63
...::: Játékhírek :::...
-
csgj #23 mai hír volt a gamestar-on, akkor biztos ennyire le vannak maradva (egyébként meg csak azért másoltam be ide, hogy ne csak a témaindító tegyen be híreket) -
Neoncsoves #22 -.- már ezt mindenki tudja ^^ -
csgj #21 Tessék, itt egy új hír :P:
Az új FlatOut jön PC-re is!
Eleddig csak találgathattunk, de mostmár teljesen bizonyos, hogy nem csupán az Xbox 360 tulajdonosok élvezhetik a legújabb FlatOut autós üldözéseit.
Az Empire Interactive jelezte, hogy bár eleddigcsak Xbox verzióról lehetett hallani, természetesen PC-re is elkészítik a FlatOut: Ultimate Carnage-et. Tény, hogy a konzol változat már elkészült, sőt meg is jelenik szépen, míg a jelentésből annyit lehet tudni, hogy valamikor ősszel jöhet csak ki PC-re.
[Gamestar] -
csgj #20 hát nem teljesen... ez a topic összegyűjti a híreket, amelyek igaz, már máshol is lehettek :P De legalább minden egy helyen lehet :D -
#19 van egy pár topik ami ilyen :D -
#18 miért törölnék? -
#17 például, de nem nagyon értek hozzá szoval csak egy kicsi :) -
#16 ha esetleg törölnék a topikot, csináld meg saját topikokba, nekem teccik -
#15 játékfejlesztési? -
#14 opensource, hmm...
[vannak gondolatai] -
#13 tegnap kijött a Warzone 2100 2.0.7-es verziója
egy régi eidos RTS játék továbbírása, freeware, opensource
-
#12 nyugodtan tegezz :) -
#11 ja, szerintem is király, van topikja is a sportnak, itthon sajna kevesen űzik -
csgj #10 Ja, ezt a játékot ismerem, tök király (mármint magát a rendes játékot)! A francia lektorunk néha kivitt minket a gimi elé petanque-ozni :D Asszem nem voltam olyan rossz benne... :P -
#9 ...::: de még hogy kipontozta :::... -
#8 a héten jelent meg a tőlünk nyugatabbra népszerű golyódobáló játék pc-s változata a Petanque
francia cég fejlesztette, demo most jött ki még nem is volt időm kipróbálni, trailer is van kevés infóval
-
#7 Devastro játékhoz most jött ki egy frissített demo
a lényege nagyon egyszerű, az idegeneket kell kinyírni minden pályán
-
#6 hát én is ezt mondom hogy lol -
#5 lol! -
#4 de oda hogyan nyitsz témát? vagy írsz egy rövidhírt és kiteszik az oldalra? -
csgj #3 de ő biztos egy egész vegyeset akart... ééérteed? :D -
Lyan Kyj #2 egy egész alfórumja van!!!!
EHH -
#1 Kerestem de nem találtam játékhíres topikot, mivel több külföldi oldal RSSére is feliratkoztam sok olyan játékról tudok amiket érdemes megemlíteni de topikot nem érdemelnek
Ha találtok valami új hírt akkor linkeljétek, képekkel, demókkal, videókkal
Penny Arcade Adventures: On the Rain-Slick Precipice of Darkness
képregényes grafika és király mert kerti szerszámokkal lehet ütni a másikat :)
most jött az első videó, trailer youtube, tölthető