Szávay Ági

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sb1
Én meg most úgy érzem, hogy Ági tovább fog jutni...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

kuzco007
majd meglátjuk😊

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

tesó07
Eddig nem is lehetne jobb a RG magyar szempontból.<#eljen><#eljen>

RMCF

Kit--Kat
Juhhé^^

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

passatgt
10-8 omg

REALista
M. Czink 4 6 10
S. Bammer 6 3 8
<#worship>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

dehogynem elég magas oddsz volt ágin és bejött!
szafinon meg buktam 8 kilót

de lehet megint csak fellángolás!
jön Venus...

Fisherman\'s Friend

passatgt
persze, meg kell nyerni, vagy te nem szurkolsz ezért?

persze!?!?
kuzco007
gyerünk, Hajrá Ági! meg kell nyerni a párizsi viadalt!

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

Kit--Kat
Szerintem már azok is belátják akik temették, hogy hiba volt a részükrõl.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

REALista
Szerintem meg igen...

grebber
Ez nagyon nem jó hír 😞

Next PC upgrade: 2022

B0B0
Huhh, erre asszem nem sokan számítottak. Tényleg gratula, egy ilyen nagy gyõzelemre már szükség volt! Jöhet az izomagy! :-)

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Isthy
Gratulálok Áginak! <#taps><#worship>

Ez valami brutális gyõzelem volt, félelmetes adogatójátékokkal. Már tegnap is jól ment neki a szerva a párosban, de sztem ma még arra is rátett. Ha meg tudja ezt tartani, akkor még Venus ellen is lehet esélye. Bár õ még nem jutott a 3. fordulóba Safarova ellen.

DUNAFERR FOREVER!!!

REALista
Következõ fordulóban valószínûleg Venus Williamssel találkozik.Remélem közvetítik majd...

passatgt
jöhet Venus Williams vagy Lucie Safarova

passatgt
na errõl van szó-.-

desigo
ez elég laza
gratula
sb1
A 2. meg 6-0-ra!!!! Nagyon szép volt Ági, csak így tovább, HAJRÁ!!! ÉS oly sok idõ után végre kettõs-hiba nélküli gyõzelem 😄

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

6-0 ez elég kellemes...

Fisherman\'s Friend

REALista
Másodikban meg 4:0-ra vezet..<#worship>

Az elsõ szett 6-2-re behúzva!

Fisherman\'s Friend

Isthy
Ági párosban Dulkoval az oldalán 6-3 6-4-re nyert a Camerin, Csakvetadze duó ellen.

Szerencsére nem húzták sokáig, így Ági mehet pihenni. Még mindig kissé betegen minden pihenéssel töltött idõ jól jön a holnapi meccsre.

DUNAFERR FOREVER!!!

passatgt
Czink is továbbment, jó lenne egy Szávay - Czink döntõ😄

passatgt
egyebet😊

grebber
És a szponzorok mi a rákot fizetnek akkor?

Casillas
hát olyan hamar azért nem hiszem

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Isthy
NSO:

„Késtem tíz percet, és az olasz már le akart léptetni a bíróval, pedig negyedórát kell várni a szabály szerint. Ráadásul azért nem jöttem, mert rá vártam az öltözõ elõtt, ugyanis hivatalosan együtt kellene felkísérni minket a pályára. Csakhogy õ már elõbb kiballagott…” – mondta Szávay a találkozót követõen a sportszerûtlen olaszról.

– Csodálom a türelmét. Amennyiszer az olasz lánynak szerencséje volt…
– A végén, amikor a legjobban kellett, viszont nekem volt mázlim, egy a hálóról felpattanó labdával lett mérkõzéslabdám. Mondjuk nem tudom, miért panaszkodott utána, addig végig hihetetlenül szerencsés volt. Amúgy sem viselkedett valami szimpatikusan.

– De legalább legyõzte.
– Örültem is, hogy két szettben sikerült. Kicsit beteg vagyok, antibiotikumot szedek még néhány napig, és csak háromnegyed órákat tudtam edzeni, úgyhogy ha harmadik játszmára kerül a sor, nem biztos, hogy bírtam volna erõvel.

– Egyáltalán megfordult a fejében, hogy az olasz kihúzhatja a döntõ szettig?
– Az igazat megvallva gondoltam rá a második játszma derekán, hiszen volt labdája az öt-öthöz is, onnan meg bármi megtörténhetett volna. De szerencsére sikerült hoznom az adogatásomat a végén, ha nehezen is, utána pedig már õ is hibázott.

– Addig is, viszont nagyon kellemetlen stílusú ellenfélnek tûnt.
– Szerintem a junior mezõnyben láttam ilyet utoljára, hogy valaki így kanalazgassa vissza a labdákat – de annak is még az elején. Szörnyen kellemetlen volt, meg is nehezítette vele a dolgomat, de aztán szerencsére abbahagyta, próbálta gyorsítani a játékot, úgy meg már nem volt annyi esélye.

– A következõ ellenfél Jelena Vesznyina lesz a második körben.
– Szerdáig remélhetõleg teljesen meggyógyulok, ki tudom magam pihenni – ez kelleni is fog, mert nehéz mérkõzésnek ígérkezik. Miamiban csúnyán elvert tavaly, de akkor nagyon rosszul játszottam. Szerencsére kemény pályán sokkal jobb, mint salakon.

