1256
-
hitch #256 és milyen olcsó is a far cry:990 ft -
keepernext #255 Én kétszer végigtoltam nagyon zúzós kis játék! -
#254 Én még a FL2-öt sem vittem végig. Elvittem a közepéig, aztán meguntam. Pedig egy igazi élménydús játékot nem lehet abbahagyni. De sajnos a mostani játékokkal így vagyok, elkezdem aztán max a közepéig elviszem, ott abbahagyom.
Azért főleg nem fogok fizetni, amit lehet a 2. pálya után megunok. Már pedig mostanában elég sok ilyen játék van.
(Pl: Far Cry-t nem lehetett abbahagyni.) -
#253 +n -
#252 hát hogy támogasd a fejlesztőket, nem? aszotad^^ -
hitch #251 pedig jó lett volna ha ez is budget kategoriás lesz.na mind1 legalább marad money a spore-ra:P -
#250 Szerintem is aug-ban fog megjelenni, már csak pár hét. De a 2009-es megjelenés micsoda hülyeség. Szerintem az egész világon egy időben fog megjelenni, nem fél késéssel.
A magyar kiadásról annyit, biztos nem lesz külön 2.000-es és 8.000-es változat. Mert akkor ki az a hülye aki a 8 ezrest venné meg, ha ugyanaz lesz.
Ez a játék megér 8 ezret szerintem, támogatni kell a fejlesztőket, mert 2 ezres árból nem nagy hasznot húznak, hiába olcsó. Az más kérdés, hogy én is 2-öt még adnék érte, 8-at már nem. De ha olyan lesz mint a FL2, amivel a neten is lehet játszani nem eredetivel, akkor minek megvenni. -
#249 meg ha már ennyit késik az már eleve rossz érzés. most már annyira nem is vagyok oda érte, csak majd ha kijön akkor megszerzem és játszok vele. -
#248 Detto. Ennyit nem ér egy újra kiadott második rész. -
#247 hát én ezt nem is fogom megvenni mint az fo2-t -
Djemba #246 bocsi tesó -
#245 xD
De ha ilyen ár mellett, és ennyi késéssel csak 1 felturbózott Fo2-t kapunk, akkor kb bekaphassák:) -
#244 nah megyek is flatout 2őzni :D -
#243 elvileg ikszpés is van belőle (emlékezz csak vissza rá, a gow is müxött xp alatt :) )
Az 1 más kérdés hogy 1 nagy kalap szar. Szal ennyit a multiról. -
#242 az meg vistás cumó -
#241 mhh mh.. No akkor keverjünk még 1 kicsit :D
Még a végén igazad lesz
Ráadásul az újabb feketeleves a Windows/xbox live multi rendszer (álá gow) -
#240 Valami problémád van?
Majd akkor ócsárolj hülyézz mást, ha abból az x sok hozzászólásodnak legalább a 10%-a értelmes lesz.
Thx. -
Djemba #239 -
#238 Hát a Cdpoject honlapján nincs róla semmi infó -
hitch #237 naon remélem tévedett.XD -
#236 lol!
No akkor ez 7900-be fog kerülni, és magyarul fog megjelenni. (már ha a fószer nem téved :) -
hitch #235 LOL.Tegnap voltam 576ban és kérdeztem a palitol hogy EVM-es lesz és erre azt mondta hogy NEM!!!!.CD projektes lesz OMG FTS -
#234 az sincs már olyan messze :D -
#233 Csába! Augusztus -
#232 jó hát ez úgyis akkor fog már csak kiderülni mikor megjelenik mert itt meg augusztus írnak... :S
majd örülünk ha kijön végre -
#231 Teljesen rossz! Mindenhol mást írnak. Én abban reménykedem hogy e hónapban kint lesz.
"FlatOut Ultimate Carnage for PC launches globally in June 2008." - IGN -
#230 "hát te nagyon hülye vagy!!!!!"
Meglehet, de az viszont megnyugtat hogy te még engem is túlszárnyalsz mérföldekkel etéren. -
Djemba #229 hát te nagyon hülye vagy!!!!!
pár nap és töltheted a netről -
#228 nem is fog megjelenni! -
Zóanagyvarázsló #227 A kiadó továbbra is az Empire Interactive, a WB csak forgalmazó Észak-Amerikában, ahogy ez az - egyébként tudtommal nemhivatalos - megjelenési dátum is az ottani megjelenésre vonatkozik. -
#226 Khhm..
Ign szerint:
Published by: Warner Bros. Interactive
Developed by: Bugbear Entertainment
Release Date: Q1 2009
Genre: Racing -
Danyi8888 #225 hát ez nem igaz 1 év nem vol elég nekik hogy átportolják
szánalmas -
#224 és én még azt hittem hogy a Warner Bros Interactive, korrektebb etéren mint az Empire Interactive :))) -
werpelethy #223 hogy az a jó ********! De nehéz lehet az xbox-ról átportolni, hihetetlen -
Föcsök #222 A kiadó honlapja szerint elcsúsztatták augusztus 1.-re. -
Föcsök #221 Természetesen nem.:S -
werpelethy #220 és megjelent? -
#219 ehehehe -
Danyi8888 #218 Na de majd meglásssukXD még van bőven a napból úgyhogy még ma kiadhatják a cuccot nem kell felkapni a vizet még nincs vége a napnak
-
Föcsök #217 Na ezt utálom! Mondtam, hogy úgy is az lesz, hogy akkor fog megjelenni, mint az USA-ba. 2009 Q1. Kész vége, addigra meg kulát se fog érni a gépem és nem fog indulni.:S Láttam már Július 11.-et, 18.-át, meg augusztus 1.-jét, de ez mind hamis lesz szerintem, és 2009-ig semmit se kapunk. Bocsi a hozzászólás hangneméért, csak nem szeretem, ha valamit beígérnek és átverik az egész világot. Június óta csak ígérgetnek.