38
Integrált dolgok HELP
-
#38 Vista vagy XP? Vistához lehet hogy nem is lesz, egyébként meg a hanghoz nincs külön CD, az alaplaphoz viszont kellett, hogy adjanak egyet, azon vannak az integrált cuccok driverei is. Ha nem kaptál, az eladónál reklamálj. -
#37 igen de semmit nem enged.Nem kattinthatok semmire se :( -
#36 Olyan szürke?:O
Ahol megtod nézni, az START/vezérlöpult/hangok és audioeszközök-ben, ott vannak csuszkák, meg ablakok (teszt is)...:) -
#35 nem,mert nem engedi még azt se...tod olyan szürke..tehát hiába kattintok rá nem jön elő.Hol lehet megnézni hogy nem-e levan tiltva? -
#34 Vezérlöpult/hangok-ba nézzél szét, lehet levan halkitva! (kitudja?):) -
#33 Amúgy feltett valami C-media WDM Audio Drivert de hang még mindig nincs.Még mindig a gép sípol.Mi lehet a baj? -
#32 az ugyanaz mint a 26-os hsz-ben írt link. -
#31 feltettem az XP-s változatot és nem jó :( -
#30 Amúgy ez biztos jó?Mert a CD-je elveszett.És nemtom hogy ezek jók e.De már nem eggyet próbáltam ki és eddig nem voltak jók azok :S -
#29 értem.köcce :) -
#28 sajnos azt nem láttam, hogy sms-es az oldal, és sajnos az ecs oldala nem megy. de itt van az összes cmedias driver
http://www.drivers.hu/product.php?catid=11&compid=101 -
#27 vagy vegyél egy normális kártyát :| -
#26 csak hogy érezd a törődést-.- -
#25 ott oldalt a lefele nyíl mellettire kattintsak rá?De utána sms-es jönk i meg stb....... -
#24 C-Media CMI9738/4CH AC'97
ehhez keress drivert -
#23 sehova mert ott az oldalon rákatintasz arra a drivere amire szükséged van, hangkártya usb stb stb ez mind ehez az alaplaphoz van
-
#22 köcce és ott hova menjek? -
#21 hangkártya: Special Features
Hardware Monitoring
Magic Setting
USB 2.0
Keyboard Power On
Processor
AMD� Athlon XP / Athlon / Duron CPU
Socket A
266 / 200MHz
Chipset
SiS� 735 Chipset
Super I/O
ITE IT8705F
Main Memory
2 DDR DIMMs
Supports DDR266 / DDR200
2 SDRAM DIMMs
Supports PC133 / PC100
Max. 1GB (DDR SDRAM or SDRAM)
Sound
C-Media CMI9738/4CH AC'97 CODEC
2 Channel
LAN
RealTek RTL8201BL 10/100Mbps PHYceiver (optional)
IDE
2 UltraDMA 100 / 66 / 33
USB
6 USB 1.1
4 USB 2.0
Expansion Slots
5 PCI
1 AGP (4X)
1 AMR
Back Panel I/O Ports
1 PS/2 Mouse
1 PS/2 Keyboard
1 Parallel
1 Serial
1 LAN
4 USB
1 Line-in
1 Line-out
Microphone
Internal I/O Connectors
IrDA header
3 extra USB 1.1 headers (6 ports)
2 CD-in headers
Front Panel Audio header
HDD LED, ACPI MSG LED, Reset Switch and Power Switch headers
CPU and Case fan connectors
20-pin ATX power connector
BIOS
AMI 2Mb Flash EEPROM
Form Factor
ATX
Board Size
304 mm x 220 mm -
#20 ECS K7S5A PRO driverek -
#19 El kellene haladni az alaplap gyártójának oldalára és onnan leszedni a hangkártya drivert.
A #7-es kommentedre meg inkább nem reagálok... -
#18 Azt hol tudnámmegnézni hogy miylenhangkártya van a gépbe?Annyit tok hogy integrált és az alaplapbanvan benne. -
#17 de milyen a hangkari márkája?? mert arra én még nem találtam itt utalást, amúgy meg www.driver.hu-n találsz hozzá mindent elvileg... -
#16 hát nem jó.Ugyanugy nincs hang. :(
Újrainditottam.Zenével megpróbáltam de nnisc hang.A Vezérlőpultban a hangoknál meg minden lvan tiltva vagyis nem érhetek hozzá semmihez.......vagyis nem enged semmit átálitani.Nemtom mi legyen :( -
#15 értem.Már leszedtünk egy drivert de az nem votl jó.Majd most megpróbálom. -
#14 nem okoskodok hülyegyerek -.-
-
#13 Ilyen?
Az a márkája, hogy"elitgroup"? Én ezt nemismerem, de ha abbol indulok ki, hogy socket A, akkor erösen arra a következtetésre jutok, hogy be***t!
Ez már elég öreg...
Esetleg itt van a hangdriver hozzá (klikk a szerverek közül valamelyikre...)!Hátha -
#12 jólvan már senki se lehet oylan zseni mint te.Szerintem ne itt okoskodj :D -
#11 mutogatás helyett inkább örülnöd kéne h segíteni próbáltam te nyomorék -
#10 -
#9 -
#8 Van általános hardware segítségkérő topik, oda beírhatod az összes bajod, ez pedig zárható, fölösleg... -
#7 és?Ez integrált HELP.Szal....és integrált topic nincs -
#6 Hangkártya probléma -
#5 igen rendben.Csak hang nincs.Nem észleli a Windows.Újj Windows telepitése után nem müködik rendesen. -
#4 Valami Mainboard Sockat A K7S5A PRO -
Cat 02 #3 hangfal rendben van ? -
#2 Oké, de milyen alaplap?:/ -
#1 Sziasztok.Kéne egy kis HELP.Van egy integrált kártya az eggyik gépben és nincs meg a hozzá tartozó telepitő CD.Most mit évő legyekKüldtek nekem egy SiS PCI Audio Drivert.Azt eltettem és semmi se történt,továbbra sincs hang.Mit tegyek?