4977
Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
  • Johny72
    Valakinek nincs meg az EW.QL.Symphonic.Choirs.VSTi.DXi.AU.RTAS.HYBRiD.DVDR.D4-CoBaLT hibátlanul? Audionews-on hibás benne a 20-as és az 58-as rar fájl!
  • vizipipa19
    Köszi tényleg, de nem szeretek ilyennekkel sz@rakodni, mert egy fél élet mire letölti az ember ha nincs accountja, és az meg fizetős. De azért rendes vagy!
  • queensryche
    Nézd meg ezt:

http://www.searchrapidshare.net/software-download-presonus-studio-one-pro-v1-5-2-pc-mac-dvdr-d1-airiso/

Nem csekkoltam, de a hotfile linkek jók. Egy próbát megér.
  • queensryche
    Akit esetleg érdekel, elérhető az Addictive Drums 1.5.2 Air Update. Nagyszerűen működik. Igaz, nekem csak administrator-módban, ahogy eddig is, de ennyi belefér. Mostanában nem használtam, de pl. a midifájlok nagyon jók és be tudod tölteni őket ezplayerbe is.
    A napokban csináltam posztot pluginaudio-ra, de valamiért nem fogadták el, nem tudom mi volt a baj, nem kaptam választ. akit érdekel a Addictive drums Midipakkok közül a 'metal', 'Sloppy Grooves', 'Ballad Grroves' jelezze és dobom a linket. ( Nincs se audionews-on, se pluginaudio-n)
  • vizipipa19
    Hát az audionews most nálam felejtős. :D Van vagy kb 0.3 as arányom az ewql cuccok miatt. Ráadásul újra lett rakva a gép, és új torrent kliens stb, és a torrent fájlok meg nincsenek meg. Tehát seedelni se tudok. :S És én nem tudom hogy lehet újra berakni a torrenteket kliensbe torrent fájlok nélkül, az is lehet hogy nem lehet olyat. Sőt az a valószínűbb.:D Amúgy most húzok lefelé valami 13,4 gigás verzsönt , de dög lassú.... :D Holnapra talán meglesz. De azért danke schön.
  • stef666
    Ezzel érdemes még megpróbálnod: Presonus.Studio.One.Pro.v1.5.2.PC.MAC.DVDR.D1-AiRISO = 5.87 GB
    Presonus.Studio.One.Pro.v1.5.2.PC.MAC.DVDR.D2-AiRISO = 6.48 GB
    - az audionewson megtalálod...
  • vizipipa19
    De én a te honlapodon található verziót is letöltöttem már. :D (Egyébként számtalan másikat is.)
  • stef666
    Akkor a Presonus setupjával lesz a gond. Szedd le valami értelmes helyről, és azzal próbáld meg.
  • vizipipa19
    Újratelepítettem a winfost, és még mindíg sz@rakodik a studio one. Valakit meg fogok gyilkolni az tuti.
  • ViniSoundz
    Bocs arcok, hogy közbe vágok, de indultam megint egy remixversenyen, ahol lehet rám vótolni :)

Itt lehet meghallgatni és ha tetszik, akkor szavazhattok a remixemre

Szívesen várom oda a kommenteket, meg másoknak is elküldhetitek a cuccost.

Nah jóéjt mindenkinek
  • queensryche
    Látnom kéne, hogy tudjam, de ezek szerint megoldódott a dolog.
  • SebastienRej
    bocsi, de mi az az OH miksi? Mixersáv nincs semmire kötve... De most a programban, vagyis az abletonban kikapcsoltam az Audio inputot, ami a hangkartyamra volt allitva (Novation nio 1/2) es igy mar nincs baja...Tudnál erre magyarázatot?
  • queensryche
    Az első mondatnál az kérdőjel. ( Jó lenne, ha lehetne itt is szerkeszteni a hsz-t)
  • queensryche
    A vidit most nincs időm megnézni, de nem az OH miksi zavar itt be. Azt a mixersávot is bepakoltad a kompresszorba? Vagy pedig egy másik olyan sávot, ahova valamiért be lett kötve a snara out-ja.
  • SebastienRej
    hello

lenne egy problemam: miert van az, hogy mikor csinálok egy audiosávot, amire rákötök pár sávot, amiket szeretnék compressálni (ez esetben a Hihat-okat), és mikor ráteszem a compressort arra a sávra amelyikre rökötöttem a sávokat, akkor valamelyik más sávnál (nállam most a snare, clap), amelyiket rá sem kötöttem a compressoros sávra, vizhangzik, vagyis olyan mint ha delayt tettem volna rá

