...::: Játékhírek :::...

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi ez a baromság 2033-ban járnak ezek már looooooolll

Gépigénye még ebben az időben is ilyen dosnak fog hasonlítani😄😄😄
Egy kis hírmûsor-montázs a GameTeve-tõl:

1. rész

2. rész

3. rész

Desiderata
Crash Time 3
autós, jónak tûnik, novemberben jön ki
jövõhéten jön a folytatás

az érdekes lesz, grafika terén már van tapasztalatuk

grebber
A Futuremark Játékfejlesztésbe kezd!

Sogun, 14:58 - Játék: Akció

(HW Insider) A 3DMark PC és más benchmark programjaival elhíresült finn Futuremark cég belép a játékfejlesztésbe. Föld körül keringõ aszteroid övezetben hentelhetünk, ahol alacsony a gravitáció. Sci-fi FPS lesz és jetpackek nagy számban képviseltetik majd magukat.
Thx, Jabba boy!

info: Hardwired

Next PC upgrade: 2022

grebber
A nagy PC-s szövetség?

A PC-s játékpiac pangása nyilván nem érinti pozitívan a nagy hardvergyártókat, és úgy tûnik, hogy most lépnek ez ellen.

A Szilikon Völgy legnagyobb napilapja, a Mercury News azt állítja, hogy a jövõ heti GDC-n nagy bejelentés várható. A PC-s játékipar fellendítésében érdekelt gyártók ugyanis egy szövetséget terveznek bejelenteni PC Gaming Alliance néven. Céljuk - mint nevükbõl is kitalálható - az, hogy fellendítsék az asztali számítógépek játékpiacát, s köreikben olyan neveket találhatunk, mint az Intel, az AMD, az Nvidia, vagy éppen a Microsoft.

info: Gamestar

készül játék az új James Bond filmhez, ráadásul PC-n is megjelenik link

grebber
A 3D Mark programokat készítõ studio bejelentette hogy csinálnak egy játékot!

béta tesztereket keresnek egy kirakós játékhoz Gaia 3D Puzzle

elindult az Imperium Romanum weboldala
római korban játszódik, egy provinciát kell igazgatni, 2008 február-márciusra várható

Jim Morrison
Itt egy cikk a COD 5-rõl: http://www.gamestar.hu/call-of-duty-5-vissza-a-multba.html

Akit érdekel mindenképpen nézze meg!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

kijött a Ski Challenge 08 ingyenes!!!
nyomuljatok vele, hogy sok magyar legyen a ranglistán!!!
talán topikot is érdemelne de lusta vagyok neki nyitni, ha valaki megteszi akkor thx

video itt

Desiderata
Desiderata
Building World, új simcity klón, szeptemberre várható

Desiderata
The Ro(c)k Con Artist, elsõ képek a cseh játékról

Desiderata
Video Strip Poker Supreme-hoz kiadtak trailert és plusz képeket
demo is van hozzá, trailer
Desiderata
Jungo, egy nagyon gusztán kivitelezett logikai játék, golyókat kell egymás mellé rakodni
tailer is van, a dzsungel békéjét kell megtartanunk és kiszabadítani az állatokat
demo most jött ki
aki szereti az ilyen játékokat annak kötelezõ darab, én imádom! hivatalos oldal
Desiderata
Norbi's Quest 1.5 (magyar)
Magyar nyelvû grafikus kalandjáték szinkronnal.
Desiderata
megjelent a Bee Movie animációs filmhez készült játék demoja
trailer alapján lehet repkedni, jármûvet vezetni, nem próbáltam, lehet kicsiknek való
és van Harry Potter 5 demo tegnap óta... egész faxa lett
Desiderata
Mars Miner Dyna Blaster klón új demoja
Desiderata
Kijött warezon a Driver 4: Parallel Lines !!!
nforce link
ffxi
Tecik! És ne csak semmi nevû gémekrõl legyen szó, jöhetnek premierek is. Így nem kell híreket böngészni, ha törölnék akkor írány a saját. Jó ez!

Fákjúal!

sweech
régebbi ez mint a rexor, engem még ezzel fenyegetett meg hogy feltöri a gépemet

toysoldier
mióta végleg bannolták
van

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Sland
rexor mióta fut ilyen nickkel?
ja és iwiwje van még?<#hehe>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

toysoldier
rexike neked kuss van...

amúgy jó topik, nekem teccik

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

ColdFire
rohadt rexor takarocc...

Desi ne hallgass rájuk O.o

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Desiderata
mert? nem találtam ilyen topikot
HyperGames
delbanplshtx UTrulZ!<#duma>

www.CRIMEMUSIC.try.hu

BiG G
banndelthx

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Desiderata
egy igencsak extrém kinézetû játéknak a megjelenése közeleg
a Vigil - Episode 1: Blood Bitterness június 29-re várható, online 10 dollárba kerül
demot kipróbáltam, hát..., lesz aki fizet érte?
egy ajtót kinyitottam bementem egy templom méretû terembe de ott már nem tudtam mit akar
mindenesetre nem szokványos a kinézete, kicsit betegnek tûnik nekem 😊

Desiderata
én is csodálkoztam, lehet hogy új map van benne, vagy valami frissítés
ColdFire
egy kicsit régi 😄DD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ööhhh... hát enyhén szólva régi 😛
Desiderata
Duke Nukem: Manhattan Project Demo

mai hír gamershell-en, pedig ez már régebbi game asszem, na mindegy
Desiderata
nagyon helyes, jöhetnek a többi hírek is!
amúgy a hírekben szereplõ játékok nagyrészének nincs is topikja, ha pedig nyitna az ember mondjuk Petanque-nak, akkor jönne vagy 10 hozzászólás és süppedne az örökkévalóságba, szóval így hírnek érdekes de nem hiszem hogy külön topikot érdemelne
Desiderata
szerintem konzolnak külön kellene egy topik, legalábbis engem nem érint mert csak PC-m van
ColdFire
konzol is jöhet?

mai hír volt a gamestar-on, akkor biztos ennyire le vannak maradva <#buck><#levele> (egyébként meg csak azért másoltam be ide, hogy ne csak a témaindító tegyen be híreket)
-.- már ezt mindenki tudja ^^

Tessék, itt egy új hír 😛:

Az új FlatOut jön PC-re is!

Eleddig csak találgathattunk, de mostmár teljesen bizonyos, hogy nem csupán az Xbox 360 tulajdonosok élvezhetik a legújabb FlatOut autós üldözéseit.

Az Empire Interactive jelezte, hogy bár eleddigcsak Xbox verzióról lehetett hallani, természetesen PC-re is elkészítik a FlatOut: Ultimate Carnage-et. Tény, hogy a konzol változat már elkészült, sõt meg is jelenik szépen, míg a jelentésbõl annyit lehet tudni, hogy valamikor õsszel jöhet csak ki PC-re.

hát nem teljesen... ez a topic összegyûjti a híreket, amelyek igaz, már máshol is lehettek 😛 De legalább minden egy helyen lehet 😄
ColdFire
van egy pár topik ami ilyen 😄

Desiderata
miért törölnék?
ColdFire
például, de nem nagyon értek hozzá szoval csak egy kicsi 😊

ColdFire
ha esetleg törölnék a topikot, csináld meg saját topikokba, nekem teccik <#wow3>

Desiderata
játékfejlesztési?
ColdFire
opensource, hmm...
<#gonosz2>

Oldal 1 / 2Következő →