31
-
#31 Ngyon jó film tényleg. Egyedüli problémám az volt, hogy irtó nehéz megérteni a brit vidéki tájszólást, amcsi az megy perfektül, de ez.. És jópár amcsi fórumon is irták hogy vissza kellet pörgetniük mert nem értették mit mondanak :D
De ha vki felirattal vagy szinkronnal nézi annak ez nem téma. -
#30 Ngyon jó film tényleg. Egyedüli problémám az volt, hogy irtó nehéz megérteni a brit vidéki tájszólást, amcsi az megy perfektül, de ez.. És jópár amcsi fórumon is irták hogy vissza kellet pörgetniük mert nem értették mit mondanak :D
De ha vki felirattal vagy szinkronnal nézi annak ez nem téma. -
Zedas #29 A késelős télapó meg Peter Jackson volt :) -
#28 Ez állat! Rég szórakoztam ilyan jót filmen:D -
#27 Nagyon jó volt, amire számítottam. Kicsit lehetett volna rövidebb hogy a poénok kicsit sűrűbben legyenek adagolva.
A film csúcspontja számomra a vége volt, ahol azokat a figurákat adják elő, amiről Danny az egész film alatt beszélt (oldalra vetődés közben tüzelés 2 fegyverből, autósüldözés közben ablakból lövöldözés, levegőbe tárütítés és ordítás amikor nem tudja lelőni azt aki számára kedves ). -
stukov #26 Tegnap megnéztem, durván jó volt! Nagyon tetszett!
Poéos, paródia elemekkel, meg akciónak se rossz. -
Wittgen #25 Gondolom Blanchett volt a csaj, aki dobta a film elején, de nem ismerhette fel az ember az álarc miatt. -
#24 Nagyon tetszett a bemutatója, tuti megnézem. -
knightbali #23 "egy ellenpélda: harry potter"
Az se színtiszta angol prodoktum, hanem koprodukció. -
M0rph3u5 #22 "Oké, ez eddig is evidencia volt, mint ahogy az is, hogy hiába a minőségi angol felhozatal, az emberek jó része valahogy előzetesből vagy címből kiszúrja egy filmről, hogy minden bizonnyal brit készítette és még véletlenül sem nézi meg moziban."
egy ellenpélda: harry potter(amúgy utálom, de a haláli hullák hajnalából a fater, meg a hot fuzz-ból a londoni rendőrkapitány mind3 filmben szerepelt... jó színész:D) -
#21 hát azért az elején is sokat lehetett röhögni pl. a "lemezválogatós" részen.:D -
Acheron #20 Nemrég láttam,és szakadtam rajta mint állat...csak ajánlani tudom mindenkinek! -
#19 (Shaun of the Dead) egy rakás szar volt.... volt kb. 3 jó poén benne (a zombik közti átvonulás a kocsmába, meg a legvégén a zombik hasznosítása) a többi szenvedés. Ez remélme jobb lesz. -
bandypappa #18 Már aléig várom én is a haláli hullákat legalább 5 ször megnéztem és zsir nagyon. Ez is király lesz! -
#17 Nagy jó film, sok ilyet még! Hollywood bekaphassa! -
#16 nagyonnagy :D mondjuk a haláli hullák hajnala jobb volt :) -
kev #15 A film tetszett - brit fekete humor.
A végén pedig bőven van lövöldözés is. -
Ronny #14 Mindenki nézze meg, nagyon ott van.
Még színesbőrű szereplő sem volt, ami briteknél igen ritka;) -
#13 Végre hosszú idők óta egy film ami felkeltette az érdeklődésemet. -
kricsi #12 Nézzétek meg: (motiváló tényező)
-
VvD #11 Egyik legjobb film ebben az évben (simán veri a karibot vagy a shrek-t sztem). Mondjuk azért eléggé durvára vették a realizmust a "horror" részeknél... na de pissz, nem árulok el semmit :) -
avman #10 must have kategória... -
hawkie22 #9 Felejthetetlen film. :)
Végre tényleg valami jó is érkezett. -
blitzy #8 A bemutatóját már nagyon rég láttam, alig vártam, hogy végre hozzánk is eljusson. -
Wittgen #7 Tegnapelőtt néztem meg, nagyon ott van a film. Végre egy normális vígjáték, nem pedig hállivúdi f*s. -
Devvo #6 Jo film lehet.
Shaun of the Dead az egy nagyszeru alkotas:D -
kicsizoz #5 Ha csak fele olyan jó lesz mint a "Shaun of the Dead" akkor alap filmek közé teszem ezt is :)
És hogy Bill Nighy-ot szintén beválogatták, külön poén! -
00000000000000 #4 Szerintem ne majd nézd meg, hanem akár holnap.
Nem tudod milyen élményből maradsz ki.
Tegnap előtt láttam ezt a filmremeket, de ilyen felszabadultan rég nevettem egy filmen. Izgalmak is voltak benne, horroros részek, keverve nagyon durva tipikus angol humorral.
Egyszóval nagyon gyorsan elszállt a két óra.
Ajánlom mindenkinek.
10/10 -
misaab@a #3 Aki kihagyja az prick :)
Igazából a poén az, hogy sikerült csomó verbális angol humort átültetni olyan kontextusba, hogy magyarul is érthetö és vicces legyen. Így duplán szórakozhat az aki érti az angolt is és a magyart is :D
Ha megnézed a rendezö, Shaun of the Dead (2004) cimü filmjét (Haláli Hullák blablabla), akkor plusz poénokon is lehet mulatni, mert jópár visszakacsintás van erre a filmre.
Szerintem zseniális az egész gárda.
Sikerült megvennem Angliában angolul DVD-n a Shaun of the Dead-et karácsonykor és amilyen extrák vannak azon a DVD-d soha nem találkoztam hasonlóval sem. Egy külön élmény végignézni a DVD extrákat komolyan mondom. Penge na! :)
Imádom mindkét filmet és a Hot Fuzz is must have lesz DVD-n :P
-
gyuri12 #2 nekem tetszett a reklámja,lehet,hogy ez is jó -
knightbali #1 Érdekesnek tűnik, talán majd megnézem.