4977
Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
-
#2297 kösz megptóbálom
-
#2296 U.i.: Ha telepítve van Cubase SX3, akkor azoknak a gyári VST és DX plugin-ja is megjelennek -
#2295 Csak ötletleni tudok. Én azzal kezdeném hogy a rendszereszközöknél az összes usb portot kiirtanám. majd ujra indítás után felismeri újból. Voltam már úgy, hogy egyik usb porton ment a mobilnet a mellette lévőbe meg kiirta hogy az eszköz nem felismerhető. Szerintem összekuszálódtak az op rendszerbe az usb portokon felismert driverek. Talán megoldja. De ez csak tényleg csak vélemény. -
#2294 Hali.
Cubase 5 ben >>> Device>>> Plug-in Information >>> vagy Update vagy "VST 2x Plugin Pach" megadhatod a könyvtárat ahol szerepel a .dll. Vagy megadod a sajtgépet és a létező összes .dll fájlt megtalálja amit kezelni tud a Cubase 5. ennek hátránya hogy pl a néróba szereplő .dll ket is megtalálja. Tehát csak okosan. Ha igy sem találja akkor probléma van a .dll-lel. -
#2293 Hi!R3 nagyon jó.Komputeren keresztül editálhatóak a hangszínek ezáltal olyan mintha egy vsti lenne.Hasonló a mikrokorghoz,bár sokan a mikrokorgot harapósabbnak találják.Előtte használtunk azt is.Mind2 jó szerintem.Ebm-future pop stílusban nagyon jól megállja a helyét.Bővebben priviben ha gondolod.Sajna a gépet nemtom midivel rákötni mert laptopról van szó.Hangkari nélkül akarom hajtani,közvetlenül laptop usb-szinyó.Úgyhogy ha van valakinek ötlete pls help!csőváz -
queensryche #2292 Reinstall megvolt, de nem látja.
Mi van itt??? -
queensryche #2291 ...fejvakarás van, feladtam. Majd reinstall...( hogy minek, azt mondjuk nem tudom) -
queensryche #2290 ...kezdem unni. Átcseréltem a .ddl fájlt, erre természetesen a cubase nem látta...visszatettem a 1.0 .dll fájlt, de már azt se látja. Újraindítás, de semmi. Nem értem én ezt... -
queensryche #2289 Na, nagy nehezen kajtattam egy másikat.
A .dll fájlt a cubase 5 vst plugin mappájába tegyem?
Az Addictive 1.0-t csak úgy látta a cubase, ha oda tettem.
Na meg az se tiszta, hogy akkor tegyem mellé, vagy cseréljem át?
Bocs a sok kérdésért, de ezek a dolgok nekem soha nem egyértelműek, főleg most, hogy hónapokig nem berheltem a vst-kel semmit.
-
queensryche #2288 Ami van link, mind halott. -
queensryche #2287 Fontos lenne, mert sehol máshol nem találtam meg...
Most tenném fel a retro packot, végre lejött. -
queensryche #2286 *kicsomagoláshoz -
queensryche #2285 Stef, az Addictive Drums 1.1.1 Update-hez kellene egy jelszó.
A pakkokhoz megadottat nem fogadja el és gugli se találja meg ezt a rapidlinket sehová beszúrva neten.
( http://rapidshare.com/files/144563498/AD111.zip ) -
#2284 Lehet, h jobb lenne MIDIn a hangkarira kotni, vagy meg az USB neha lecsokkenti a sebesseget 1.1re, ha nem jo minosegu a kabel..
Amugy mit gondolsz az R3-rol? Ki lehet belole csavarni olyan hangokat, mint a Microkorgbol? Mert azok odab*sznak! :) Nemtom, h mit vegyek? te milyen zenere hasznalod? -
#2283 Halihó!1 kérdés.Adott 1 Del pc + 1 korg r3 virtual analóg szinti.Cubase 5-el hajtanám usb porton keresztül(midi üzeneteket küldve a pc-ből a szinyó felé)Konkrétan a taktjel tempoját midi "klikket".Minden beállítás jó a cubasban és a korgon.A gépen eszközkezelőben látja az usb porton csatlakoztatott szintit.(Írja is :r3)A csatlakozás nem jelenik meg a tálcán kis ikonnal jelezve.A szinti usb drivere telepítve:megfelelően működik(írva vagyon).A csatlakozást elvégeztük rendszerindítás előtt,után,cubase elindítás előtt,után(ennek mondjuk semmi érteleme de hátha).Midi jel egyszerűen nincs.Egyik irányban sem.A cubase usb-s portot nem lát,nem választható midi eszközként,semmilyen módon.Sem midi sávon,sem a metronóm setup-nál.A kábel atombiztos jó.A beállítások is.Asztali pc-n zökkenőmentesen megy.Ugyanaz az operációs rendszer van mindkét gépen.Tehát a kérdés.Lehetséges hogy a laptop usb portja látja az eszközt,felismeri de nem tud vele kommunikálni?Vagy mi a szösz van??Egy novation hangkártya+szinyó egyben cuccal működött,szóval nem hiszem.Ha esetleg valakinek van tippje nagyon hálás lennék a segítségért.Előre is kösz.Üdv.(Bocs a hosszuságért.) -
#2282 jaja.. nekem is beugrott már így :)... csak mindig akkor jövök rá amikor már lejárt a 30 nap :D... sorry :) -
#2281 RME odabasz :) -
sangeorge #2280 Heureka!
