3180
Banner by Grizzly21
-
#293 Simán.
Hát ez eléggé lehangoló, ebből egyhamar nem lesz folytatás... -
#292 Az még behozható és megfordítható.
A pályák elég sz*rul néznek ki... áll rajtuk a víz, látszik a tükröződésből... itt nem egyhamar lesz folytatás. -
#291 Jah... 30:0 különben oda. -
#290 A fene egye meg azt a rohadt esőt
Ági pazarul kezdett, kétszer breakelte Francescát és 3-0 neki, mikor elkezdett szakadni az eső... -
#289 Mindjárt kezdődik a meccs. itt élőben lehet nézni az eredményt a Live Score-nál. HAJRÁ ÁGI!!!4 -
#288 Így van! Sciavone földbe döngölése legyen az első! :) -
#287 Ági holnap 13:00-tól játszik Schiavoneval a centeren. Utána elvileg még valamikor párosban is pályára lép, kérdés, hogy fogja-e bírni...
Ma azt írta az oldalára, hogy iszonyúan fáradt, ez a magaslati versenyzés valszeg megviseli a palermói nagy menetelés után. Mindenestre az jó, hogy ma nem kellett neki még párost is játszania, mert így el tudott menni a fizikoterapeutához kicsit hosszabban rendbe hozatni magát és pihenhetett is. Azért remélem Ági nem vállalja túl magát holnap és inkább lemondja a párost, ha úgy adódik, a legfontosabb az egészség!
MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI! -
#286 Jaaaaa. :))) -
Csucsu33 #285 Csak így tovább!!! -
#284 mármint tornagyőzelem:) -
#283 Megnyerte, de csak 3 játszmában, ami legalább kicsit kivett belőle.
Holnap jöhet kettejük 3. összecsapása az elődöntőért. Sztem ez most nehezebb lesz, mint az előző két sima alázás.
HAJRÁ ÁGI! MINDENT BELE! -
#282 Gratulálok Áginak!
Az első játszmában még Cibulkova nagyon küzdött, a másodikra már egyértelműsítette Ági a dolgot. -
#281 Következik Sciavone (már persze, ha megnyeri a meccsét ő is) -
#280 Kettőőőő?? Tizenkettő! :) -
Két győzelem egymás után?:D -
#278 175 EZER DOLLÁR ÖSSZDÍJAZÁSÚ NŐI TENISZTORNA, BAD GASTEIN
2. FORDULÓ: Szávay Ágnes (magyar, 6.) Dominika Cibulkova (szlovák) 7:5, 6:0 -
#277 Tegnap a 23 órai telesportban láttam én is! :) Nagyon megy a lánynak! :) -
#276 Le van szarva, a lényeg, hogy mi tudjuk, hogy nyert! :) -
#275 Ágiék tegnap megnyerték a párost 6-4 4-6 10-6-ra.
Ma Ági 11:30-tól játszik a centeren Cibulkova ellen és ha úgy alakul este még páros is lesz.
MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI! -
#274 A szemét eurosport.com baszik kiirni hogy Száva nyerte a Palermoi tornát akit legyőzött az van győztesnek feltüntetve!
Itt ni! -
#273 Úgy tűnik Ágiék párosmeccse holnapra halasztva... -
#272 Ági 44 perc alatt elrendezte a dolgot, ahogy vártuk is (6-0 6-1). Kár, hogy a bicikli nem sikerült, de így is szép volt! -
#271 Ági simán hozta 6-0-ra az első játszmát és a másodikat is breakkel kezdte. -
#270 Időközben lejött a 2. játszma is. Ági oldalán nemsokára megaupload nélküli letöltésről lesz fenn info mindkét játszmáról. -
#269 Igen és a magyar fordítása pedig olvasható Ági oldalán. -
#268 Áginak saját blogot nyitott a www.sonyericssonwtatour.com!!! :) -
#267 Gondolom pénzért -
#266 a bwin.com-on lehet nézni a Bad Gastein-i tornát. Ági előreláthatólag 14.30-kor lép pályára a livescore.com szerint. -
#265 Jó lett a banner nagyon!!! -
#264 Így mindjárt dekoratívabb a topic!
Kicsit később ugyan, de megnéztem az első játszmát. Müller nagyrészt csak lassítani tudta a játékot a sok magasra felpörgetett alapvonal ütésével. Ági irányított és gyorsította a játékot, bár néha ügyesen lassított és rövidített is. Volt néhány nagyon szép tenyeres egyenes és fonák nyerője is vonal mellé és egy csodálatos tenyeres elütése is a hálóhoz feljövő Müller mellett. Volt egy nagyon aranyos pontja is a T vonal közelből, azt a tündéri mozdulatot amit utána csinált, látni kell!
Müllernek esélye sem volt, Ági egyértelműen uralta a szettet. Gondolom ugyanilyen lesz a folytatás, holnap reggel első dolgom lesz leszedni azt is.
A feltöltési sebességem sajnos elég karcsú és 2x450 megát felrakni iszonyú sokáig tartana. Valami mást kellene kitalálnunk...
Elvileg Ági szerdán kétszer is pályára lépne az esti órákban, de a máról elmaradt sok meccs miatt én ebben kételkedem. Egyesben és párosban két kül. pályán is a 6. meccs lenne az övé, sztem csak az egyik jöhet össze. -
#263 Youtube-ra nem tudod, ott 10 perc a limit -
#262 attól függ hány mega, youtube-ra még jobb lenne:) -
#261 ÁÁÁÁ, ezt a megupload-ot de rühellem! Tedd már fel légyszi a rapishare-re! -
#260 Ági oldalán van két cím ahonnan letölthető a döntő teljes egészében.
Aki nem tudja változtatni az IP-jét, annak az 1. játszma letöltése után várnia kell 8 órát, hogy letölthesse a 2. játszmát is. Sajnos a fix IP-sek most hátrányban vannak... Én is így jártam...
De az első szett már lenn van és mindjárt el is kezdem nézni :-) -
#259 Sztem tedd fel ide a topichoz ennek a mintájára -
#258 kicsit magas, egyébként szuper -
#257 Akkor banner-ajánlatom: