Dinitrogén-oxid

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Nem kell aggódj, mindjárt repül neki a banán.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

😮 magyarul ez egy droghoz hasonló valami? nagyon jó...

1. Szeretnék gratulálni a hobbydhoz.

2. Bekaphatod, mert meg akartam nézni az adatlapod és itt szórakozol az emberrel <#felkialtas>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Sadist
Ahogy #4-ben írták kéjgáz, eufórikus röhögõrohamot okoz. Filmekben is ezzel szórakoznak a fogászaton.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

naigen, aki ezt csinálja annak úgysem lesz rá szüksége. Amúgy igen túlzás ezt tripnek nevezni.

kulabácsi
inkább agysejtpusztító

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

azért ezt rendszeresen csinálni elég igénytelen dolog.

ezaz, legyen minden tudatmódosítónak külön topikja!

Lacee
<#wow2>

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

kulabácsi
hát nemtom engem vhogy soha nem vonzott a lufi, de biztosan jó dolog...nem próbáltam még és sztem nem is fogom, lehet mássan is élményeket szerezni😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ewuk
hát nálam 4-5 doboz a minimum, naponta. ettõl már eléggé ledobja az agyad az ékszíjat. de ha ráiszol esetleg szívsz egy kis zöldet akkor sokkal ütõsebb. cba-ba szoktam venni, de már vettem kaisersba is. én azt szoktam mondani, hogy a helyi szakmunkásba járok és a cukrásznak tanulok. de már nem hiszik el. de nem is érdekel, leszarom õket.
betekered a habpatront a szifontba, kifújsz minden levegõt, veszel egy kis levegõt, kiszívod a szifonból a cuccot, lenntartod fél percig -> élvezed 😄

Bandee1987
kéjgáz magyarul

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Ja és nem utolsó sorban élmények:
röhögõgörcs, víz alatti élõvilág megtapasztalása <#beka3>
vagy a tárgyakra ráhúzott rácsháló látása, mintha 3dmaxban megnézném a polygonokat
<#email>

ez mire jó?
Sziasztok!

Itt lehet megbeszélni a témával kapcsolatban mindent.
Hol lehet kapni, hol fogy el hamar, hol van mindig raktáron, hol a legolcsóbb. Visszaváltóhelyek, orvosi 50 literes kiszerelések <#vigyor>
Ha visszakérdez a pénztáros, hogy minek ilyen sok és hogy lehet h 1 nap alatt elfogy a 20 doboz mit szoktatok mondani? <#mf1>
Én azt h cukrász az apukám <#ravasz1>
Kaiser's -ekben általában szokott lenni, és hétvégén szoktak is hozni. Mostanában keményen rájárnak mások is, szóval hamar fogy <#vigyor>
Lufit szoktatok használni? Én úgy vettem észre nem sokat számít ha visszafújod, és csak macera van vele. Kb hány dobozzal szoktatok trippelni? Olyan 4-5 minimum azért jó ha van.
Gondolom már ti is simán bírjátok levegõ nélkül 1 percig <#nevetes1>

← ElőzőOldal 2 / 2