb egyén ha letudná fordítani:

The activation of a „Label / Account“ once cost 9.90 €, which is then due to pay
    if you to publish a release. Until then, you can use the Feiyr account for free.
  • Erich v Kollar
    Jah és a 10 euro az minden feltöltés előtt kifizetendő, vagy ez csak egyszeri díj?
  • Erich v Kollar
    Törvénytelen dolgokba nem vágok bele, inkább lerendezem a producerekkel. ;)
  • Hackerman
    Szerintem ez a feiyres cucc a legjobb és sok terjesztöje is van többek közt a beatport. De akkor csak saját alkotásokra ajánlom ha ilyen peres macerák vannak a dolgokban.
  • Tetsuo
    Szerintem, ha nem keresel vele sokat, akkor leszarjak, de ha esetleg elterjedt lesz, akkor biztos beperelnek es gondolhatod milyen ugyvedek dolgoznak komoly kiadoknak..

A jutalekok (ha jol tudom), szamokra vonatkoznak (esetleg idoaranyra), igy pl mindegyik szamnak a 60%a az eredeti tulaje, akkor az albumnak is ez lesz az aranya, vagyis a tied 40%.
    Ha a neten befut, akkor valszeg megkeresnek kiadok, akik fizikailag is kinyomnak a lemezeket, igy annak is lesz koltsege, ami a te 40%odbol jon le ertelem szeruen..
  • Erich v Kollar
    Igen, ez is a tervek közt szerepel, hogy saját trackeket állítok elő. Gyűlik a felszerelés hozzá, csak tanulni kell még egy s mást...
  • stef666
    Szerintem ez világos...,tehát jobb ha nekiülsz magad komponálni, mert a más tollával való ékeskesdés, látod nem egyszerü...
  • Erich v Kollar
    Rendben, értem, de ha például egy mixen belül 10 különböző producertől vannak trackek és tegyük fel, h a kiadó is mind különböző, akkor minimum rajtam kívül 20 részesül a bevételből és akkor nekem semmi hasznom?
    Vagy nem egészen így megy ez? :)
    És ha feiyr.com-ra töltöm fel, ugyanúgy meg kell kötnöm az egyezkedéseket, vagyis ajánlatos?
    Köszi! ;)
  • Tetsuo
    Hivatalosan vegig kell jarnod az utat, meg kell keresned minden producer kiadojat ill a dalok jogtulajdonosat es egyeni szerzodest kell kotnod veluk, ha jol tudom.
    Enelkul nem adhatsz ki mixet, kulonben minden bokorbol jonnenek az ocska mixek 1000rel es az eloadok es a producerek nem reszesulnenek a bevetelekbol..

Fontos a nev is, hiaba jo a mixed, ha nem vagy ismert nev a szakmaban, akkor sokan nem is allnak szoba veled..

Nem olyan egyszeru ez am. ;)
  • Erich v Kollar
    Köszi szépen Hackerman!
    Tetsuo, kifejtenéd nekem részletesebben, hogy működik ez a bizonyos engedélykérés? :)
    Köszi!
    Erik
  • Hackerman
    Kiadót nemkell keresned te leszel a kiadó asszem és a feiyren keresztül tudod terjeszteni a zenéidet különbözö online áruházakban. A részvételi díj 10 euro ha jol tudom. Ilyen engedélyekkel még nemvagyok tisztába ugyanis mixeket nemszoktam ilyen helyekre feltölteni.
  • Erich v Kollar
    Hackerman, Tetsuo, köszi a segítséget! Viszont lenne még egy-két kérdésem.
    Ha a feiyr.com-ra töltök fel zenét, akkor is kell keresnem kiadót, vagy ezen az oldalon nem úgy működik? És engedélyt milyen formában kell kérnem az előadóktól?
  • ViniSoundz
    Stef! Ezer köszönet a Cubase 4-ér :) Csak azt használom már. Atom stabil. Minden Vst tökéletesen müxik!

