38
Sim City 2000, Network Edition, Special...
-
Bogármacska #38 Emlékszem, 2004-be P1-es gépen mennyit nyomtam ezt a gamét :P fekete-fehér monitorral ráadásul. Nosztalgiázni de jó ezzel :D -
#37 Itt kezdted előszőr? -
#36 Srácok valaki tudna a Sim City 3000-hez Magyarosítást??mert nem találtam sehol pls segítsetek! -
creapress #35 Kedves Összes Simcity 2000 rajongó!
Nagyon nagy szükségem volna a Simcity 2000 dos-verziójára, ami anno 2 floppyn volt meg nekünk, de odalett egy format c: parancs végrehajtása során.
CD-n megvan arj-s tömörítésben a 2 floppy tartalma, de hiába másoltam átt a c-re, csak a, vagy b meghajtóról hagyná felinstallálni magát.
SOS segítség kellene. -
Bogármacska #34 régen voltak itt már.
Kép:
-
Bogármacska #33 Szerintem is jó játék!
Aki le akarja tölteni szóljon nekem.
Adok egy linket. -
#32 Jó! Hozzá kell tennem, hogy nálam az ilyen [dizaszterek] ki voltak kapcsolva. :) -
#31 nagyon jo kis jatek :)
mondjuk en a transport tycoon -nal jatszottam a simaval, nem a deluxa -al de azzal 4 evig ;D (egy palyan...) -
Borg #30 Vista alatt megy ez vajon? -
#29 nehéz? dehogy, akkor már jó ha nem csak veszteséges hanem minden év után pozotiv irányba megy a pénzed:) ami számomra elég nagy kihivás volt(lehet cska én voltam béna) ugy h ne kerüljek adósságba:) -
#28 Mondjuk szerintem a Sim Cityinek kevesebb értelme volt, mint a Transport Tycoonnak. Tycoonban lehetett feljeszteni a dolgokat és tudtad, hogy mikor vagy jó. Sim City-ben ennél nehezebb volt megmondani, hogy mikor jó egy város. :) -
#27 Húúú de szerettem ezt régen, a Transport Tycoon Deluxe után szorosan a második helyen áll "az elmúlt 25 év legjobb játékai" listámon.
Mostanság Pocket PC-re gyűjtögetem a régi klasszikusokat, örömmel látom hogy a TTD mellett van Simcity 2000 is. Kell a francnak Playstation Portable :)
-
#26 wáá de régi :D
én mindig körpályákat csináltam... xD -
TommoT #25 jah én is a 3000rel nyomtam sokat...hmm...lehet most fel is teszem...nosztaliga :)
nincs vkinek hozzá magyarosítása? nem mintha annyira kéne, de állítólag létezik/létezett hozzá, hátha valakinek még ott lapul a gépén... (vagy nem :)) -
#24 naja nekem is 3000 jött be legjobban föleg azért mert egyedül abba a részbe sikerült egy bazinagy várost épitenem( kb az egész térképet elfoglalta és hatlamas térkép volt :D) amiben nem veszteséges hanem gazdaságos volt :P
hmmmm...régi sézp idök :))) -
#23 Hümm.. szerintem én ilyet soha nem csináltam.. jó tudni hogy lehetett...
-
#22 Hogy én ezzel a játékkal mennyit játszottam. :)) -
#21 nekem a 3000 jobban tetszett
sztem az a sorozat legjobb része ... -
#20 Énis játszadoztam vele pár éve, nekem sose sikerült egy profi várost létrehoznom, de haveromnak volt egykét jó városa. -
#19 ezt honan lehet leszedni? számtechórára jó lesz :D -
#18 Asszem elsőben vagy másodikban nyomtam ezt utoljára. Akkor én voltam a legjobb a suliban.
Kedvenc ez is, de most Sim City 4-et küldöm. -
#17 nem akarsz nyitni elite vagy lemmings topicot? biztos özönlenének
amúgy jó játék volt anno. -
#16 Nagyon király játék:) Legutoljára számtek órán játszottam vele(mert nem volt a gépen CS:P). Itthon inkább a 4-el és a kieggel játszok. -
Bogármacska #15 Ki játszott vele?
Akinek kell a Teljes Verziója, az szóljon. -
Bogármacska #14 Hát nem tudom hogy van-e nyitva topik, de írd be a keresőbe. -
Wolfsnack #13 pixelart rulez! -
#12 hú légyszi a pacmanról is egy topicot, meg az invadersről :D
-
Bogármacska #11 Mi tényleg???? -
Bogármacska #10 Még egy kis kép:
Ez egy oldala. -
gyuri12 #9 tényleg?
tényleg? -
Bogármacska #8 2004-be mindíg ezzel játszottam. Annyira jó volt. igaz P1 - es gépem volt... -
Bogármacska #7 2004-be mindíg ezzel játszottam. Annyira jó volt. igaz P1 - es gépem volt... -
Bogármacska #6 Egy kis ízelítő:
-
#5 ici picit régi játék -
#4 sim city 2000-es dolog -.-
-
#3 jöhetnek -
Bogármacska #2 Sziasztok!
Ide jönnek a Sim City 2000-es dolgok! -
Bogármacska #1 Sziasztok!
Ide jönnek a Sim City 2000-es dolgok!