12
  • zola2000
    Akkor a ds változat is idén jön?
  • HJPOWER
    Ezt várom!
  • magyarszurke
    Nekem az ilyen tamagocsik nem jönnek be(lsd.:Sims,SimCity,...),de ez ehész jónak tűnik
  • kricsi
    Én is úgy várom már ezt a játékot,fél orgazmus mikor rákattintok a 400seeder gombra és letöltés...ah...:)
  • menetrend
    *tenger fenekén (Bikinifenék álá Spongyabob hehe :D )
  • menetrend
    1. nemtom mi a baj a graffal szerintem ehhez több mint tökéletes, atomerőműve meg nem mindenkinek van.
    2. akinek nem teccik nem nézi meg + lesz még 1000 más faj is benne 1000 más kinézettel minimum szal 1 csapat emos nem gáz legalább lesz kivel háborúzni :P
    3. valószínüleg valami állatféle leszel vagy nemtom de szerintem mindenképp valami szörnyike ami fejlődik szal nem növény. bár ki tudja... viszont anno olvastam erről cikket hogy nemcsak a szárazföldön lehet létrehozni civilizációt hanem monnyuk a netger fenekén is lehet egy hightech nép
    4. ami engem érdekel az hogy embert vajon lehet kreálni benne? és hogy a saját világában van? ergo nem emos zsiráfok és egyebek társaságában hanem Földi élet van körülötte
  • dawinD
    nemnagyon értem .. akk most ha én egysejtű amőbából fa leszek avval kell végigvinnem pályákat ? várom az esőt a főgonosz meg a harkály és a villám ?
  • Picizöldfül
    hát ha nektek az EMO ZSIRÁFOK jobban bejönnek...szánalom
  • gyuri12
    te miről beszélsz? újreg-.-
  • Matyóhímzés
    De várom ezt a játékot, és a grafikája 100adlagos szempont, ha játék élményben ott lesz, akkor nagy siker lehet.
  • Mythic
    Ennek a játéknak a sikere nem a grafikán fog elbukni vagy mindent felulmúlni. Jó, érdekes próbálkozás, kellenek ilyen játékok amik a kreativitást fejlesztik, esetleg valamit tanulni is lehet beloluk.
  • kernerster
    háááááááááát én nem tudom ilyen grafikával...............