VST-hangszerek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már csinálom is 😊
Alig vártam, hogy hazaérjek.
Van még egy apró problémám... Miért van az, hogyha ráhúzom az egeret egy ikonra /C5/, akkor nem írja ki mi az... Csak az én gépemen láttam ezt sajnos, ezen kívül még 3 gépen néztem meg a C5 alatt, de csak nálam szarakodik. 😞
-4-szer kell rákkattintani akármelyik gombra, aztán eltûnik, majd a progi fut rendesen...- csinálja ezt még valakinek?
http://steflion.wix.com/studio
RME Hammerfall DSP9632
Megint itt lennék. El voltam veszve a zkarral az utóbbi idõben.
Emlékeztetõül: én voltam a vegaszos faszi 😊
Azóta midi felejtve, mindent mikrofonokkal veszek fel. Illetve most készülök erre...
Lenne 1 kérdésem a Cubase-zel kapcsolatban és elég fontos.
Az igény: adott 8 sáv a dobcuccnak, és a többi hangszernek persze külön sávok.
Szükségem lenne egy olyan opcióra, hogy a dob összes 8 sávját egyben tudjam szabályozni. Értsd: miután megvannak a megfelelõ arányok ezeken a sávokon, egy potival tudjam pl a hangerõt szabályozni, mute, stb az összes dobsávon. Ezt az opciót a vegasban BUS-nak hívták és nagyon kényelmessé tette a használatot. C5-ben viszont nem találok ilyen opciót, pedig e nélkül nagyon nehézkes 30-40 sávot kezelni 😞
Nem tudom elképzelni, hogy ne tudná ezt a progi, de az istennek sem találom. Vagy vegyek fel groupot, /elõzõ hsz/, max nem rögzítek a groupban? /erre ugyanis nincs szükség/
Ez lenne itt a bus megfelelõje?
RME Hammerfall DSP9632
Trilian használókhoz szólnék elõször. Eddig nem foglalkoztam az ápdételéssel, de van 1-1 új patch, amit azért meghallgatnék.
Három vonalon megy a dolog:
1, soundsource - itt még az elsõ verzió van a honlap szerint
2, patch library - itt most tartanak az 1.3.0 veriónál a honlap szerint ( pluginaudio-n a legújabb frissítés: v1.0.4b )
Nekem a DVD-hez ( air) járo update van meg: 1.0.3a
3, Softvare update - 1.3.2c a honlap szerint
Ahogy nézem pluginaudion is ez az utsó, nemég tették fel.
Nekem a 1.1.4c van meg, szintén a DVD-hez járt.
Aki tudja, mondja el, hogy le kell vadásszam az összes update-t, vagy feltehetem a legutolsó patch és szoftverfrissítést? Ez utóbbinak már csak azért is örülnék, mert a korábbi verziók nem mindegyika van fenn pl. pluginaudion. Köszi a segítséget.
Cubase 5-tõl kérdezem: Mester, akkor mi tévõ legyek, ha nem vst-t akarok felvenni, real time, hanem egy már feljátszott audio gitársávra van téve egy olyan effekt, amit a felvétel lejátszása közben manuálisan kezelve újra felvennék. Az általad leírt módszer itt is mûködik?
RME Hammerfall DSP9632
üdv mindeki
RME Hammerfall DSP9632
sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.
Eddig sosem kellett lassítani, gyorsítani és kellett egy fél óra míg rájövök, hogy eleve nem a fixelt tempóval kell kezdeni, ahogy eddig mindig tettem.
nem értem ha lassul gyorsul akkor a 120at is átírhatod 105re vagy 12re vagy bármennyire ugyhohy még mindig nem értem mi a probléma.<#smile>#smile>
Ez azt hisezm eléggé kezdõ egy kérdés, de a mai napig nem tudom 😊 Csak arra tudok tippelni hogy az egyikben csak az effektelt hang megy át, a másikban pedig a nyers is mellette? Lehet baromságot modnok áám.
Elõre is kössz😊
Tempóváltás: A tempotrack menüt természetesen ismerem, nekem az a gondom ezzel, hogy 120 bpm-re ugrik és lehet, hogy én vagyok a nyomi, de egyszerûen nem összehozni, hogy ne 120 legyen ott. De ezzel még nem 'szórakoztam' csak kb. 10 percet, talán majd ma ... 😊
Csak a dobokat melyikbol szedi??? 😊
és stúdiója 1994-ben

Core 2 Duo 2,8 Ghz E7400 FSB 1066 Mhz L2 Cache 3MB / 2 Gb DDRII / Ati Radeon 512MB HD4350 PCi
Kozz a velemenyt!
Core 2 Duo 2,8 Ghz E7400 FSB 1066 Mhz L2 Cache 3MB / 2 Gb DDRII / Ati Radeon 512MB HD4350 PCi
SebastienRej: én csak a house-t szidalmaztam nem a riportot 😄 amúgy sok érdekesség van benne.
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Ez vas vagy VSTi,mert allitolag VST-kbol nem lehet kihozni ugyanolyan dinamikat es teltseget?
Ki tudna nekem valami vasat ajanlani dob alapra?
Stilus: Progressive Tech-House a la Sebastien Leger.
Kozzz!
hogy tudom behozni hogy a scratch-es témák jöjjenek be? nemtudom az istennek se beállítani, amikor véletlenül piszkáltam akkor hoztam be de azóta nem tudom 😊
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
http://www.facebook.com/?ref=home#!/note.php?note_id=393281753978&id=11517283966&ref=mf
Max Vangeli, a hires house producer válaszol rajongóinak kérdéseire a zenéivel kapcsolatban... Szó van itt masteringról, arról hogy hogyan vált hiressé stb.
Nyilván ez is egy egyszerû megoldás és biztos van köztetek olyan, aki gyakran lassít/gyorsít zenét, úgy tudom sok ilyen van a elektronikus mûfajokban. Tudnátok segíteni?