4977
Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
-
Sütifutár #3377 szavaztam rád,mert tetszett a remixed -
#3376 Enyém meg itt van
Metric - Satellite Mind Vinisoundz Remix
Látom te előbbre vagy pár hellyel most...méég.. :P :)) -
#3375 Tedd fel a Cubase 5-öt. Abba be tudod hívni a zenéket is, és a VST-ket is egyszerre, és mindkettő fog benne szólni párhuzamosan. -A gitárt is felveheted és effektezheted benne vst pluginok segítségével. -
daniboyle #3374 Sziasztok!
2 problémával fordulnék hozzátok, mind2 vszeg a win7 sara.
- VSTi (ASIO szólaltatja meg) és bármilyen más hang (videó, zene, akármi, amit a DirectSound szólaltat meg) párhuzamosan nem szól, tehát ha elindítok egy VSTi-t, semmi más nem szól, és fordítva, ha már szól vmilyen zene pl. wmplayerben, a VSTi meg se nyikkan.
- Vonalbemenetre bedugtam egy gitárt, a hangkártya programja érzékeli, szól is, de egy VSTi se ismeri fel. (ergo nem tudom effektelni, stb.)
Ezek a gondok XP alatt nem jelentkeztek, tud vki vmilyen megoldást rájuk?
Köszönettel:
Daniboyle -
#3373 Nem is a Te művedre céloztam, hanem az oldal jellegére.... -
Sütifutár #3372 olyan trance-s progressive house-os félés tuctucos valamit gyártottam.
nem hanukaremix:-)
-
Sütifutár #3371 mi az,h hanuka remix?:-) -
Ez valami hanuka-remix?
- ilyenekre nem szavazok szívesen.... -
Sütifutár #3369 Hello mindenki!
Elindult a szavazási dömping a remixekért.
Légyszi szavazzatok rám :-)))a vote-ra klikkelve lehet szavazni,valós emailt adjatok meg,mert visszaigazolva lesz csak érvényes a szavazat.
köszi.
LINK -
Sütifutár #3368 a fene az ilyen köcsög oldalakba:-)))
azért köszi a segitséget -
#3367 Ok, én bakterkodtam.., sikerült beregizni.- ,de mivel új vagyok, még nem tölthetek le semmit -"Sajnáljuk, de csak bejegyzett felhasználók -elég pozícióval- tudnak válaszolni ebben a fórumban."- Ez valami ritka köcsög oldal, ezeket nagyon utálom...- Várni kell, meg aktivitást mutatnod a fórumon, aztán tölthetsz csak le, de azt hiszem azt is csak úgy ha megköszönöd előtte, a letöltés topikjában. -
#3366 Nem tudok segíteni mert ez a fórum úgy látom zárt, legalább is én nem találtam a regizéshez szükséges ablakot. Regisztrálás nélkül pedig értelem szerűen nem enged letölteni semmit, max megnézheted mi van az oldalon. -
Sütifutár #3365 Fórum link -
Sütifutár #3364 Sziasztok
van egy kis nem ide illő problémám,de mivel vannak itt nagy fórumozók valaki biztos tudna nekem okosat irni (pl Stef) :-))
van egy fórum ahol vannak különböző linkek,amikről szeretnék letölteni.Na most ezeket a linkeket sehogysem látom,csak mindíg valami kódot irkál ki...regisztráltam is de úgysem megy.Valamit nagyon elbénázok...
ime ez a bionyos fórum ha valaki meglesné és tudna segíteni annak örülnék
LINK
köszönöm -
#3363 értem. köszi! :) -
queensryche #3362 Feltételezem, hogy DFH alatt az EZdrummer + DFH expansiont érted, nem pedig a DFH Superior-t. Az utóbbit már nem lehet elérni a Toontrack oldalán, mert nem folytatták, helyette jelent meg a Superior 2.0, kvázi lecserélve-frissítve az eredeti koncepciót.
A MIDI-k elsősorban a Toontrack által forgalmazott programokhoz jók.
