Dinitrogén-oxid
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
2. Bekaphatod, mert meg akartam nézni az adatlapod és itt szórakozol az emberrel <#felkialtas>#felkialtas>
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
röhögõgörcs, víz alatti élõvilág megtapasztalása <#beka3>#beka3>
vagy a tárgyakra ráhúzott rácsháló látása, mintha 3dmaxban megnézném a polygonokat
<#email>#email>
Itt lehet megbeszélni a témával kapcsolatban mindent.
Hol lehet kapni, hol fogy el hamar, hol van mindig raktáron, hol a legolcsóbb. Visszaváltóhelyek, orvosi 50 literes kiszerelések <#vigyor>#vigyor>
Ha visszakérdez a pénztáros, hogy minek ilyen sok és hogy lehet h 1 nap alatt elfogy a 20 doboz mit szoktatok mondani? <#mf1>#mf1>
Én azt h cukrász az apukám <#ravasz1>#ravasz1>
Kaiser's -ekben általában szokott lenni, és hétvégén szoktak is hozni. Mostanában keményen rájárnak mások is, szóval hamar fogy <#vigyor>#vigyor>
Lufit szoktatok használni? Én úgy vettem észre nem sokat számít ha visszafújod, és csak macera van vele. Kb hány dobozzal szoktatok trippelni? Olyan 4-5 minimum azért jó ha van.
Gondolom már ti is simán bírjátok levegõ nélkül 1 percig <#nevetes1>#nevetes1>