VST-hangszerek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ellenben, ezzel a semmike dobbal nem tudok kibékülni. Tudom, te kedveled, de szerintem, ezzel vész (és vesznek) el a zene (zenéid) dinamizmusa.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
90%-ban Nexus2-vel és Sylenth1-al dolgozom, miközben kismillió kiváló VSTi-k vannak... 😞
Megjelentetni nem akarod? Sztem simán vevõ lenne rá 1-2 közepes kiadó.
A "Wandering in Time (Full mix)" elején a pad egy Sylenth1 preset, kicsit módosítva.
A neve: jg - lamentia_pad1
A "Wandering in Time (Full mix)"-ben hallható percussion pedig egy hangminta (ez is erõsen módosítva, hogy fedésbe, összhangba kerüljön a "Soul II Soul...Back 2 Life" dobalappal) a Musa MBoob-féle Tribal Drums csomagból.
i2k'014...Wandering in Time (Full mix) 10:15
Remélem, nem tépitek le a fejem érte 😊
ESX24-be eddig csak logic saját sample-it láttam.Kontaktba meg fogalmam sincs hogy kell csinálni.
http://steflion.wix.com/studio
Van egy akaip MPC pad alapú hardverem meg egy logic pro x-em.Vannak saját loopjaim sample-k vagy 400 giga.
Milyen programmal tudok logic x-en belül felclippeltetni õket, hogy az mpc padokra rámenjen?(gondolom valami sampler program féleség).Tudnátok ilyet mondani?Köszönöm 😊
Eddig soha nem volt gond, de most az egyik gitárszólóból 2 rész is hiányzik és az a vicc, hogy az EREDETI projectnél is, nem csak a backupnál. Mi van??! Ez hogy?? Hiszen azon ELVILEG nem módosíthat.
hála Istennek találtam egy korábbi .bak fájlt, abból visszahívtam és látom, hogy az a két rész nekem már a pool-ban a trash-ba van mozgatva. Ez se világos, hiszen csak "unusued" fájlt helyeztem a szemetesbe, ezek pedig ugye nem azok. Kérdés: mivel lehet visszatenni a használt fájlok közé? Van ott mindenféle parancs, de inkább nem kockáztatnék. Hihetetlen, hogy 5 év kjubéz után még így ki tud velem tolni ez a program és egyelõre totál kérdõjel, mit csináltam rosszul...
Próbálkozás tõlem, más stílusban:
i2k'014...Break.Beat Techno.Logy(c) (Radio mix) - 03:25, 110 BPM
Audionews: Steinberg.Cubase.Elements.7.0.7.Unlocker.x86.x64-TeamVTX
Pluginaudio: Steinberg - Cubase Elements v7.0.7
Megoldható úgy hogy van a mac hangkarija, meg nekem van egy Focusrite Pro 14-em is. Elsõsorban én azt használom.
http://steflion.wix.com/studio
Utóbbi a magamfajta hobbista, gyenge gépû emberkéknek jó alternatíva. Szerintem.
Komolyabban zenélgetõk, jobb felszereléssel rendelkezõk biztosan a profibb progikra lesnek rá.
Még mindig nincs osx alá tört Cubase? AI5-öt próbáltam, de sajna csak 2db VST-t enged csak megnyitni. Ha esetleg van valakinek infója, az írja le legyen szíves.
Logic Pro X tök jó lenne, de abba nem megy bé a 32 bites VST, az meg nekem nagyon kellene. Használjak Logic 9-et?
Mi a véleményetek? Cubase-t én nagyon szerettem, legjobban szóló cuccaimat abban csináltam. Abletonban eddig még sosem sikerült olyan jól kikeverni egy zenét sem, mint Cubase-ben.
Üdv!
Ha esetleg nem tiszta: ennek segítségével a 'Beats' menüben lévõ eredeti AD-MIDIkkel együtt tudjuk lejátszani az EZdrummer MIDI-ket.
1. Create a new folder in the User Midi Files folder called "EZ"
2. Put the Map Preset file in that folder and rename it EZ.ADMap
3. Put the EZ drummer midi files in the EZ folder as well
4. Hit the Refresh Library button on the BEATS page in Addictive Drums
Ha custom MIDI-ket írsz és variálni akarod a kimeneti dob VSTi-ket, szerintem érdemes GM-ben megírni, azt EZplayer-ben is bármikor testre szabhatod és elmentheted. Vagy ha csak AD-hez kell, ott a GM to AD drum map és még Ezplayer sem fog kelleni. (Vagy ugye eleve az AD drum map-hez igazodva írod meg.)
Természetesen át lehet írogatni a drum map-ot is Cubase-ben, ez sem túl bonyolult, sõt vannak kész map-ok is. Itt egy, ami General MIDI-rõl (GM) konvertálja AD-be: link. Egyébként amennyire emlékszem - én ezeket már érzésbõl, mindig az adott problémának megfelelõen írogatom át/módosítom - a Toontrack is a GM-et használja.
Egy kis segítség kéne.Belefutottam abba a problémába hogy Ezdrummert használtam a dobnak. De szeretném kipróbálni azt a dob(midi) sávot az Addicitve drums-on is. Viszont azt tapasztaltam hogy teljesen más a midi csatorna kiosztása. Magyarán a pergõ helyén mondjuk cin szólal meg. Hogy lehet ezt megoldani úgy hogy ne kelljen darabonként átírnom? Elõre is köszi
Ja és Cubase 5 használok
Az idei elsõ, s remélem, nem utolsó publikálásom.
Ableton Live 9.1, Nexus 2
Uplifting trance második próbálkozásom. A mixelésre nagyon büszke vagyok, a master csak egy Izotope preset.
Zene nélkül mit érek én?
Az ünnepekre tekintettel csak úgy adtak 5 gb seed-et ingyen mindenkinek.
A poén, hogy az elõzõ accountom is kapott pedig azt már nem is használtam hiszen a rossz arányom miatt megvonták a torrentek láthatóságát. Most van azon is 5 gb és a jelenlegin is..<#mf1>#mf1><#taps>#taps>
Ableton 9, Nexus2, Sylenth1, Dune, meg néhány dob loop, és egyéb kisebb VSTi.
De írtam errõl a fórumban is!! <#wave>#wave>
Ez a hibaüzenet:
This patch was generated by a never version of the application.
Please upgrade your copy to load the patch.
Ha jól sejtem, akkor újabb Kontakt kellene neki?
Nem olyan régen tettem fel ezt a Kontakt 5.2.1.6382-es verziót.
Ez is kevés neki? Melyiket érdemes leszedni?
Pld. a Nexus2 is alkalmas erre de azért a Te helyedben megpróbálkoznék az Arturia szintikkel!! A legjobb autentikus analog emulációkat Õk készítették el. De hosszan lehetne sorolni a legendás szintik vsti változatait. FM7, Korg Legacy csomag, NI Pro53, iMposcar2 stb.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Lenne meg egy kerdesem, de azt inkabb az ableton topikba teszem fel, nem akarok nagyon offolni.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Viszont azt nem nagyon sikerult megértenem, hogy mi a pláne ebben az effect rack-ben? Ez nem ugyan az amikor egy csatornára behuzok tobb effektet egymás mellé? Vagy ez csak pl. a jobb csoportosíthatóság miatt hasznos, ha mondjuk sokkal tobb effektet használunk egy csatornán? 😊