( Ezdrummer, Superior - a 2.2-es verzió, ebben már van integrált Groove player - , illetve az Ezplayer, amiben egyébként szinte bármilyen MIDI-t le tudsz játszatni, mert nem csak a GM szabványt ismeri, hanem azt is amit az AD használ. A MIDIcsatorna bemenetére rákötöd az EZplayert, kimenetre az AD-t, majd az EZplayerben az opcióknál kiválaszthatod, hogy milyen drummap szerint játssza-játszassa le a midit. Így megoldható az is, hogy Ezdrummerrel játsszon le olyan MIDI-t, ami AD-vel készült és fordítva is. Sajnos nem ilyen egyszerű, ugyanis az AD-vel készült MIDI igazán jól csak AD-vel fog szólni, ugyanis egy kisit más dinamikát kap az egész, ha nem az 'anyaprogrammal' hallgatjuk a MIDI-ket, de ha nem vagy annyira kekec vájtfülű, mint én, akkor nem fog zavarni :) A velocity potméterrel tudod 'erősíteni' a hangzást, erre akkor van szükség, ha pl. az AD-ben megírt MIDI az AD-vel lejátszva kellően erősen szól ( pl. pergőhangzás kellően fényes(, de pl. Superior-ban még gyengus. Az EZplayer egyébként arra is alkalmas, hogy szétszedd a MIDI-t és hangonként módosítsd. Tulajdonképpen bármit meg tudsz csinálni, csak legyen elég szabadidőd :)
Az Andy-presetek szerintem nem lette túl jók, nekem a Steven Slate presetpack jobban bejön.
(A drummap egyébként GM formátum, tehát abszolút szabvány) -
queensryche #3361 Igen. Az a mondat elég érdekesen volt megfogalmazva, amit kiírtak abban a rövid tájékoztatásban. Mindegy, az egész helyzet azért állt elő, mert voltam olyan szerencsétlen, hogy pont abban a kb. 1-1,5 órában próbáltam belépni az oldalra, amikor már szétesett, de még nem volt semmiféle tájékoztatás a dologról. Ez is egy tapasztalat mindenesetre :)
-
#3360 ezek a midik a DFH-hoz is jók? vagy csak a superior alá lehet berakni? azért kérdezem, mert leszedtem a DFH-t, kiváncsi voltam, mindenki mondta hogy az addictive drums-ot lenyomja, és ténlyeg jobb,(bár annyi lehetőség nincs benne, mindamellett hogy hangzásban veri), viszont pl AD alá nem mindegy milyen midit rakok be. most a superior 2-vel szemezek, :))
andy sneap féle cuccot megnézem, nagy kedvenc. -
#3359 Na mi a helyzet, sikerült visszaregizni a plugin-ra? -
laaj #3358 sziasztok
van valakinek LExicon típusú USB hangkártyája???(nekem a középső testvér van a lambda típus)
Ha igen akkor lenne egy pár kérdésem.
Előre is Köszi! -
#3357 Húha, az gáz. Ha lesz meghívóm majd dobom ha kell. -
queensryche #3356 Basszus most nézem, kiírták, hogy aki újra regisztrált, annak elveszett a régi regisztrációja, ha jól értem. Fasza! Mégis mit tehettem, amikor azt hittem, hogy bannoltak?? Mégse örülök annyira... -
queensryche #3355 Azért ilyen szintű 'behalást' én még nem láttam. Mindegy, a lényeg, hogy nem b...tak ki -
#3354 Türelem! Ez gyakran elő szokott fordulni az oldallal, pár nap és menni fog újra. -
queensryche #3353 Most már kiírták, hogy gikszer van, jól van. Remélem visszaáll hamarosan a rend ja és, hogy nem kapok vagy 10 db jelszó emlékeztetőt, mert kb. ennyiszer próbáltam küldeni magamnak :) -
queensryche #3352 Már nincs meg a regisztrációkor kapott e-mail sem, de szerintem jó jelszót írok be. Mindegy, elég inkorrekt módon vágtak ki, hogy azt sem tudom, miért. Kénytelen leszek megint regisztrálni...ha lehet... -
queensryche #3351 Pluginaudio-val mi van?? Kidobrak volna? Eddig mindig automatikusan beléptetett, most nem. Bejelentkezni sem sikerült. Lehet, a jelszóra nem emlékszem már pontosan, de jelszóemlékeztetőt sem tudok küldeni magamnak, mert nincs ilyen felhasználó... Megpróbáltam megint elölről az oldalra való belépést, erre ezt az üzenetet kapom: Hacking attempt!