ha valaki nem értené pontosan hogy csinálom akkor itt megtekintheti:

http://www.youtube.com/watch?v=XpfCiGSXy1U
  • queensryche
    Srácok, kontaktban mennyire vagytok mesterek? Őszintén szólva nálam eddig a kontakt kimerült annyiban, hogy egy-egy komplett hangkészlettel rendelkező vsti-t próbálgattam. Többnyire egyébként basszus vsti-ket: Scarbee, Chris Hein, vagy most pl. a Prominy Sr5 Rock Bass (ajánlom).
    Nem is nagyon kötöttünk szorosabb barátságot, volt vele gond, bár most ez a 4-es verzió nem tűnik rossznak.

Egyre több marha jó élő hangszeres samplegyűjtemény jelenik meg, sajnos ezek közt sokkal több a loop cd-DVD, ami vagy nem, vagy csak kis számban tartalmaz hangonkénti mintákat.
    Ezekkel a loopokkal lehet valamit okoskodni, vagy csak beszúrni, illetve egymás után fűzni tudom őket kontaktban? ( Wav mintákról beszélek, ezért jött képbe a kontakt, de ha van más ilyen progi, írjatok! :))

• riceee
    Köszi az eddigi válaszokat, infókat! Régebben is párszor kérdeztem itt, és nem változott látom, h ez egy korrekt fórum, segítőkész emberekkel!

House zenéket szeretnék csinálni, semmi előképzettségem, viszont dj-zek (főleg itthon).

Akkor nekiállok olvasni ezerrel, aztán összerakatok egy jó gépet! és várom továbbra is a véleményeket, a "Hogy álljak neki.." témában.

Köszi mindenkinek aki vette......és segített!

üdv.!
  • stef666
    Először is erről az oldalról olvass el, és lehetőleg jegyezz meg minél több infót - Zeneszerkesztési alapok
  • queensryche
    riceee-nek ment a válasz, bocs.
  • queensryche
    Milyen zenében gondolkodsz? Az első és legfontosabb egy megbízható szgép erős processzorral és elegendő RAM-mal. Ha csak vst-zel és nem veszel fel hangszerrel, akkor szerintem (!) egy belépő belső hangkártya is elég.
  • vizipipa19
    Hát azért köszi a válaszokat. Nagyon nincs kedvem winfos telepítésre. :D
  • stef666
    Újratelepítéssel lehet még próbálkozni, de gondolom azon már túl vagy. Én hiába teszem fel, nálam tökéletesen fut. Valami elcsesződött a telepítéskor nálad, és azt a windows ,mint beállítást, eltette valami rejtett fájlba, ezt megtalálni nem egyszerű, ezen szerintem csak egy komplett op.rendszer csere segíthet.
  • vizipipa19
    Egyik se csinálja ezt.
  • stef666
    Más szerkesztőkkel mi a helyzet?
  • vizipipa19
    Nekem az összes verzióval ezt csinálja, és nem csak akkor ha kilépek a szoftverből, és újra belépek, hanem ha újra behívom ugyanazt a vst-z a projektbe, akkor is kéri újra a serialokat.
  • stef666
    Sajnos nincs tapasztalatom a PC-s Presonusban- Mac-en meg megy hibátlanul, de szerintem nem biztos hogy a StudioOne a hibás, az op.rendszernél is lehet valami. Nálam is volt hasonló a Logic 8-al, de ott rájöttem hogy jobb ha megvárom még teljesen leáll a rendszer ,és csak utána áramtalanítok. Mondjuk ez egy újraindítással megoldódott a Leopárdban. -
    Melyi verziót használod a Presonusból? van már 1.5.2-es kiadás is, szerinten azt próbáld ki.
  • vizipipa19
    Viszont az én kérdésem még mindíg áll, miért kell minden megnyitáskor beírni a vst-kbe a serial number apresonus studio one ba? Ez valami bug???
  • vizipipa19
    Szerintem, ha most kezdessz bele akkor nem érdemes még vásárolgatni. Először alaplapi hangkarival meg pc speakerrel vagy hifivel vagy amid van meg kell nézni, hogy tényleg érdekel e a dolog. Aztán a lehallgató rendszer vásárlása legyen az első dolgod, tehát a hangfal.Én a mackie mr5 öt, az alesis m1 620 active ot, vagy az adam a3x et ajánlom. Hangkarinak sztem az e-mu 1212 a legjobb választás. Aztán mindenképpen kell egy monitor kontroeller, abból sztem nem érdemes a legdrágábbat vásárolni. Érdeme még beruházni egy midi billentyűzetre. Úgy gondolom hogy 300 runyeszből ez bőven megoldható. Ha cubassel akarsz dolgozni, akkor sztem egy 5 ös verzió azért dukál, de mindenképpen nézz végig a daw piacon, azért vannak szép számmal zeneszerkesztő progik. Mondjuk sampletude, ableton live, cakewalk sonar stb... Hátha jobban kézre állnak mint a cubase, bár természetesen a cubase-el sincs semmi probléma sőt.....
  • riceee
    Hi All!