Az a bizonyos rlg2 file,az igazából egy licence file,amit a regisztrációnál kellett neki megmutatni,és minden ok!!
THX -
#2279 Csináltam egy tesztet... nem igazán terheli a gépet 45 instrument sávon szól
Teszt Fotó -
sangeorge #2278 Yes.Pontosan így csináltam,de amikor a rlg2 file-ra nyomok,azt írja,hogy nem adható hozzá a rendszer leíró adatbázishoz...na ezt nem tudom miért..
azért Thx -
#2277 RealGuitar 2L Setup.exe -t elindítom. Aztán rengeteg "next"-et nyomok. Aztán bejön egy ablak amiben meg kell adni, hogy milyen "sample rate" mintákat pakolja fel értelem szerűen (minimum) 44100 esetleg ha magasabb minőségbe nyomod akkor azokat is. Aztán regisztrációs rlg2 fájlt elindítom és hozzáadom a rendszerhez... és góó. Magába is megy meg Cubaseban is. Egyébként én sem tapasztalom hogy leterhelné a procit vagy a memóriát. -
sangeorge #2276 Ezt nem tapasztaltam hál'Istennek,pedig nem vagyok teknikailag eleresztve (2400 cpu,1,5 gb RAM) ;-) -
queensryche #2275 Lassan le fogok szokni a rapid linkekről, mert napközben tökéletesen használhatatlanok mostanában. :( -
#2274 Meglehetősen Ram igényes, meg a procit is nyírja, szerintem ezért nem annyira kelendő.. -
sangeorge #2273 Hali
Hát ez az...nem is értem hogy miért nem népszerűbb,pedig se a méretével,sem a minőségével nincs baj...
De Te esetleg eltudnád mondani,hogy hogyan kell megtörni???
Nem jöttem rá sajna,és naggggyon kéne a progi :( -
#2272 Hali
Én használom a Real Guitar 2-t. :) Nem rossz. sőt....ha valaki ügyesen tekeri, akkor elég realisztikus ügyességeket lehet vele összehozni. -
sangeorge #2271 Köszi,tényleg elég jó,de azért a Realgitárt nem veri...De per pillanat tényleg ez a legjobb,amim van! THX! -
#2270 A Yellow Tools Pure Guitars-ban van egy-két használható..létezik giga és kontakt formában is. -
SL #2269 Helló
köszi a felvilágosítást :] -
#2268 Hali SL
A hangmodul is szintetizátor csak nem találhato rajta billentyü leosztás ezt valamien midi billentyüvel meglehet oldani vagy számítógépen keresztül. -
elnofx #2267 csak hogy torrenten meg alig seedelik...:( akkor lesz még 1-2 hét mire lejön. Mindenesetre köszi!:) -
#2266 Csak torrentről érdemes leszedni, mert 5 DVD alapban.(az expansionjai meg vagy 90 GB) -rapidról azt ezer évig húzgálhatod, ha fennt vagy egyáltalán... -
elnofx #2265 Stef! A Toontrack Superior 2-höz tudnál nekem adni valami használható linket?:) Köszi! -
sangeorge #2264 Mondjon valaki lécci egy faszányos akusztikus gitár vst-t(steel és nylon),ha már a Realgitárt senki nem használja(nem is értem...)
Chris hein nem érdekel köszi,nagy sz@r sztem... -
sangeorge #2263 Én is köszönöm,megkaptam! -
queensryche #2262 Köszönöm! -
queensryche #2261 Stef, esetleg el tudnád nekem is küldeni ezeket az AD-linkeket?
-
SL #2260 Jólvan köszi mindenkinek! Legközelebb inkább nem írok ide mert hülyének néznek :] -
#2259 A flegmázást senki se szereti..., de azt se ha idétlenkednek,és röhejeseket kérdeznek egy szakfórumon.- itt mindenki a pontos gyártmányára és típusára gondolt a hardwernek,nem pedig a szinnonímájára a szintetizátor szónak. Nem csak a billentyükkel ellátott hangszereket hívjuk szintetizátornak hanem mindazon hangmodulokat, amelyek electronikus szintézis, és rezgő oscillátorok segítségével zeneileg értelmezhető hangokat állítanak elő. -
#2258 Szintetizator wiki, az angol persze reszletesebb ;)
Biztos, h az Access Virus sorozatarol is van wiki cikk..
A Virusokat sok zeneben hasznaljak, konnyen lehet vele pl. "trance-es" hangzast kialakitani. A regebbi tipusok mar klasszikusnak szamitanak es keresettek a hasznaltpiacon.