472
Madden NFL 2008
-
#31 Holnap mar boltokba kerul, nem ertem mi van -
deltoid #30 Kijött már XBOX360, Xbox, PS2, Wii, PSP, NDS, Csak Pc-re nem.
Kijöhetne mostmár igazán PC-re. -
#29 meg ps2-re is kinn van:) -
Djemba #28 én pc akarom már -
#27 Kijött megjelent :D:D:D Legalábbis x360on ;) -
#26 jahh az 1 fram alatt felálló védők azok üverkirályak.... meg a füvön csúszó animált karakter mert a másik szalad felé... -
#25 GameTrailers Review HD
hát ez bizony megint eszméletlen jóra sikeredett!
hit stick miatt(és persze a többi sportjáték miatt is) lehet be kéne ruháznom egy gamepadra.melyiket javasoljátok? -
Dexantreal #24 sexbox loál. -
#23 Na seXbox 360 ra mar kinnt van, remelem estere vagy holnapra kidobjak pc-re is -
D00M #22 Kicsit uppolnám a topicot 2 vidivel
improved hit stick
spectacular catch
Jó lesz ez nagyon -
Dexantreal #21 Ok. -
D00M #20 Naná, hogy megpróbáljuk -
Dexantreal #19 vmit=vmiért lol -
Dexantreal #18 Hé Doom, majd ezzel is megpróbáljuk a multit hamachin? 07 vmit baszott rá az egészre és nem jött össze ehh. -
D00M #17 Én úgy tudtam aug 14.-én jelenik meg, de ha nem, azt a 10 napot már ki lehet bírni. -
Djemba #16 úgy olvastam, hogy augusztus 26 vagy 27-én jelenik meg messze van -
#15 GoGo Dolphins:) -
Thanatos #14 hát erre kiváncsi leszek ebből mennyi igaz, bár ea-t ismerve nem félek attól hogy igaz legyen :S -
D00M #13 Végre jön, már alig várom. Teljesen új fejlesztőgárda csinálja ezt a részt. Zsír új fizikai motort írtak alá, legalábbis ezt állítják. Lesz benne gang-tackle, levegőben el lehet kaszálni a receivert (személyes kedvencem ) és még sok egyéb.
Djemba: mindig változik melyik a legjobb csapat, nekem egyértelműen a COLTS!!! meg a Falconst szeretm még, de most megorroltam rájuk Vick miatt... -
#12 hát nemtom hogy pcre lesz e grafikai változás mert a rugby 08 már kijött de semmi változás nem volt grafika terén -
Djemba #11 én most szerettem meg az nfl játékot és melyik a legjobb csapat(ok)? -
Dexantreal #10 Neked soha, elfelejtenek egy darabot adni belőle és a warezok is bezárják előtted a kapuit :P. -
Thanatos #9 látom t eilyen ovlasásra alkalmatlan egyed lehetsz... -
Gerryson #8 Akkor pontossan mikor fog +jeleni? -
Dexantreal #7 Az is jó lenne, ah. Bár nekem a tavalyi is megfelelt, ami nem jelenti azt, hogy nem szeretnék látni javulást. Természetesen jó lenne jobb grafika. -
#6 Nekem csak a grafo fejlődése tűnik fel... Remélem idén végre nem egy lehülyített pc-s grafo lesz, hanem legalább eléri a tavalyi x360 szintet. -
Dexantreal #5 Te is? Nem is tudtam, hogy szereted.
#4: jaja, a tréningek is jók, meg a zenék, remélem ezeken nem változtatnak és csak mégjobb lesz a játék. -
#4 A zenek miatt is imadom ezt a jatekot, szal varom en is nagyon. Remelem megint ilyen jofele traininget sikerul osszehozniuk benne mint a 2007-ben, igy az ujak is konnyebben belerazodnak majd a jatekba. -
#3 várjuk -
Dexantreal #2 Az már nincs olyan messze és hamarabb jön, mint a Fifa és társai! -
#1 Az EA szokásához híven idén is kiadja a sorozat legújabb részét. Megjelenési dátum: 2007 augusztus 14
hivatalos honlap