VST-hangszerek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hackerman
Amugy stef ugy gondolja ,hogy a Samplitude-os linkje miatt tiltották ki.

Core 2 Duo 2,8 Ghz E7400 FSB 1066 Mhz L2 Cache 3MB / 2 Gb DDRII / Ati Radeon 512MB HD4350 PCi

Hackerman
Hali hallod egy hosszabb részletet ha tudnál dobni az adott anyagból akkor lehet tudnák valamit ajánlani de sajna alig kivehetõ ebbõl a kis részletbõl az a hang

Core 2 Duo 2,8 Ghz E7400 FSB 1066 Mhz L2 Cache 3MB / 2 Gb DDRII / Ati Radeon 512MB HD4350 PCi

NEXT LP
Valaki segítene az alant írt problémámon? Egy számból már csak ez az egy hang hiányzik...

ViniSoundz
benne van, írtam is lejjebb. VST ablakban (F11) lehet aktiválni a hangszerek mellett a multichanelt.
Nem mondod komolyan?<#guluszem1>
A warez cuccok miat?? Akkor a 80's évek topikot meg a többit miért nem zárják be..?
Áh, szerintem valami más van a háttérben, lehet stef beszólt egy gyogyós adminnak, mert abból van ám itt nem kevés..<#mf2>

Hackerman
Msnen írtam vele és mondta ,hogy valami miatt kitiltották lehet ,hogy a warez linkjei miatt. Azt is mondta ,hogy majd uj nickel próbálkozik ismét visszatérni.

Tetsuo
hogy-hogy?

csinal 1 uj acc-ot es kesz.. pl stef667

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Hackerman
Sajna stef666-et kitiltották az sg-rõl

Tetsuo
Hihetetlen, h mi a faszert nem kepesek "fejleszteni" a Steinbergesek!?
Fckn!!!
Az SX3-ban pont az tetszett.
Minden csak a rohadt penzrol szol, tobb profit.. de hogy ezert csinalnanak is vmit..
Pedig regen geci sokat dolgoztak, emlexem :), ma meg csak ulnek a baberjaikon.
A Logic sem nagy szam.. bar ezt a fanatikus mumajer Apple-hivok soha nem latjak be.
..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Csumida!

Tud valaki segíteni esetleg NI Kontakt ügyben? Kérdés: Hogy lehet beállítani hogy a midi bill.-re beállított sample-k csak addig szóljanak amíg a billentyû le van nyomva? Tehát hogy ne játsza végig a 10 másodperces sample-t egy pillanatnyi leütésre is.
Kösz a válaszokat!
erik10
sziasztok!A kérdés még mindig ugyanaz.Hogyan lehetne küldeni audio klikket_taktot computerrõl egy dobosnak úgy hogy közben a fõkimenetre simán klikk nélkül menjen a cucc./koncerten/Sima audio sávokról beszélek.Van erre esetleg valami célprogi??megköszönném:üdv./vagy nuendo cubase érdekelne ha ezekkel megoldható.Persze tudom hogy alapba sokkimenetes hangkari kell azt vágom.csak lehet e ilyet csináni??/

sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.

NEXT LP
Sziasztok!
Egy hangot keresek (lehetõleg FL Studio-ban), ami konkrétan ebben a számrészletben van a rap mõgött, és valami porszívó hangra vagy valami robot mozgás féle hangra emlékeztet.
Tudnátok segíteni?

Hi!

A nuendo 3ban még nem sikererült megnyitni a Native Instruments Massive-ot. Ez miért van és tud valaki jobbat mint a stylus rmx? Mert nagyon idegesítõ ahogy elveszíti a hangokat meg nem nagyon találtam még benne dúrva ütõs hangokat, olyan erõtlen az egész.

Elõre is köszi!!
Szia! Ha First Moon Landing c számomra gondolsz akkor a rádiós hangbejátszásokat pl a nasa hivatalos oldaláról mintavételeztem.
Egyébként örülök ha tetszik és köszi...:-)
erik10
Hi!nuendo 2-ben szeretnék audio clicket küldeni,(nem midit)külön kimenetre címezve a dobosunknak koncertre.Ha esetleg valaki tudja hogyan kell légyszi irjon.Elõre is kösz.(Egyáltalán lehet ilyentet csinálni??
<#fejvakaras><#csodalk>

sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.

Hackerman
Hi
Hallod nagyon király a zenéd és köszi hogy megosztod velünk. Egy kérdésem máris lenne: Mivel csináltad a vocál részt azt a rádiós beszédet? - mert egyik zenémre már régóta szeretnék ehhez hasonlót.

Szevasztok! Bár nem ide tartozik hátha van akit érdekel.
Elkészült az új mixem ,ami letölthetõ a honlapomról mp3 és wave formátumban is.ITT
Helló mindenki !

