Hülye reklámok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
na ha ezt látom a ugy érzem jobb lenne ki*szni a tv-t az ablakon ...
nagyon utálat és azok a gyerekek <#ijedt>#ijedt>
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
#43->jah......
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
😮
(ték) engem amúgy a gombás pinás dolog fogott meg a legjobban...elmennek a pasik,és máris a gombás vaginákról kell beszélnki...pff
nem sokan vannak szerintem akik kaja közben szaros seggekre meg véres pinákra szeretnek gondolni
Ha Így lenne, sztem a világon 30% kal kevesebb bûnözõ lenne..pff.. "szeretetet adsz akkor szeret majd a nagy világ"..LOOL, micsoda elmebeteg reklámos találta ki??!!
Én még ezeket a depressziós hangulatú reklámokat nem szeretem.
"egyszer véget ér, a lázas ifjúság..." parti után takarítanak, nem mennek locsolkodni, öreg leszel meghalsz, DE SEBAJ most 0 ft/perc-ért telefonálhatsz hétvégén.
A másik.Igyál koka kólát, mert akkor minden haverod eljön a temetésedre.
Ezekbe belegondolt valamelyik reklám tervezõ?
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
ez azt jelenti, hogyha az élet coke oldalára állsz, akkor átölelnéd a világot legszivesebben a boldogságtól...csak arra kell vigyázni, nehogy túladagolja magát az ember! <#idiota>#idiota>
Másik ilyen (szintén csokiszeletes f@szság) amikor az a zöld izé kergeti a gyereket, az bekapja a kaját és kipukkad a szörnyecske...no comment 😞
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
ha nem írtátok volna a modik észre sem veszik, bár ameilyen vak némelyik =\
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
(mint ez a topik +fav)
Qwerty4
Amúgy meg
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
www.CRIMEMUSIC.try.hu
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
..az amelyik épp egy mosópor reklám castingra tart! <#idiota>#idiota>