Ha bekapcsolom esetleg a rewire csatikat, még akkor sem hal be. Régebbi töréseknél az volt a leggyengébb pont.
  • sangeorge
    Nem tudna valaki adni egy Musiclab Realstrat gitár vst hez egy linket,ahonnan full lelehet szedni?
    Azthittem,amit ma szedtem le "full-t",hogy az tényleg full,de mégsem...még krekkelni is kellett pedig,aztán kiderült,hogy nincs hangbankja,meg azt írja ki,hogy trial verzio....
  • Hackerman
    Mush Up-ot szerintem akérmelyik seqvivel tudsz készíteni nemkell hozzá csak a két zene és egykis hallás meg esetleg ha van a zenében vocál rész akkor acapella.
  • gyurep
    Sziasztok-Keresem ezt a progit:Audio Hacker.Ha valakinél van lécci segítsen..Esetleg valami mashup készítésre alkalmas progira javaslat???
  • stef666
    Köszi, ez úgy látom jó lesz
  • Hackerman
    Hi Stef
    Amit ajánlottam működik mert nekem igen. Itt van róla pár kép

• Tetsuo
    szerintem a steinbrg progibn llehet bachelni is, bar mar nagyon regen volt a kezim alatt, viszont szerelmes voltam bele. :)
  • stef666
    Az jó megoldás egyesével, de tömegesen ,macerás...olyasmire gondolok mint a Direct Audio Converter, csak annak az hibája hogy nem látja a 24 bit-es WAV-okat.
  • Tetsuo
    WaveLab?
  • stef666

Nem tud valaki egy olyan audio-fájl konverter progit ami WAV 24 bit-en is dolgozik, és komplett mappákat is lehet vele konvertálni,- ha esetleg még sztereóból mono-ba is tudna alakítani az lenne a spicc....
  • Tetsuo
    mixet persze csak ugy tolthetsz fel, ha az eredeti eloadoktol engedelyed van..
  • Hackerman
    Szia Erik
    Kiadni mixeket vagy egyéb zenéket,alkotásokat kiadón keresztül lehetséges mp3 online üzletekbe. Vagy felkeresel egy kiadót pl myspacen keresztül és megegyezel vele (én nem ajánlom mivel könnyen átvághatnak és pénzt érte csak lesheted) vagy feiyr.com-on érdeklődsz. Itt regisztrálni kell magad ,kell bankszámla és 18-évesnek kell lenned. Beregizel és 10-euróért feltöltheted zenéidet. Terjesztői nemcsak a beatport hanem még egy halom online üzlet a tesco is :D. A pénzt bankszámlára kapod és nem ver át senki az automata rendszernek köszönhetően. Sok szerencsét hozzá
  • Erich v Kollar
    Hello!
    Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy hogyan lehet kiadatni mixeket pl. olyan portálokon, mint a Beatport, vagy ehhez hasonlók?
    Köszi szépen előre is!
    Erik
  • stef666
    Ez csak expansion, jó ha leszeded , de az 5 DVD-ből álló Superior 2 nélkül nem fog menni.
  • sangeorge
    Hoppá..most látom,hogy én ezt töltöm:
    Toontrack Superior 2.N.Y Studios.Expansion

Ez most az alap dob progi,vagy csak valami kiegészítő???
    Kb 10 gigás...
  • stef666
    Az EZ Drummer-hez az alapon kívül 8 db Expansion (EZX)van,ezeket egyesével is lehet szedni,a Superior2-leszedéséhez meg legjobb az audionews...
  • sangeorge
    Értem,thx
    Az expansionokat le lehet szedni külön is?vagy csak a komplett dob progival?
    (nincs egy torrentes linked ahonnan nem csak 12-15-el tudok tölteni?most szedem a superior 2-t)
  • stef666
    Én már egy hete tesztelem a Toontrack Superior2-t az fxPansion BFD2-vel szemben. Nekem a Superior 2 fog maradni.- a Metal Foundry, és N.Y.Studio drums expansionokkal együtt, valamint kezeli az EZ Drummer valamennyi library-ját is.
  • sangeorge
    Üdv
    Melyiket ajánljátok?:
    Toontrack EZ Drummer
    Toontrack Superior Drummer
    Toontrack Superior 2 N Y
  • ViniSoundz
    Köszi a válaszokat, véleményeket mindenkinek. Jah Stef! Kipróbáltam a cubase 4-et, amit linkeltél, tényleg nem fagy. Régebbi törések mindegyik csakúgy szó nélkül bezáródtak. Ez eddig stabil. Remélem így is marad, mert nagyon tetszenek az új pluginek.
  • stef666
    Toontrack EZ Drummer, Addictive Drums, Toontrack Superior2, FxPansion BFD2,...rock-hoz talán ezek a legjobbak
  • lackaized
    üdv!

meg tudja nekem mondani valaki,hogy hogy lehet életre kelteni a fruity loops alatt a drumkits from hell-t? sehogy sem tudom behozni.
    de vevő vagyok bármilyen dobszerkesztő programra, amivel élő hangzást lehet varázsolni (rock műfajon belül) :) thnx