...::: Játékhírek :::...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gépigénye még ebben az időben is ilyen dosnak fog hasonlítani😄😄😄
1. rész
2. rész
3. rész
autós, jónak tûnik, novemberben jön ki
Sogun, 14:58 - Játék: Akció
(HW Insider) A 3DMark PC és más benchmark programjaival elhíresült finn Futuremark cég belép a játékfejlesztésbe. Föld körül keringõ aszteroid övezetben hentelhetünk, ahol alacsony a gravitáció. Sci-fi FPS lesz és jetpackek nagy számban képviseltetik majd magukat.
Thx, Jabba boy!
info: Hardwired
Next PC upgrade: 2022
A PC-s játékpiac pangása nyilván nem érinti pozitívan a nagy hardvergyártókat, és úgy tûnik, hogy most lépnek ez ellen.
A Szilikon Völgy legnagyobb napilapja, a Mercury News azt állítja, hogy a jövõ heti GDC-n nagy bejelentés várható. A PC-s játékipar fellendítésében érdekelt gyártók ugyanis egy szövetséget terveznek bejelenteni PC Gaming Alliance néven. Céljuk - mint nevükbõl is kitalálható - az, hogy fellendítsék az asztali számítógépek játékpiacát, s köreikben olyan neveket találhatunk, mint az Intel, az AMD, az Nvidia, vagy éppen a Microsoft.
info: Gamestar
római korban játszódik, egy provinciát kell igazgatni, 2008 február-márciusra várható

Akit érdekel mindenképpen nézze meg!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
nyomuljatok vele, hogy sok magyar legyen a ranglistán!!!
talán topikot is érdemelne de lusta vagyok neki nyitni, ha valaki megteszi akkor thx
video itt
tailer is van, a dzsungel békéjét kell megtartanunk és kiszabadítani az állatokat
demo most jött ki
aki szereti az ilyen játékokat annak kötelezõ darab, én imádom! hivatalos oldal

Fákjúal!
van
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
ja és iwiwje van még?<#hehe>#hehe>
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
amúgy jó topik, nekem teccik
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Desi ne hallgass rájuk O.o
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
a Vigil - Episode 1: Blood Bitterness június 29-re várható, online 10 dollárba kerül
demot kipróbáltam, hát..., lesz aki fizet érte?
egy ajtót kinyitottam bementem egy templom méretû terembe de ott már nem tudtam mit akar
mindenesetre nem szokványos a kinézete, kicsit betegnek tûnik nekem 😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
mai hír gamershell-en, pedig ez már régebbi game asszem, na mindegy
amúgy a hírekben szereplõ játékok nagyrészének nincs is topikja, ha pedig nyitna az ember mondjuk Petanque-nak, akkor jönne vagy 10 hozzászólás és süppedne az örökkévalóságba, szóval így hírnek érdekes de nem hiszem hogy külön topikot érdemelne
Az új FlatOut jön PC-re is!
Eleddig csak találgathattunk, de mostmár teljesen bizonyos, hogy nem csupán az Xbox 360 tulajdonosok élvezhetik a legújabb FlatOut autós üldözéseit.
Az Empire Interactive jelezte, hogy bár eleddigcsak Xbox verzióról lehetett hallani, természetesen PC-re is elkészítik a FlatOut: Ultimate Carnage-et. Tény, hogy a konzol változat már elkészült, sõt meg is jelenik szépen, míg a jelentésbõl annyit lehet tudni, hogy valamikor õsszel jöhet csak ki PC-re.