Fokozódik az erőszak a német iskolákban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szó sincs róla, de én inkább azt mondom, hogy egyetlen oldalra se essünk túl ez ügyben. Szerintem te ez utobbit megtetted.
Érdekes fogalmai vannak sokaknak a(z egészséges) lelki világról.
Egyátalán, mit akarsz mondani? Bánjunk úgy a gyerekünkkel, ahogy majd "az élet is bánik"? (Biztos, hogy neki ugyanaz a sorsa, mint a miénk, btw?)
Szeretet? Mi az? És fõleg ebben a kegyetlen világban!? Puhány lesz tõle!
Tõrõdés? Ez meg mit jelent?
Vele foglalkozás? Kinek van arra ideje!? Hajtani kell, és utána jár az embernek az a kis sörözés a tévé elõtt! Majd az iskolában szépen mindent megtanul (pár év múlva - addig meg majd nézi a Pokemont).
Na, ez egy ilyen 😊
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
a tanárnak nincs joga a rá bizott gyereket testileg bántalmazni
mint ahogy nincs joga a mobiltelefonját elvenni sem, mint ahogy a dzsekijét sem. a gyerek nem valami kis állat amivel azt csinálunk amit akarunk, annak nincsenek jogai. bár ma már az állatok kinzása is tilos
érdkes módon nomrális iskolában ilyen problémák nincsenek
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
rendre úgy neveled a gyerekedet, ogy átadod az értékrendszeredet. és hogy átvegye ahhoz bizon szeretet kell, meg puha meleg családi fészek, ahol elfogadják õt. foglalkozni kell a gyerekkel, törõdni vel, tudod merre jár, mit csinál, amit lehet hogy sérelmez egy fokon, de biztonségot is ad, beszélgetni, együtt csinálni dolgokat. aki erre képtelen ne vállaljon gyereket
Ha már csak a verés, v. más efféle segít, az már rég rossz.
Nyuszi v. nem nyuszi - van, ami kicsit fontosabb ennél.
persze azért hirdetjük a világvégét, meg bölcselkedünk, hogy lám ide vezetett a nagy liberalizmus, hát lófaszt. Kádár alatt kurvanagy liberalizmus volt
a liberalizmus oda vezetett, hogy az állami oktatáson kivül ma már van más alternatíva is, és viheted oda is a gyereket
amilyen a környezet, olyan a gyerek olyan az iskola. ezt kéne felfogni. a társadalmi problémákat pedig gyerekek bebörtönzésével nem lehet megoldani, ugyanis normális polgárokat szeretném, nem bûnözöket, vagy antiszociális frusztrált felnõtteket.
az összes vérgõzös fasz nézzen már magára, és tegye fel azt a kérdés? Miért jutottam ideág? Miért hiszem azt, hogy erõszakkal kell megoldanom minden problémát. Mert aki ebben a kérdésben erõszakos, az erõszakos az élet más területén is, max csak nem veszi magát észre.
"Természetesen ha jól viselkedik akkor mutassuk ki neki a szeretetünket." -- ezt hívják érzelmi zsarolásnak.
Nem vagy egy nyuszi alkat, majdnem mindenkit kiosztottál... <#vigyor>#vigyor>
Ezzel csak az a baj, hogy így zsarolót is képezhetünk belölle.
Én olyat soha se mondtam, hogy bár miért kapásból verjük meg vagy hasonlók. Én inkább az elrettentés híve vagyok, magyarán fenyegetõzés, ami mügé néha kell valami alapot szolgáltatni, de azt is fõleg csak elejében, késöbb már szükségtelen. Természetesen ha jól viselkedik akkor mutassuk ki neki a szeretetünket.
Vajon az én kislányom miért nem csinálja ezt? Pedig még egyszer nem ütöttem rá.
De itt a kommunizmus csak az egyik dolog, a másik a lelki elnyomás módszerei. Mint pl. a megszégyenítés...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
HP+
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Én 24 vagyok és még abba a generációba tartozom akik kapták azt a biznyos jó nevelést jó tanároktól. Édesanyám már több osztályt kísért végig 4 éven kereszül és majdnem minden diákjából az a fajta ember lett, akire az mondják, hogy derék és tisztelettudó, tisztában van a játékszabályokkal, korrekt felelõsségteljes ember, pedig cigányt is tanított nem egyet és az egyi ilyen volt tanítványa az egyik legjobb fej akit ismerek, több évig együtt fociztunk vele és soha szóba nem került, hogy õ barnabõrû, mi meg nem. SENKIT sem érdekelt, mert egy jólnevelt srác volt.
Volt egy igen neveletlen osztálytársam és egyszer egy jó ideig helyettesítõ töritanárunk volt, egy kb. 65 éves, nagyon értelmes emer, mindenki szerette és tiszetelte. 6-kor koromban a srác aki nem bírt magával és nem hagyta abba kisded játékait, kapott tõle egy AKKORA pofont, hogy a tenyérnyom még látszott 40 perc után is. Utána nem volt gond vele. Szokták mondani az idealista barmok, hogy az erõszak nem old meg semmit. Dehogyem...
Az ikertesóm is a hisztis/visszaszólós kategeóriába tartozott és kellett pár örögögûzés ahhoz, hogy tudja hogy hol a helye. Egyszer anyám megkérte, hogy vigye le a szemetet, mire visszaszólt, hogy "nem vagyok a csicskásod". Ekkor kb. 12 lehetett. Ment a hidegzuhany alá. Nem halt bele, nem lett baja, de megtanuta a leckét...
Ha nem neveled valahogy a rendre, akkor a társadalom szélére sodródik és akkor mi jobb?
De mint hallottam (holland ismerõseimtõl) - a hideg vizes zuhany igenis mûködik. Õk sose verik a gyereket, de mikor már nem bírnak vele - hideg zuhany... ,
Pár ilyen után nagyon megváltozik a gyerek.
De azért ne próbáljátok ki kicsi gyerekekkel, remélem nem vagytok olyan állatok.<#ejnye1>#ejnye1> Már tudatában kell legyen annak, ha valamit rosszul tesz, másképp nem tudja levonni saját következtetéseit (ha hisztizek - jön a hideg víz)
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.