4977
Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
-
#2337 Tedd fel az Toontrack EZ Drummert az EZ playerrel társítva, nem fogsz csalódni benne. Szerintem a hangja sokkal jobb mint az Addictive.-
más..-Nem tud valaki olyan audioeditort mondani amelyik BPM-ben is skálázható, nem csak időskálás vonalzó van rajta? -
queensryche #2336 Ezzel most már dolgozni sem állok neki, ki tudja hány napig használhatok. Kezdem nagyon unni. Most tegyem fel megint a 'régi' cubase-t, hogy legyen Addictive authorization? -
queensryche #2335 Itt volt egy infós haver, nyüstöltük, de semmi. Szar az Addictive, ez van. Külföldi fórumokon is írják, hogy szar. Nem tudom...
Van még valami, hogy legyen megint egy kérdés: feltette a cubase 5.1.2 frissítést, hátha...természetesen nem volt jó, viszont most már, ha felteszem az adictive 1.0-t akkor NINCS AUTHORIZATION, hanem egyszerűen fut és kész...nem értem az egészet... Mi köze van ehhez a cubase frissítésnek??? És meddig fog futni az AD?? Tiszta x-akta az egész! -
#2334 azert en kivancsi vok az offra is ;) -
#2333 Igen, ez tényleg egy ÓÓÓrjási világbajnok csapat...
-szerintem jobb ha nem kommentálom tovább, elvégre ez nem egy társadalomtudományi, vagy poitikai fórum,... -
#2332 Hát ugy tudom mysto & pizi Openlabsal nyomják. Ez egy számítógép amihez van billenytyükiosztás és potik és persze saját hangkeri. Akármien hostot és vst felrakhatunk rá. Ugy tudom 1000 $ - 5000 $ lehet kapni az ár főleg a processzortól meg a hardwerektől függ. Szerintem live dolgokra nagyon jó de a stúdiómban is szivesen találnák neki helyet.
Pontosítva a Mysto & Pizzi Openlabs Nekoval nyomja.
bővebb info: itt -
#2331 Egyébként ügyesek! -
#2330 Yah vagy úgy!Ilyen nem hiszem hogy van valakinek Mo-on.Persze ki tudja.Ez már vastagabb pénztárcájuaknak való. -
laaj #2329 igazából erre gondoltam ez -
#2328 Kár hogy Mac-re nincs megtörve, profi cucc. -
#2327 Hi!Szerintem ez lesz az.Semmi extra de jópofa.
http://www.absolute.hu/webshop/?pid=1998&back=12 -
laaj #2326 hali
mi a véleményetek erről a 2 srácról Mysto & Pizzi és a kütyü amivel zenélnek ??? van valakinek olyan Magyarországon??? -
elnofx #2325 Üdv!
A Waves Audio Plug-ins kollekcióról úgy általában véve milyen véleményetek van? -
sangeorge #2324 Hali
Egyenlőre még le sem szedtem időhiány miatt,de ami késik,nem múlik...Egyébként előre félek ezektől a rapidos linkektől :)) -
queensryche #2323 Leszedtem az 1.5-öt, most megint nem látja az 1.0-t, akármit próbálok.
Elérési utat igazából mindegy mit adok meg neki a plug in informationban.
Megnyomom az update gombot és ha nem kerül be a listába, onnantól nem lesz jó, bármit adok meg neki. Fárasztó. -
queensryche #2322 http://img191.imageshack.us/img191/769/nvtelenfr.jpg -
queensryche #2321 Köszi stef és bocs, ha kissé ingerült vagyok, csak már haladnék és lelombozó, ilyenekkel mennek el fél napok. Megpróbálom és írok! -
#2320 Szerintem az 1.1.1-es Up-ot hagyd ki, mert az mindig is hibás volt, az alapra tedd fel az 1.5-ös AD Up-ot és csak utána installáld az expansionokat.---legalábbis mac-en így működik. -
queensryche #2319 ...aztán nyitok egy mp3-at, majd megint mindkét oldalt szól a dob.
Húha, sok szopás lesz még itt. Eddig visszasírom az sx2-t. -
queensryche #2318 Cubase 5: Azt még megértem, hogy amint nyitok egy firefoxot, elkussol a dob, de hogy aztán miért csak bal, vagy jobb oldalt szól...
Majd munka közben is indítgathatom állandóan újra a programot? -
#2317 MIDIben otthon vagy, helyesírásban nem nagyon. ;) -
queensryche #2316 Sangeorge, te is megkaptad, írd már le mire jutottál az update-el! -
queensryche #2315 Köszi, adig oké, updateltem a plug-in informationt és az 1.0-ás Addictive-t már látja. Most akkor mit kéne csinálni ezzel az 1.1.1 update .dll-el? Ha átcserélem vele az 1.0-át, akkor a cubase nem látja, hiába adok meg neki elérési utat. Ha visszacserélem a .dll-t, akkor megint megtalálja, de nekem kéne az a frissítés a retro pack miatt! Mondjatok valamit...
Ha esetleg maga a .dll fájl a gond, ( lehetséges?) akkor újfent kérnék egy jelszót a.zip pakhoz, ugyanis ami fenn van most az nem az, mert nem tudtam kicsomagolni.