Szeretnék bele kezdeni, a zeneszerkesztésbe, és tanácsokat kérnék!

Hogy álljak neki? Gondolom jó pc, hangkari, stb...de melyik?milyen?

Mondjuk van 300e ft-om az egészre, és egy régebben beszerzett Cubase sx-3-am.
    Régebben olvastam, h E-MU hangkari jó, olyat vegyek?
    House zenéket szeretnék csinálni.

Egy lelkes, de kezdő köszönete a segítségért!

béke
  • vizipipa19
    De most komolyan. Valaki csak tudja. Mondjuk Stef te olyan okos vagy.
  • vizipipa19
    Sziasztok!
    Nem tudja valaki véletlen, hogy a presonus studio one miért nem jegyzi meg a serial numbereimet? Minden belépéskor újra kell aktiválni az összes vst-t ami a projectben van. :D
  • ViniSoundz
    Hú nekem ez nagyon tetszik. A dob maga nem jön be annyira, de maga a dallam és az összes többi hang hatalmasan jó!

Sztem cseréld ki a dobot :PP :))
  • queensryche
    Na, ezeket pl. abszolút nem ismerem. :)
  • queensryche
    Drumagog 5-tel kapcsolatban majd légyszi írjatok, ha lesz tapasztalat!

Nálam menthetetlenül összeomlik a saját hangkészletével. Felkerült nemrég az Air relase( plugin + sample library), pontosabban az audionews-re már csak az Air-t tették fel, de ugyanaz a helyzet: Megnyitom pl. a superior egyik out-ján a kick-re, elkezdek váltogatni mondjuk a rock bass drum könyvtáron belül és crash. Alig-alig jött válasz fórumon ( pluginaudio, audionews), egynél tudtam csak kivenni hogy kb. ugyanez a baja, de ennyi letöltéshez képest ez elég sovány visszajelzés.
  • vizipipa19
    Örülök, hogy tetszik. Massive-et használtam a basszusra , albinot, meg sytrust a dallamra. Asszem más nincs is benne.
  • Hackerman
    Hali emberek, hu de régen voltam itt, hát mit mondjak sűrű a programom, nos akit érdekel egy remix pályázat amit mi indítottunk az nézzen be ide http://www.rimoshee-recordings.tk - nyeremén 100%-os részesedés az eladásokból + CDs jelenés

• queensryche
    Nem az én 'világom' ez a zene, de ettől elvonatkoztatva nem rossz.
    Tetszik, hogy a fő motívum egy jól kitalált dallam. Milyen vsti-ket használtál?
  • vizipipa19

A legújabb mjúzikok. :D
  • queensryche
    Használja valaki a nemrég kijött Drumagog 5-öt a saját mintákkal?

( WaveMachine.Labs.Drumagog.Platinum.VST.RTAS.v5.0-AiR )

Nálam összeomlik, ha betöltöm a mintákat és váltogatok mondjuk a kikdrumminták között. De olyan szinten, hogy feladatkezelőben sem tudom bezárni a kjubézt és menthetetlenül kék halál, még, ha restartolok is. Viszont, ha pl. a Steven Slate drums gog fájljait töltöm be, akkor tökéletesen fut. Érdekes.
  • queensryche
    Pontosítok: nem csak a gyakorlás. De mindegy is, mindenki csinálja úgy, ahogy ő jónak gondolja. ;)

Más: Cubase oktatóról (DVD) mik a tapasztalatok? Használja itt valaki?