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Na ja.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

passatgt
meg utazgatni, edzõt fizetni, felszerelés, hamar elmegy az elsõ pár fordulós pénz

grebber
Egész jól lehet keresni a tenisszel:

1. forduló: 4,2 millió forint
2. forduló: 6,7 millió forint
3. forduló: 11,5 millió forint
nyolcaddöntõ: 19 millió forint
negyeddöntõ: 37 millió forint
elödöntö: 74 millió forint
döntö: 148 millió forint
gyõztes: 297 millió forint

Isthy
6-3 6-4

Gratulálok Áginak!

A várt gyõzelem megvan, a játék meg olyan volt amilyen. Vesnina ellen sokkal komolyabb teljesítmény kell majd. Remélem sikerül teljesen kihevernie a múlt heti vírusos megbetegedését, ami miatt szombatig edzeni sem tudott.

HAJRÁ ÁGI!

DUNAFERR FOREVER!!!

sb1
Elsõ játszmát 6:3-ra behúzta, és most is 3:0-ra áll, nem lesz itt baj szerintem...

Isthy
Ági véleménye a 2 utolsó meccsérõl és a tornáról:

„A meccs elõtt csak a szokásos idegességet éreztem, arra nem gondoltam, hogy negyeddöntõ Mauresmo ellen és mit jelenthet a gyõzelem. Ma nagyon jól ment az elején, de mentálisan és fizikálisan is fokozatosan elfáradtam. A második játszma elején 1-2 gémet elbuktam, 3:2 helyett 1:4 lett és õ sokkal jobban kezdett teniszezni. Jól szervált, agresszívan játszott, alig hibázott. Ha 2:2 lett volna, akkor teljesen másképp alakul a folytatás, nem kezd el annyira jól játszani. Sajnos én többet hibáztam, amik az elején bementek, ekkor nem.

A vereség ellenére nagyon jó és pozitív hét volt számomra. Nem csak a nyomást éreztem, de élveztem is a meccseket, a versenyzést. Fizikálisan is sokat javultam. Minden mérkõzésemen voltak nagyon jó szakaszok és egyiken sem játszottam rosszul. Pennetta ellen legalább másfél szettig remekül ment. Rezai ellen a harmadik játszma volt szuper.

Azarenka ellen az elején nagyon izgultam, nem teniszeztem olyan jól, de aztán nagyon jól kezdtem teniszezni. Irányítottam és az eredmény meg a játék képe is elég sima lett. Salakon még nem játszottunk és ez sokat számított. Mi egészen fiatal korunk óta nagy riválisok vagyunk, ezért is volt annyira értékes a gyõzelem. Mentálisan jobban elfáradtam, mint fizikálisan, bár a lábam fájt egy kicsit. Igaz az mára teljesen elmúlt.

Nagyon sok önbizalmat ad ez a hét, három nagyon jó játékos ellen tudtam nyerni. Hiszem, hogy sikerül átmentenem ezt a formát a Roland Garrosra”- búcsúzott Ági, aki azt azért még elárulta, hogy Párizsban az argentin Dulkoval indul párosban és a jövõ héten Budapesten készül a szezon második Grand Slam versenyére.

Természetesen a "jövõ héten" az a ma kezdõdött hetet jelenti.

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Szerintem is, ezen a tornán nagyon szépen teljesített és még egy top10-es játékost is megvert.

desigo
Én is örülök,hogy legalább javuló tendenciát mutat
csak így tovább a többi tornán!
passatgt
mindegy, jobb volt legalább mint szokott lenni😊

Isthy
Plusz azt is bele kell számolni, amit a bal combján láthattunk. Nem véletlenül volt ott az a tapasz. Már tegnap is így játszott és ápolni is kellett õt is, nemcsak Azarenkát. Ági biztos vagyok benne, hogy kicsit kímélte magát az RG-re, nem akart komolyabban megsérülni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ági elfáradt fizikailag és fejben is. Nincs még meg a kondija, a 3 db 3 szettes hosszú meccs felõrölte az erejét.
Az elsõ szettben a 2007-es Ágit láthattuk, de a 2. szett közepétõl teljesen elfáradt.

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
2. szett elment 6:1-re 😞

REALista
4:1 Mauresmonak a 2. szettben.Most hozni kéne a szervát majd brékelni.😊
Hajrá Ági!

REALista
Szép volt Ági csak így tovább...😊

B0B0
Megvan az elsõ szett 7:5-re!!! 😊

B0B0
Bazz!! 6:5!! Szerválhat az elsõ szettért!! 😊

sb1
4-3 ide..nem rossz...egyáltalán nem rossz....

desigo
igen igen

hajrá!
REALista
Jól játszik Ági.<#vigyor3>

B0B0
Sirály! 😊

Azért tényleg vegyük figyelembe, hogy Azarenka lesérült, de Ági szerintem sem feltétlenül azért nyert. Morezmó már keményebb falat, de a mostani formát látva bármi elõfordulhat. Úgy látszik tényleg nem kellene annyira erõltetni azt a párost.