4977
Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
-
#2737 Annyira nem nagy durranás, egynek jó, de a nagyok közé nem sorolnám...pl egy Ocean Way mellett nem is nagyon nyitogatom ki... -
blackside #2736 köszönöm szépen -
sangeorge #2735 Tapasztalat milyen ? Érdemes küszködnöm? Vagy hagyjam a fenébe?
Szóval jó,vagy nem? :))) -
Sütifutár #2734 HONLAPOM -
Sütifutár #2733 Hello! Rég jártam erre......
elkészült egy új zeném,még nem végleges...trance-s muzsika.....
a honlapomon,mint háttérzene meghallgatható....
üdv..... -
#2732 Én be tudom tölteni a Kontakt 4-be...simán telepítem, nem piszkálok el rajta semmit és rögtön megjelenik a Kontakt4 könyvtárában. (mondjuk MAC-en fut, windowsra még nem tettem fel...) -
sangeorge #2731 Üdv
Ezt a dobot miért nem tudom betölteni a Kontakt 4-be?(meg egyikbe sem)
Valaki használta már? THX
Native Instruments Abbey Road 60s Drums KONTAKT DVDR-DYNAMiCS -
MidiRendszer #2730 Köszönöm. :) -
#2729 bemész a Devices setup-ba és a VST audio system ablakban kipipálod a Release driver when app..... négyzetet -
blackside #2728 tudja valaki, hogy hogyan lehet megoldani cubase 5-nél, hogy, , ha leteszem a tálcára, ne hagyja abba a lejátszást? -
queensryche #2727 http://www.megaupload.com/?d=SD2LY1O5 -
MidiRendszer #2726 Helló !
Ezt keresem :Syntheway Percussion Kit VSTi tud rólla valki infót hol lelhetek rá ?
Jannó -
queensryche #2725 Akit esetleg érdekel felkerült nemrég a Vandal amp erősítőmodellező plugin és egész jó!
*Hová lett a Pluginaudio? -
blackside #2724 köszi stef! leszedem és tesztelem. kösz mégegyszer!!! -
benoeke #2723 Ja,hatha igy nezzuk,felallithatnank a becsi szimfonikusokat is a szobaban par felesert,vagy afrikabol importalhatnank "tam-tam" benszulotteket.
Nekem eleg lenne egy kis tribalos VSTi is vagy mondjuk egy sample bank a Kontakt-hoz. :) -
#2722 Darbukator LOL milyen nev. :D Otletes.
Egyebkent ezek a dobok nem egetvero aruak.. 50-100 fontert mar fasza, alvannyal (v labakkal) is kaphatoak, darbuka, bongo, konga.. -
benoeke #2721 Tudna valaki ajanlani valami jol hangzo VST hangszert afro perkussziokra.Valami hasonlot keresek,mint a Darbukator.
Kozzz! -
#2720 Ebben a csomagban szerintem van olyan színvonalu EQ mint az eiosis...
-
blackside #2719 sziasztok!
Esetleg valami hasonló tudású eq-t, mint a eiosis cég air-je, tud valaki ajánlani?
hálám örökké fogja üldözni :D -
#2718 A rapidot azert, mert nem szedek le folyamatosan, csak ha vmire szuksegem van, gyakron honapnyi szunetekkel. Csak idomilliomsok es tinedzserek ernek ra allandoan azt hasznalni, vagyis nekem nem eri meg.
A privat torrentet meg nem ertem. A publikus is mukodik.. nem kell bajlodni aranyokkal, sok limittel egyeb szabalyokkal. Rossz helyen kerdezel, aztan bannolnak, meg istennek kepzelik magukat a modik.. A mai savszelekkel senki nem kocsog, publikuson mindenki hagyja feltolteni a cuccokat amit szed lefele, sztan ennyi.
-
Ambient #2717 A rapidot miért utálod? Mert pár ezer forintért full sávszéllel pillanatok alatt leszedhetsz mindent..?
A "privát" torrent sem gáz, minden hónap elején pár nap áll a rendelkezésedre a regisztrációhoz és onnan aztán tényleg mindent leszedhetsz.
