Hülye reklámok

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pheel
Lacee

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Drephis
az is borzalom....

help

Drephis
apa kezdõdikes téonlájnos -.-

help

jah engem még az ájendzsís reklám idegesített nagyon! aza hülye ott mondja: mi azaz ájendzsí? a ájendzsi olyan mint a oroszlán!erõs és megvéd minket! mi aza oroszlán...kb

TCelica
és anyu azt is tudja hogyan fõzzön nekem játszóteret

na ha ezt látom a ugy érzem jobb lenne ki*szni a tv-t az ablakon ...
nagyon utálat és azok a gyerekek <#ijedt>

van egy hasonló topik idegesítõ reklámok névvel

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

V43 1105
Ez nem vicces, kíváncsi lennék mit reagálna anyád ha te is így járnál -.-'

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Czdano
<#hehe>

#43->jah......

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

ColdFire
pontosan, nekem is felbaszta az agyam amikor ettem

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
védi magát 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

lol

te a saját hszedre reagáltál?
😮
én igen!😄😄
(ték) engem amúgy a gombás pinás dolog fogott meg a legjobban...elmennek a pasik,és máris a gombás vaginákról kell beszélnki...pff

én azt imádom mikor vacsora közben megy a tv és épp reklámozzák a hashajtót, meg a tampont meg a lábgombás kenõcsöt
nem sokan vannak szerintem akik kaja közben szaros seggekre meg véres pinákra szeretnek gondolni
pff..milyen kár, hogy ez nem igaz...
Ha Így lenne, sztem a világon 30% kal kevesebb bûnözõ lenne..pff.. "szeretetet adsz akkor szeret majd a nagy világ"..LOOL, micsoda elmebeteg reklámos találta ki??!!

ColdFire
Rexor alrege, távozzhát

HyperGames
Hehe, van benne valami!

www.CRIMEMUSIC.try.hu

vegicsek
Szerintem nagyon hangulatos a reklám, fõleg a zenéje.
Én még ezeket a depressziós hangulatú reklámokat nem szeretem.
"egyszer véget ér, a lázas ifjúság..." parti után takarítanak, nem mennek locsolkodni, öreg leszel meghalsz, DE SEBAJ most 0 ft/perc-ért telefonálhatsz hétvégén.
A másik.Igyál koka kólát, mert akkor minden haverod eljön a temetésedre.

Ezekbe belegondolt valamelyik reklám tervezõ?

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

"Ha szeretetet adsz, akkor szeret majd a nagyvilág"
ez azt jelenti, hogyha az élet coke oldalára állsz, akkor átölelnéd a világot legszivesebben a boldogságtól...csak arra kell vigyázni, nehogy túladagolja magát az ember! <#idiota>

nekem is ez az érzésem...

Gerygrey
Én a Coca-cola reklámoktól kapok agybajt. "Ha szeretetet adsz, akkor szeret majd a nagyvilág" LOL ennek mi köze a kólához? És egyáltalán, mit jelent az a szlogen, hogy az élet coke oldalán? Egyedül az a "kólaautomata belülrõl" tetszett.
jah...nem mind1, hogy valamit szûkre vagy szûrkére szabnak! 😄D

DjDano
A Vodafone és az UPC elmebeteg reklámainál nehéz idegesítõbbet találni...

dienesoft
Én attól vok kész, amikor a kiscsaj azt válaszolja: Szürke! De csak a szabása miatt! Grr:S

Czdano
Nekemis tököm televan szinte az összes reklámmal..ki találja ki ezeket? <#violent>A régi sport szelet reklámok nagyon ottvoltak de az a hõtûszekrénybe rakható überszuper beszélõ csokitejszelet.......
Másik ilyen (szintén csokiszeletes f@szság) amikor az a zöld izé kergeti a gyereket, az bekapja a kaját és kipukkad a szörnyecske...no comment 😞

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Super Saiyan
én értem 😛PP 13 vok 😛PP

>:C

HyperGames
Inkább kínos...

www.CRIMEMUSIC.try.hu

olympus
hogy megértse ennek a lényegét?
nem.

Divatcsapatok OLÉ!

ForzaInter
:😄Ddddddddd

mé 12 éves nem elég nagy?😄DDDdddddddddd

Yo, Bitch!

olympus
mert nem érted a lényegét...
pici vagy még

Divatcsapatok OLÉ!

HyperGames
Hoppá... Szar ügy...<#idiota>

www.CRIMEMUSIC.try.hu

V43 1105
Uhh, ez eléggé rémisztõ reklám :S

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

ez kakk

Geeryy

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

amúgymeg #4 😄
ha nem írtátok volna a modik észre sem veszik, bár ameilyen vak némelyik =\

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

aza legjobb!😄
(mint ez a topik +fav)

Qwerty4
lassan a reklámok egyenlõ színvonalon lesznek a mûsorokkal, legalábbis a kereskedelmi csatornákon, úgyhogy nagyon nem idegesítenek, néha örülök is ha jön egy reklám blokk, mondjuk az aktív után, ma is szörnyû volt... <#szomoru1>

Qwerty4

vegicsek
És most hogy pasik elmenekültek, beszéljünk a hüvelygombáról
Amúgy meg

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

HyperGames
/fav topik!

www.CRIMEMUSIC.try.hu

HyperGames
Rage47
én általában elváltom õket tv-ben, ugyanis a többség egy kalap xar. persze vannak kivételek
Rash87
Ezek jók 😄😄

Glory, Glory Man. United!

akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

"...ÉS ELÕKAP EGY MOSÓSZERT A RIDIKÜLJÉBÕL, én nem vok lány de melyik aza a hülye ami azt hord a táskájában ?..."

..az amelyik épp egy mosópor reklám castingra tart! <#idiota>

Its not lacking any meat, and thats what real woman need!
ColdFire

havercsotány
nekem a gyurka-hurka tetszik

ColdFire
😄

Oldal 1 / 2Következő →