472
Madden NFL 2008
-
#71 helyesbítek, legfrissebb YASUval működik, nekem egy régebbi volt, kösz a tippet \o/ -
gszp #70 Vagy pedig lehet, hogy ez a két progi egy és ugyanaz? -
gszp #69 bár nem igazán látom, úgyhogy inkább gugli...
De azért nézz ott szét, mert van kismillió progi. -
gszp #68 a cdmediaworld.com-on elvileg fent kell lennie. -
#67 yasut igen, azzal sem jó (securom loaderrel kombinálva sem). antisecuromot nem ismerem, valami forrást tudnál adni hozzá? -
gszp #66 Yasu, AntiSecurom, stb? Ezekkel is próbáltad? -
#65 leért, feltelepítettem, kis szépséghiba, hogy egyelőre az nfoban leírt módszerrel nem sikerült elindítani -
#64 http://insane.it.cx/browse.php innen lelehet tölteni szabada regg -
Dexantreal #63 Te kuss :P. -
lord nihilus #62 itt 14-e van kiírva, tehát hamarosan több helyről tölthető vagy már tölthető #60 ^.^ -
#61 a Pc gurun meg azt írják hogy augusztus 24-én jönn ki -
#60 Madden.NFL.08-CLONECD
már félúton van ^^ -
#59 HAt ha tuti az augusztus 31.-ei datum akkor 2 hetig meg kussolunk sajna :/ -
deltoid #58 Én is így voltam vele. Szerintetek kijön még ma? Jó lenne mert csütörtökön megyek el 6 napra és szeretném még előtte normálisan kiprbálni!
-
#57 Tegnap este ugy fekudtem le, h. ugyis kinnt lesz mire felkelek 11 fele, lehuzom es delre mar kezdem is a franchiset..... hat nem =( -
#56 Európába csak szerintem aug. 31-én fog kijönni
http://en.wikipedia.org/wiki/Madden_NFL_08 -
#55 Ma jönn ki a Madden 08 -
Dougie #54 http://xbox360.ign.com/articles/812/812241p1.html -
#53 Ja most eggyet értek veled egy darabig:D
Tuddom kussolja:P -
Dexantreal #52 #50 akart az lenni az 50# helyett, sry. -
Dexantreal #51 #49: CoD2 :P
50#: konzol kivételezés száksz -
#50 Bakker már psp-n is kint van csak pc-n nincs:-( -
#49 csak találkozzunk COd-ba -
Dexantreal #48 :P maradjá csendben :P. -
#47 Mindegy én a pc-st csak addig jáccom míg nem lesz meg a zsééé:D -
Dexantreal #46 Jöjjönmápcreeeeeee! -
Thanatos #45 és? most meg csak a "hogy néz ki má vazz" effektus van, mert nem lehet magasabbra skálázni..., dejó... -
#44 Ja persze de mondjuk a fearnél is amikor naon lebutítottad hogy nézett má ki vazz. -
deltoid #43 Ezt láttátok már:Madden NFL 08 Launch Trailer
Azért szerintem sokat javult az előzőhöz képest.
Jó lesz! Várom már! -
Thanatos #42 látom itt még nem sokan hallottak arrol hogy esetleg skálázhatóak a grafikai beállitások, ergo jó gépen szép, rosszon nem, de futni fut midnketőn..., bár tudom ez manapság már nem divat :S -
Dexantreal #41 A példa ember.
Amúgy oké, nyugodtan. Én is ezt tenném, meg vennék is xbox 360-t, de zsé nélkül nehéz. -
#40 Húúú vazz ez rohadt jó:D
Bárcsak benne lenne mondjuk a 09-ben:D -
#39 De pl itt vok én persze leszed pc-re míg nem lesz megx xboxon-de ha lesz zsém szaladok a bótba és megveszem mert azért egy fokkal jobb lesz:D -
Dexantreal #38 Aha, nem baj, akkor is száksz.
#36: vagy azért nem veszi meg, ha van is konzolja, mert nincs pénze rá, vagy nem akar fizetni és inkább letölti :P.
A warez még konzol mellett is van, szal erről ennyit. -
#37 de 10-ből 9 embernek nincs olyan pc-je amin elmenne az x360/ps3-as motorral hajtott játék!
#26:ezek apróságok,sőt!az hogy gyorsan felállnak a játszhatóságot növeli,a másik dolog pedig addig lesz,amíg le nem licencelik az euphoria engine-t :\
egy kis szemléltetés
a lényeg:ez nincs előre megírva,ill. felvéve!pontosabban a "belépő ponttól" mindent a gép számol ki,és ez bizony már benne lesz az új GTA-ban! -
#36 A száksz-ra gondoltam hogy sucks,de viszont van magyarázat a kivételezésre.
Most gondolj bele mennyien veszik a sporrjátékokat.
Ha felvinnék a gépigényt az egekbe akkor csak a gazdagok jáccanának sportjátékkal és csökkenne a játék eladása ami veszteséget jelent de mivel a konzolja mindenkinek ugyanolyan erős így nincs gond hogy x vagy y nem veszi meg mert nem fut a gépén,max azért nem veszi meg mert nem tetszik de az ígyse úgyse venné meg:D
Remélem érthető voltam? -
Dexantreal #35 Konzol kivételezés száksz (sucks, csak kiejtve írtam poénból).
Nem igazság. -
#34 Ja már ki is találtam hogy lesz hozzá zs-m megválok a cod3-tól:D
De még gyorsan kijáccom.:D -
#33 Az ea sportos jatekok grafikaja x360-anon hihetetlenul lealazza a pc-s graffot; pl.:nhl, fifa, madden. Szal ha mar eredetibe veszed meg, mindenkepp x360-ra ja. -
#32 Remélem ma felhajítik netre mert má jáccanék vele most meg nem naon van fölös pénzem megvenni de ha lesz akkor is 360-ra veszem,bár drágább de jobb is azon szerintem.