Arra gondoltam olyan ENIG-más dolgot kellene alkotnom de lövésem sincs hogy kezdjek neki :(Ötletek ?Mely host mely soft szintik és mely effektek ja és hol találok gregorián soundot !!!!!!Plííííz By MidiRendszer

Mert a zene hal meg utóljára !!!
ViniSoundz
ÁÁÁ! Megtaláltam a multichanel beállításokat Cubase 4-ben. Megy a Stylus, jeee :) Ott van a vst instrument ablakban! El sem hiszem hogy minden müxik :)
köszi a Samplitude 11-es linket!

valaki tudna segíteni a T-RackS 3 -ban h-h kel egy énekhangot benne masterelini vagyis miket használjak meg mit hogyan tekergessek:)??
Elõre is kösz a segítséget!!!!

Üdv,
Felkeltették az érdeklõdésemet a VST hangszerek, és mivel ebben a témában kezdõ vagyok, segítséget szeretnék kérni. Van egy digitális Yamaha zongorám MIDI kimenettel, és azt szeretném a laptopomra kötni, úgy hallottam, hogy USB MIDI interfész szükséges hozzá. Ez az, amire szükségem van, hogy pl. FL Studioban VST hangszereket használjak? Jó az FL Studio erre, vagy van más külön progi hozzá? Illetve az még a kérdésem, hogy pontosan hogy mûködnek ezek a VST-k? Ha lenyomok a zongorán egy billentyût, akkor azt a fajta hangszert fogja a progi megszólaltatni?

Elõre is köszönöm a segítséget, doben
ViniSoundz
köszi, szedem
ViniSoundz
EZt nem hiszem el. Még mindig a stylus rmx-el szenvedek :) Tudom abba kéne hagyni. De ti honnan szedtek kiváló minõségû dob sample-ket? Nekem nem loop-ok kellenek, hanem ilyen one shot dobok, de nem élõk, mindenféle elektronikus, csa nem élõ, mert élõbõl van már elég.

Szóval az a helyzet hogy Reaper :) Meg Stylus Rmx :)
Tökjól megnyitja a samplert, csak van egy kis probléma. Nem tudom úgy rout-olni, hogy az tényleg jól használható legyen.

Megynyitom egy instrument tracknak, hozzáadja a 16ch-elt is de a midikkel baszkolódom már 2 napja. Cubase-ben úgy volt ugye, hogy ha nyitottam egy midi sávot, akkor a Stylus egyik csatornájára rá tudom kötni és azt is ki tudom választani, hogy a stylus mely csatornáját vezérelje, valamint a legfontosabbat, hogy hol legyen az !audio kimnete! Nahmos ezt Reaperben még mindig nem tudtam megoldani. Az okés, hogy ott vannak a chanelek, de mindig ugyanaz az audio kimenet. Kellene egy istrument sáv valamint egy midi és egy ahhoz tartozó audio kimenet.

Nemtudom mennnyire érthetõ. Cubase-ben ott van a vsti intrument ablak, bármennyi midit köthetek rá, de itt ilyen nincs. Szóval az a lényeg, hogy mindig azon a kimeneti sávon szól a Stylus, amin megnyitottam, mondjuk az egyesen, mivel az instrument fx-ként van bent.

Nagyon nem tudom leírni, szóval reménykedem, hogy valaki megérti ezt a sztorit :)
Van.Telepítésnél külön rákérdez a Library könyvtárra,meg a bemutató vidin is van róla szó ...Azonkívül a letöltött telepítõ progi 500 Mb,ebbõl feltelepített 70-et ...ugyhogy passz
Van ilyen egyáltalán, hogy Kontakt 4 könyvtár..??
Én úgy tudtam, hogy azokat a könyvtárakat használja, amiket a 3-as verzióhoz adtak ki.
Úgy mint:
Urban Beats
Vintage
Synth
World
Band
Orchestral

A Choir az valóban új.<#nemtudom>

Hali

Kérdezném,hogy a Kontakt 4 könyvtárat le lehet e szedni valahonnan külön? Mert most tettem fel a K4 et,(520 mb a könyvtár szerint),de ahová telepítette,oda csak 70 MB-ot tett be,és sehol a könyvtár <#nemtudom>
tudtok valamit a Nexus2 expansionok-ról?
mármint letöltésügyileg..<#vigyor2>

ViniSoundz
Inkább Reaper! Cockos Reaper-t mindenkinek! :)
stef666
Mindegyik torrent oldalon fennt van, de itt van hozzá Rapid Link is.

http://steflion.wix.com/studio

valaki tudna egy torrent oldalt mutatni ahol le lehet tölteni a Samplitude 11-et? Elõre is köszönöm!!!!

stef666
Szerintem itt VIRTUAL DJ -hamarabb választ kapsz.

Hy! Virtual dj-t használok BCD 3000-rel. A probléma az, hogy az ASIO sound driver be van állítva a beállításokban, de valamiért minden percben megáll a zene és újra aktiválni kell. Eddig nem volt ilyen gond...
Most mi lehet a baj, mi lenne a megoldás?
Köszi!
stef666
A Samplitude 11-hez most készül egy ilyen Skin ..

