4977
Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
-
julien654321 #3817 Audionews? na ez is egy szép történet lehet bár én mos hallok először erröl. majd májusban talán lehet regisztrálni. ha jol értem a dolgokat vagy hozzá lehet férni másképp is??
köszi
zs -
julien654321 #3816 SESSION STRINGS PRO hát ezt találtam elég müanyagde jobb mint az üres kontaktot bámulni. csak 100 eur ami azért kicsit huzós . használja valaki ér ez ennyit?
zs -
julien654321 #3815 üdvözlök mindenkit
kezdö studiózgató vagyok inkább rock metal stilusban de nagyon sok mindent nemértek ezért ha tudtok segítsetek.
cubase sx3 m audio hangkártyával szépen fut de a vst hangszerekkel meggyült a bajom.
nem igazán találok stabilan müködő olcsó vagy feltört hangot. orgonát férfi kórust és vonósokat keresek. egyszerü szép tiszta hangot.kontakt 5 van de mivel töltsem fel? aki tud aláljon valamit ha lehet linket vagy letöltési helyet is szívesen vennék. nagyon köszönöm.
zs
-
Dancingebola #3814 @Vinisounds!
Próbáld ki a Miroslav Philharmonik-ot.
Egy picit nagy,de szerintem nagyon megéri a várakozást! -
#3813 Vintage Electronics féle Berna-t ismeri valaki? Egyelőre csak OSX-re van. Nincs valami hasonló Win alá? Nagyon komoly cucc! -
#3812 Az orchestral Strings tényleg jó szól. Kössz az infót! -
queensryche #3811 *Demók alapján pedig az OrchestraTools - Orchestral Strings Runs szól egész jól. -
queensryche #3810 Hegedálós masinából van egy pár. Persze kinek mi a gyönyörű. Sosem volt elég időm és türelmem belemászni komolyabb komponálásokba, de az Omnisphere-ben pl. van pár frankó nagyzenekari vonós hangzás. Demók alapján pedig pár az OrchestraTools - Orchestral Strings Runs szól egész jól.
Hang
Infó
Nekem a ProjectSam - Symphobia/Symphobia 2 is bejött a maga mozis hangzásával. Ezt pl. biztos be fogom vetni, ha ilyesmi hangzás kell, mert jónak tartom. Mondjuk ez nem csak vonós.
Hang
Hang
Info
Demó szinten ez is tetszett:
Cinematic Strings
Hang
Infó
Erről mondjuk nem tudok semmit, csak tetszik. Audionews-on elvileg meg kell lennie.
A Native Instruments-nek is vannak vonósai, csekk azt is.
Esetleg ez:
Infó
...aztán majd még írnak a többiek, vagy nem :P
-
#3809 Hi!
Tudnátok nekem ajánlani egy olyan VST-t amiben gyönyőrűen szóló stringek vannak? Minél élőbb hangzást szeretnék csinálni. EWQL Orchestra-t néztem, leszedtem egy DVD-t belőle, de nem akar működni a dolog. 64 bites oprendszerem van de 32 bites vst-ket használok Abletonnal. 64-es nem is müxik Abletonban nekem és ez az EWQL meg nem akar felmenni 32 bit-es módban. Nyivákol, hogy 64est rakjam fel.
Olyan verzát találtam ami 4 részből áll: Part 1,2,3 és Egy Play V3.0.30-as rész, nem akar működni. Help mííí. :) -
#3808 Csak akkor találkozhatott akárki is, ha megvette... mivel nincs törve. -
Chris 2000 #3807 Sziasztok!
Valaki találkozott már a Steinberg Halion Sonic-al?
Esetleg vélemények? :) -
#3806 ott a pont -
#3805 Ez a Future Retro cég Revolution nevu szintije. Mar nehany eve lehet kapni. -
#3804 A tótok is valami rejtvénynek adták fel... ez valami új termék lehet... -
#3803 Vagyis erre hasonlít, de lehet hogy még sem ... :D
-
#3802 Szerintem ez lesz
-
SebastienRej #3801 hello....valaki tudna segiteni, hogy mi ennek a neve? -
Chris 2000 #3800 Hát igen... Egyetértek. :) -
#3799 Már csak kiváncsiságból..leszedtem a DiNAMICS-os változatot az audionews-ról (7,26 GB) Native.Instruments.Abbey.Road.Modern.Drummer.KONTAKT.DVDR-DYNAMiCS
- nálam teljesen hibátlan...
- Az NCore-t inkább használjuk filmekhez, nem egy igazán szakmai audio oldal... -
#3798 Aham, koszi. -
Chris 2000 #3797 Ncore-ról szedtem le, de még a hozzászólásokból sem derül ki, melyik féle fajta a feltöltés...