( http://rapidshare.com/files/144563498/AD111.zip ) -
#2314 Hello Janno!-Feltettem az oldalamra is, de ITT is megtalálod. -
#2313 menü: Devices- Plugin Information- és ott megadhatod a VST mappa elérési útját.
-
meno10 #2312 Heló sziasztok!
Lehet hogy furcsa kérdéssel fordulok felétek de elmesélem hogy mi lenne a problémám. :)
Az elmúlt napokban sikerült megvásárolnom egy cubase 5 programot de még számomra új! Azelőtt aciddal abletonal kreálgattam, de kedves ismerősöm tanácsát megfogadva átállok cubasera "sok jót hallottam felőle"
de ami a lényeg és nem tudok rájönni hogy miért vagy hogy hogy de nem ismeri fel az általam feltelepített vst-ket, bizonyára valahol belehet állítani hogy onnan töltse be, mert c: meghajtómon van a cubase program d: meghajtóra vannak feltelepítve a vstk.
Szeretném kérni tanácsaitokat hogy e ügyben mit kell tenni, hol lehet ezt belőni?!?!?! -
MidiRendszer #2311 Jaj Stef úgy megdobogtatta a szívem :)
Ez a te kis titkos oldaladról letölthető ? -
MidiRendszer #2310 Helló SL!
Midiben otthon vagyok na jó nem fényezem magam :).
A hangmodúl egy keybord nélküli szinti agy amit midin (5 polusú trcel na ez elb@sztram !)ajzat régi magnók hátán lehetett ilyet találni és egy többeres kábel segítségével tudsz megszólaltatni :)
Itt egy kép a kábel bekötéséről. :
http://m.blog.hu/mi/midi/image/konyv/mididugo.jpg
-
#2309 Több ilyen analog-érzetet keltő vst effect is van, én a PSP Vintage Warmert szeretem a legjobban ezek közül..
-
MidiRendszer #2308 Gyerekek !
Álmaim rendszere by Analóg :) http://www.vatera.hu/tascam_msr_16_studio_szallagos_16_sav_161320211.html
Milyen jó is volt ezekkel dolgozni na itt kezdődik az igazi tudás,s míly duruzsoló szép hangja volt e csodáknak ?Ja jut eszembe Stef van olyan vst effekt ami ezt utánozza ? -
MidiRendszer #2307 Nos kedves Talvususi!
Javaslat a következő !Egy jó host szinti hangja audióba be 24bit/96kHz minimum.Majd vst effektek tömkelege.pl wave arts,sonox oxford stb és próbalkozni a neked megfelelő hanzásvilággal.Na itt kezdődik a kreativitás :)
Mert a zene hal meg utóljára MidiRendszer. -
MidiRendszer #2306 Helló mindenkinek !
A Natural Music engem is felcsigázott hát vettem a fáradságot ellátogattam a http://www.bsiusa.com/software/natmusic/naturalmusic.php oldalra letöltöttem és bizony mondhatom nekem a zene szerzésről,szerkesztésről más véleményem van.FOS ez a program !Eggyet értek Stef barátommal !
Nos én sem most kezdtem a zene szerkesztési utam:).Valami halovány fogalmad van tisztelt journal666 forum tag a zene szerzés,szerkesztés,komponálás,öszhangzattan,MIDI,effekt stb fogalmakról ?Egy jó zene nem kis kalapácsok klikkelgetésénél kezdődik.Nem kívánok senkit megbántani de ezek szerint a hangosítási,keverési,editálási sokéves tapasztalatom sutba dobhatom mert mindent megold egy kalapácsokat klikkelő kis program :( HA-HA-HA.
MidiRendszer by Jannó -
#2305 Erről a kuláról még nem is hallottam, pedig egy kicsit jártas vagyok a szakmában... -
Talvususi #2304 Hali!
Lehet már elhangzott a kérdés, de kérdezném, hogy van-e olyan program mint a GuitarRIG, csak nem gitárhoz, hanem szintetizátorhoz? A billentyűm alap hangszínei kicsit gatyik. :/ Jó volna ha lenne. :) -
#2303 má feltünt :) -
#2302 :D csak szivat.. calm down. -
#2301 Most erre mit lehetne írni? Én meg 16 éve fogadkozom zeneszerkesztéssel és más a véleményem (Mac) Logic 9 (PC) Cubase 5. Amúgy kíváncsivá tettél... tudnál valami letöltési linket adni.. mert a google seképet se semmit nem dob ki erről az állítólagos létező programról. Na vajon miért??? :DDDDD -
#2300 Hi
nemtom miröl beszélsz potik kettes sávban, meg kalapácsok ráádásul a naturalról se tudokk semmit. -
#2299 lol :DD -
journal666 #2298 sziasztok.egy ideje zenével foglalkozom (6 éve) és elmondhatom h a Cubase , FL es a többi hasonló program egy nagy szar.Nem rosszbol de ha mar zenét szerkesztetek fogalmatok lehetne arrol h mi a jó.Én pl Natural Music 2.6-al csinálom a zenéimet és sztem ez a legjobb.Ebben nem kell a potikat 2-es sávban húzogatni elég ha csak a kis kalapácsokat behúzzátok a 6-os sávba és ott szerkesztetek.Ennyi a jó zene titka.Próbáljátok ki megéri.Elég ritka progi de rá lehet találni