Köszi Stef 666!!!<#worship>
a reaper nagyon okos program, méltatlanul nincs befutva, sajnos nem rúg labdába a "nagymenõk" között..<#szomoru1>

ViniSoundz
Persze, nincs probléma az asio-val meg a hangkarival.

Próbáltam ezt a Cockos Reaper-t. Ledöbbentem. Annyira jó dolgok vannak benne, hogy baromijó. Még annyira nem tesztelgettem hogyan szól, renderel, egyéb..de majd ha hazamegyek meghallgatom. Az autofade-et miért nem csinálták már meg CUbase-ben? Mennyire jó már?! Csak rákattintok a sample végére/elejére és már megy is az autofade görbe. Ez mennyire hiányzik!
Vinsound !

A Semplitude használata nem bonyolult elég sok projektem volt az utóbbi idõben a semplitudeban.Az a jó benne pl hogy komplett egy könyvtáron belûl megtalálható minden (project könyvtár)S könnyû importálni.Viszont ha vst hangszereket használsz és másütt kell folytatni a munkát a másik gépnek ugyanazon vst plugin környezettel kell rendelkeznie.Én két gép között szoktam dolgozni.A sajátom és a énekes gépe között.Nagyban megkönnyíti a munkát ha vsn egy több be és kimenettel rendelkezõ hangkártyád.Ami Asio kompatibilis.
stef666
Zade ! -privát ment!

Hi!
Nuendoval szeretnék dolgozni, de így elsõre elég nehéz. Tud valaki valami jó tutorialt vagy akármit? Mert már a midi sáv felvételénél elakadtam.<#confused>
Elõre is köszi!
Béke!!
ViniSoundz
Hát most már kipróbálam azt a samplitude-et. Tényleg olyan jó? vagy mi a vélemény? Én eddig Reason-Cubase-Nuendo-Ableton progikat próbáltam, vagyhát ezeket ismerem a legjobban.

Komolyan mostmár elég volt ebbõl az egészbõl. Hihetetlen ez a cubase 4-5. Pedig van benne 1-2 jó dolog ami tetszik, pl a maximizer, meg az új reverb is. Nah mindegy. Help mííí wöörld!!
stef666
Amire te gondolsz, hogy minden dobsávot külön midi csatorna vezérel, és az audio kimenetek külön sávokra vannak kivezetve , azt csak az SX3, és a Samplitude 11 tudja, Mac-alatt pedig csak a Pro Tools, és a MOTU Digital performer képes rá. (A Logic 9 sem képes megoldani)- Valamint van egy kis progi, a Cockos Reaper, aminek szintén hasonló a routolási képessége,de egyéb zeneszerkesztõk lámák hozzá... <#mf2>

ViniSoundz
de a 4es sem nyitogatja meg a 9db sávot. van egy szem stereo out-om a stylus-on, azt csá.így értelmetlenné válik a stylus mixere. Minden hanghoz külön nyissam meg a vsti-t? na nee. megyek vissza sx3-azni.
stef666
A Cubase 5 ezen a téren el van cseszve. Az SX3 multichanel képességeit egyik progi sem éri el, sajnos a Cubase 5-ben nem hogy javítottak volna a dolgon, vagy legalább meghagyták volna a régit, de egszerüsítettek a sáv-kiosztáson, és szerintem ezzel nagyon elcseszték a 5-öst.

ViniSoundz
Nah, nagy az öröm. Cubase 5-ben a Voxengo Polysquasher-tõl ment el néha a hang. Cubase 4-re pedig ráerõltettem a Grand 2õt. Stylust meg elmentem multipatch-ként. Isteni.

Már csa azt kéne megtudnom, hogy ha stylust mnegnyitom, akkor miért csak 1 kimenete van? SX3-ban 9 kimenete volt. Milyen kimenetek azok? Egyszerûen sehol nem találom. :) Egyik megoldódik, jön a másik. De ha ez is menni fog, szerintem más probléma nem lesz :) lekopogom
stef666
Ha ez ilyen egyszerü lenne...<#vigyor0>

Hali

Tudna valaki mondani egy olyan VST-t,amivel térben tudom eltolni(elõrébb,hátrébb) a hangokat?Próbáltam már egy két stereoizert,de nem igazán tudták ezt...
Hackerman
Még jó hogy nemjelenik meg a videó fájl: ITT elérhetõ

Hackerman
Nos nehéz helyzetben vagyok mivel kéne egy nõi vocal. Gondoltam elõlehet állítani valamien vocoderrel, vagy Text Speecherrel. De miennel tik miet javasoltok ?
Hasonló kéne mint ami ebben a zenében van :
http://www.youtube.com/watch?v=EetCWpkPibA

Köszönöm az észrevételeket

Igazad van,másképp szólnak,csak hozzászoktam az Addictive-hez,és azért ott egybõl hallani a különbséget,sokkal jobban mint ennél,de majd a beállítgatásokkal talán helyre lehet hozni :)))