Most vagy valaki feltörte az oldalt, vagy berágtak rám valamiért - csak tudnám miért. -
#3350 probléma megoldva.addig szenvedtem mig az optionsba sikerült vhogy összehoznom.a traktor setupja elég ganééé:) -
#3349 néztem mint állat de vhogy nem esik le mi a gond.kimenetnél van internál meg external mód. intrnalba monitor,master és rec kimenet van, externalban meg külön A,B chanelre van kimenet.mindenhol bal és jobb oldal van. -
#3348 A Traktor tudja kezelni kulon a hangkimenet-parokat? Vagyis az 5.1-en tud kuldeni kulon 2 sztereot? Mert az a lenyeg.
Azert a technikaba kicsit belenezhetnel, megha ilyen gagyi sulibuli lesz is.. ;) -
#3347 Sziasztok!Lenne egy nagy gondom.ESO ONE MK2 keverőpultot kötnék össze a géppel ,hogy traktorban keverjek vele.Van jackes rca kábelem meg minden, és erősitőre küldeném keverőből a hangot. Csak nem tudom hogyan lehet megoldani h a 2 ch-t A, B-t nem kezeli külön.X-fader sem megy.Realtek alaplapi 5.1es karim van ami elvileg elég.Traktrban kéne állitani valamit vagy micsoda?Egy részletes utasitást azö sszekötéshez tudnátok adni?neten semmi értelmes nincs:)Hátul van kettől Line(in) és main mix+monitor dugalj. A segitséget előre is köszönöm:) -
vizipipa19 #3346 Köszi igyekszem. :D -
Chris 2000 #3345 Szerintem nagyon jó zenéid vannak! Hú... Nagyon állat... Megkukkantottam a youtube-on a többit is!
Gratula!
Chris -
vizipipa19 #3344 Mardu - Andromeda
Sziasztok!
Ez a legújabb zeném , remélem nem gond, hogy itt is közzé teszem. :D Bár eddíg se volt az. -
queensryche #3343 Toontrack (majdnem)összes MIDI és presetfájl by Queensryche:)
Tartalom:
MIDI:
A jelenleg hivatalosan elérhető összes MIDI-pack és az SDX-ekhez
(készletek) elérhető összes MIDI-groove, kivéve az Evil Drums-ot.
[/URL]MIDI
PRESETEK:
A jelenleg hivatalosan elérhető összes Pruducer Preset.
PRESET
Részletesebb infó:
[URL=http://www.toontrack.com/products.asp]Toontrack
-
queensryche #3342 Faszák a MIDI-k, el is ment az idő velük :)
A presetek már nem annyira, nekem a már korábban letöltött Steven Slate presetek viszik a prímet. Jó lenne nagyon ha felkerülne előbb-utóbb a Steven Slate Drums is, az én ízlésemnek az ott hallott pergő, tam és lábdob nagyon megfelel.
Érdekes, amit írsz, most már értem, miért nem tudtam posztot gyártani.
Pont az az oldal nem volt és nem elérhető ma sem náluk ( pluginaudio) ahol a szabályok vannak...
Majd gyártok egy linket a presetekkel, midikkel és feldobom ide, hogy akinek kell, le tudja tölteni egyben. Ami hiányzik még az az Evil Drums-hoz lévő midik. A készletet még nem próbáltam ki, majd holnap.
-
#3341 A két nagy oldal - a news meg a proaudio - csak hivatalos softokat enged feltölteni, oda "házi" gyártmányú cuccok nem kerülhetnek. Viszont a vstclub az mindent bevesz, ezért ott néha sokkal több mindent meg lehet találni. -
queensryche #3340 Vst club: ismertem ezt az oldalt, nem tudom, miért nem dobta ki a gugli találatként. Anno volt több dolog, amit nem tudtam letölteni, csak asszem valami VIP üzemmódban engedte volna, ezért nem is nagyon kerestem azóta ott semmit, de most, hogy nézem, pl. MIDIfájlok és presetek tekintetében érdemes lesz keresgélnem :) -
queensryche #3339 *fenn -
queensryche #3338 Kösz, azóta megoldódott. A fillpack és a Music City presetet amúgy sehol nem találtam eddig, pedig komoly 'gugli-túrást' csináltam. A vst club nem tudom, hogy publikus oldal-e, mindjárt megnézem.
Ez egy jó tanulság egyébként, hogy még pluginaudio-n és audionews-on sincs fen minden.