-
queensryche #3796 Legjobb tudomásom szerint nincs, sajnos.
-
queensryche #3795 Nem talál könyvtárat? Hogy lehet? Innentől van az, hogy látnom kéne :)
Ez a két feltöltés létezik:
Native.Instruments.Abbey.Road.Modern.Drums.KONTAKT.DVDR DYNAMiCS
Native.Instruments.Abbey.Road.Modern.Drums.KONTAKT.DVDR-AudioP2P
(Gondolom TÖRT Kontaktot használsz)
-
Chris 2000 #3794 Valami miatt nem talál könyvtárat, ha pedig az nki fájlokat szeretném behúzni a Kontaktba, akkor azt az üzit dobja ki, melyet lentebb írtam.
Na mindegy, majd próbálkozom. Csak bosszant, hogy a többi működik. Nekem egy nagy könyvtárban van elhelyezve az összes Kontakt fájl... Ezért sem értem! -
Chris 2000 #3793 Nincs benne program könyvtáraiban, melyik törés ez...:(
-
#3792 Ha a TPB-en nincs tort Cubase 6-os, akkor mashol sincs, ugye? -
queensryche #3791 Add hozzá te a könyvtárat:
'Add Library' gomb és utána add meg a könyvtár helyét, ahol a fájlok vannak. -
#3790 Két változata is van a Modern Drums-nak. Az egyik az DiNAMICS a másik pedig AudioP2P törés...neked melyik van meg? -
Chris 2000 #3789 Szia Stef! Régen dumáltunk...:)
Az a baj, hogy a 4-essel sem működött pontosan ezért frissítettem a Kontaktot. A 4-es is ugyanezt írta ki! Nem baj, próbálkozok még erősen!
Köszi szépen!
-
#3788 Próbáld Kontakt 4-el, az 5-ösnek még gyenge a törése, nem tölt be mindent másnak sem, pláne windows alatt. -
Chris 2000 #3787 Sziasztok,
sikerült beszereznem az NI Modern Drums-ot a Kontakthoz...
De sajna valami oknál fogva nem tölti be a hangmintákat! Ezt a kellemetes szöveges üzit dobja nekem: "This patch is encrypted and cannot be loaded, unless the respective Library is registered properly"
Mi lehet a problémája? Megköszönném, ha valaki esetleg leírná.
A régebbi Kontakt-os fájljaimat szépen betölti, csak ezt nem! Nem létezik, hogy Kontakt 5-be nem lehet betölteni ezeket a mintákat, hiszen ez egy viszonylag új mintakészlet!
Üdv: Chris
-
nudadam #3786 Ettől tartottam én is! Ahogy olvastam külföldi fórumokon is, hogy sokak problémája ez, de igazán jó megoldást sehol nem találtam.
Köszönöm válaszod! -
#3785 Ezek a régi H2O-s törések nem futnak Win7-esen , csak Xp-n. - Vannak újabb AIR-os változatok, azokat próbáld meg leszedni. -
nudadam #3784 Sziasztok!
Találkozott már valaki a CLED Error problémával? Win7-en próbálom futtatni a Halion 3-t és a The Grand-ot (H2O-s), de egyszerűen nem hajlandó elindítani egyiket sem. Tudtok erre valami megoldást?
-
drnroll #3783 @stef666 koszonom,meglesem,remelem bevalik. -
#3782 Fixed Noise Kreate - Kontakt Library
itt próbáld meg... -
drnroll #3781 Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíten?Fixed Noiuse Kreate kontakt hangkönyvtárra lenne szükségem.Sajnos sehol nem lelem.
Ha valaki adna egy fülest honnan tudom beszerezni azt nagyon klöszönöm!
Minden jót nektek! -
nudadam #3780 Micsoda rafinéria! Köszönöm a segítséget! -
#3779 Igen, csak olyan dolgokat lehet feltenni ami még nincs az oldalon. - Ha nem akarsz Ratiomastert vagy más csaló módszert használni, akkor érdemes sűrűbben benézni az oldalra, és válassz ki egy olyan letöltést amit frissen tettek fel, csak 1 Seedere van, és a mérete nem túl kicsi (300 MB vagy több) , -leszeded, aztán benne hagyod a kliensben, ha sikerül az első 10 letöltő közé bekerülnöd, akkor tuti pozitív arányod lesz vele. Mind addig hagyd a kliensben amíg szedik tőled! -
nudadam #3778 Tudna nekem segíteni valaki, hogy miképp tudom – külső manipuláló programok nélkül - fájl feltöltéssel növelni a ratio-mat az Audionews-on? Próbáltam már, de a sikeres feltöltés követően ½-1 óra múlva mindet leszedték: duplikáció okán. Jól értelmeztem, csak olyan prg-kat lehet feltenni, amik még nem szerepelnek az oldalon?