57
Téged melyik idegesít?
-
#57 #51 -
#56 raiffeisen -
#55 az is borzalom.... -
#54 apa kezdődikes téonlájnos -.- -
gyuri12 #53 jah engem még az ájendzsís reklám idegesített nagyon! aza hülye ott mondja: mi azaz ájendzsí? a ájendzsi olyan mint a oroszlán!erős és megvéd minket! mi aza oroszlán...kb -
#52 és anyu azt is tudja hogyan főzzön nekem játszóteret
na ha ezt látom a ugy érzem jobb lenne ki*szni a tv-t az ablakon ...
nagyon utálat és azok a gyerekek -
tzsoltika #51 van egy hasonló topik idegesítő reklámok névvel -
#50 Ez nem vicces, kíváncsi lennék mit reagálna anyád ha te is így járnál -.-' -
#43->jah...... -
#48 pontosan, nekem is felbaszta az agyam amikor ettem -
#47 védi magát :D -
gyuri12 #46 lol -
Mirk #45 te a saját hszedre reagáltál?
:O -
gyuri12 #44 én igen!:D:D
(ték) engem amúgy a gombás pinás dolog fogott meg a legjobban...elmennek a pasik,és máris a gombás vaginákról kell beszélnki...pff -
Mirk #43 én azt imádom mikor vacsora közben megy a tv és épp reklámozzák a hashajtót, meg a tampont meg a lábgombás kenőcsöt
nem sokan vannak szerintem akik kaja közben szaros seggekre meg véres pinákra szeretnek gondolni -
zoolee #42 pff..milyen kár, hogy ez nem igaz...
Ha Így lenne, sztem a világon 30% kal kevesebb bűnöző lenne..pff.. "szeretetet adsz akkor szeret majd a nagy világ"..LOOL, micsoda elmebeteg reklámos találta ki??!! -
#41 Rexor alrege, távozzhát -
#40 Hehe, van benne valami! -
#39 Szerintem nagyon hangulatos a reklám, főleg a zenéje.
Én még ezeket a depressziós hangulatú reklámokat nem szeretem.
"egyszer véget ér, a lázas ifjúság..." parti után takarítanak, nem mennek locsolkodni, öreg leszel meghalsz, DE SEBAJ most 0 ft/perc-ért telefonálhatsz hétvégén.
A másik.Igyál koka kólát, mert akkor minden haverod eljön a temetésedre.
Ezekbe belegondolt valamelyik reklám tervező? -
Phat Smoker #38 "Ha szeretetet adsz, akkor szeret majd a nagyvilág"
ez azt jelenti, hogyha az élet coke oldalára állsz, akkor átölelnéd a világot legszivesebben a boldogságtól...csak arra kell vigyázni, nehogy túladagolja magát az ember! -
gyuri12 #37 nekem is ez az érzésem... -
#36 Én a Coca-cola reklámoktól kapok agybajt. "Ha szeretetet adsz, akkor szeret majd a nagyvilág" LOL ennek mi köze a kólához? És egyáltalán, mit jelent az a szlogen, hogy az élet coke oldalán? Egyedül az a "kólaautomata belülről" tetszett. -
Phat Smoker #35 jah...nem mind1, hogy valamit szűkre vagy szűrkére szabnak! :DD -
#34 A Vodafone és az UPC elmebeteg reklámainál nehéz idegesítőbbet találni... -
#33 Én attól vok kész, amikor a kiscsaj azt válaszolja: Szürke! De csak a szabása miatt! Grr:S -
#32 Nekemis tököm televan szinte az összes reklámmal..ki találja ki ezeket? A régi sport szelet reklámok nagyon ottvoltak de az a hőtűszekrénybe rakható überszuper beszélő csokitejszelet.......
Másik ilyen (szintén csokiszeletes f@szság) amikor az a zöld izé kergeti a gyereket, az bekapja a kaját és kipukkad a szörnyecske...no comment :( -
#31 én értem :PPP 13 vok :PPP -
#30 Inkább kínos... -
#29 hogy megértse ennek a lényegét?
nem. -
#28 ::DDdddddddd
mé 12 éves nem elég nagy?:DDDDdddddddddd -
#27 mert nem érted a lényegét...
pici vagy még -
#26 Hoppá... Szar ügy... -
#25 Uhh, ez eléggé rémisztő reklám :S -
gyuri12 #24 ez kakk -
#23 Gyorshajtás elleni reklám
-.- -
Cat 02 #22 amúgymeg #4 :D
ha nem írtátok volna a modik észre sem veszik, bár ameilyen vak némelyik =\ -
gyuri12 #21 aza legjobb!:D
(mint ez a topik +fav) -
#20 lassan a reklámok egyenlő színvonalon lesznek a műsorokkal, legalábbis a kereskedelmi csatornákon, úgyhogy nagyon nem idegesítenek, néha örülök is ha jön egy reklám blokk, mondjuk az aktív után, ma is szörnyű volt... -
#19 És most hogy pasik elmenekültek, beszéljünk a hüvelygombáról
Amúgy meg -
#18 /fav topik!