De ezt az "általános" fújj rapidozást tényleg nem értem, a legjobb dolgok (nem csak zenei progik) 90%-a rapidon van, aki sajnálja a premium számlára a pénzt az így járt, szerintem sokkal több lóvét "elszórunk" haszontalanabb dolgokra.. -
#2716 http://isohunt.com/torrents/?ihq=logic+studio+9
Nem kell se rapiddal, se privat torrenttel szarakodni.. utalom mindet! :) -
vader #2715 üdv!
nem tud valaki működő linket a tontrack drumkit from hell-hez? eddig addictive drums-al dolgoztam, de lassan kitapasztalom a gyengéit. ableton live alá húztam be, így csináltam a dobsávokat, de sajnos csak a meglévő mintákból tudtam összehegeszteni ezt-azt. ha megírom a dobot midibe azt meg ugye nem ott játsza ahol kell. úgy tudom a legfrissebb verzióban már javították ezt a problémát, de ahoz meg nincs törés. szóval a dfh-ra pályázom, igazi brutál metál dobalapot szeretnék összehozni, úgy tudom azzal már érdemes probálkozni... viszont láttam hogy van egy rakás verzió abból is, le is szedtem egy 700 megás cuccot, de az nem működik. állítólag kell hozzá az EZplayer, de ott is gondok voltak.
szóval aki tud segíteni ez ügyben nagyon hálás lennék. persze ha hasonló cuccot tudtok ajánlani mötálra, azt is szivesen fogadom. :]
előre is köszi! -
#2714 Köszi köszi :) -
Ambient #2713 Apple Logic Studio 9 Install DVD - FINALCUT | 7.6 GB : rapidshare download
Apple Logic Studio 9 Audio Content D1,D2,D3 DVD | 21.9 GB : rapidshare download -
#2712 Itt sokat megtalálsz - ha nem vagy audionews tag , akkor nehezebb lesz összeszedni-, de ott meg van az összes (regi 2.-án) -
#2711 Hali
Tudna valaki dobni egy torrentet Apple Logic Studio 9 -hez? összes DVD kéne. Stef?
Köszi -
blackside #2710 sziasztok!
nem tudja valaki, hogy sikerült e az eiosis cég air eq-t valakinek közkincsé :) tenni pc-re :):)
ha igen segitségeteket kérem mert sehol nem lelem, help :) -
#2709 LOL -
#2708 Hi!A tc konnekt hangkártya családhoz adnak egy szoftvert(assimilator konnekt)ami megtanulja egy bejátszott zenéből a hangzás jellemzőit(eq arányok hangerő)és a saját zenét rátöltve hasonlóvá teszi azt.Felkeltete az érdeklődésem...Tud valaki erről valami mondani esetleg vagy nincs ez meg valahol a valakinek???Thx előre is. -
#2707 ...A rock-on kívül már csináltam mást is... -
#2706 En technoval probalkozom.. meg nincs kesz 1 szamom sem, ill most tanulom a szintimet (Blofeld) :)) meg a MIDI vezerlest dobgepen keresztul, meg a kompresszalast, meg keresek jo EQkat, filtereket, effekteket.
-
#2705 Há persze!Rock and roll!Amúgy tényleg jó,de nem értek a gitárokhoz...Csak elektronikához.sorry
-
#2704 Én mint hozzá nemértő :)... tényleg jó. De van valaki aki a rockon kívül ismer más műfajt és csinál is ? -
elnofx #2703 Ez elég jól sikerült!:) -
kreep #2702 Hello! Tegnap elkészültem az új saját számmal, aztán még U-tubera is sikerült felrakni:D
Itt az eredmény:
Hypercharged Detonator
Elsősorban rock/metal gitár barátoknak ajánlom! -
Ambient #2701 Na és? Ami jó az jó, mindegy hány éves. -
#2700 Egy 3-5 eves VST-rol van am szo :)
Ezt adtak a Blofeldem melle. Ami viszont brutalis! :))) -
Ambient #2699 A név önmagáért beszél!! A Waldorf a szűrőiről lett híres, próbáld ki nem fogsz csalódni. -
#2698 Waldorf D-Pole vagy egyeb filterekrol mi a velemenyetek?