FlatOut: Ultimate Carnage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt találtam
Akkor mégis Ultimate Carnage lesz a címe? 😄
Március 11.-én érkezik az amazon.com szerint. Nekem ez hihetõbb mint a január 15.
Akkor mégis Ultimate Carnage lesz a címe? 😄
Március 11.-én érkezik az amazon.com szerint. Nekem ez hihetõbb mint a január 15.
jah<#nyes>#nyes>
Hát emberek sztem JAnuár 15e és akörül kiderül ha lesz örülünk ha nem akkor meg megyünk fejlesztöt verni!!!
az esrb táblázatban is ott van hogy lessz pc-re (az Ultimate Carnage) nem a Head On
UT3 honlapján sincs kint pl hogy jön xbox360ra de márciusra már ott is lesz 😊
Na jó, e szerint lesz PC-re, de akkor ennyire hülye lenne a fejlesztõ, hogy titkolózik róla?
Értsétek már meg, hogy a hivatalos oldalon csak XBOX360 van, akkor szerintetek lesz PC-s verzió?? Ennyire nem hülyék a fejlesztõk, hogy eltitkolják.
Forrás?
Érdemes elolvasni amit Bence 94 írt, és nem kell bepánikolni.
Érdemes elolvasni amit Bence 94 írt, és nem kell bepánikolni.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
ott a dátum 2007 augusztus szóval ez már nem érvényes.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
LoL:
Expect this to be removed for PC
Previewed By: A Customer Date: Monday, August 20, 2007
Based on e-mails that people have recieved from bugbear in response about FO:UC coming to the PC, expect the PC version to be removed from here, as Bugbear (the developers of the Flatout series), said that it is a 360 exclusive and will not be released on the PC.
Expect this to be removed for PC
Previewed By: A Customer Date: Monday, August 20, 2007
Based on e-mails that people have recieved from bugbear in response about FO:UC coming to the PC, expect the PC version to be removed from here, as Bugbear (the developers of the Flatout series), said that it is a 360 exclusive and will not be released on the PC.
Jujj de jo az 1 meg a kettö nagyon teccett már két 7 semmi ennyi várakozás után De van valami hivaalos oldal?
Itt a bizonyíték!😄Link
Flatout: Ultimate Carnage vagy Flatout: Head on ?
erre céloztam hogy mi lesz
erre céloztam hogy mi lesz
miért mikorra van kiírva a PC-s megjelenés?
és mi lesz egyáltalán a játék neve?
tud valaki valami hasznos infot?
és mi lesz egyáltalán a játék neve?
tud valaki valami hasznos infot?
vagy lenne már egy demó <#szomoru1>#szomoru1>
dejó lenne ha elöre hoznák a PC-s megjelenést! <#shakehead>#shakehead>
a kiadó elhiheted szarik MOra magasról amerika és nyugateurópa érdekli õket leginkább ott meg ez is teljes árú lesz csak ugy mint a 2. rész volt
és az se biztos hogy MOn az uj flatout ugyanugy olcsó lesz mint az elõzõ volt
és az se biztos hogy MOn az uj flatout ugyanugy olcsó lesz mint az elõzõ volt
hát lehet több ember venné a flatoutot 2000ér mint az nfst sok ezerért. nem tudom. nekem van eredeti flatoutom. na de várom az uj részt! 😊