3180

Banner by Grizzly21
  • Isthy
    Mivel nem játszott a héten ez várható volt.

Többek között Ági programja az év hátralévő részére.
  • grebber
    Már "csak" a 38.!
  • Isthy
    Jahh, nem akarták Tier I-es mezőnyben játszatni Ágit... Könnyen lehet idén már nem is fog később sem.
  • B0B0
    Lehet, hogy nem megfelelő az egyes mezőny...
  • Isthy
    Ma értetlenkedve olvastam a döntést

Ági párosban indul Vladkával Torontoban, egyesben nem. Nem igazán tudok ezzel mit kezdeni... Van egy magyarázat, hogy ezzel aklimatizálódik.. De mi van, ha sokáig jutnak párosban? Akkor New Havenben sem indul? Mert ott már hétvégén kvali van (ráadásul 3 fordulós). Vagy oda WC-ot kapott? Vagy ez esetben visszalépés lesz párosban? Zavaros a dolog...

Persze nem igazán van fogalmam sok mindenről (lehet pl. Ágit pihentetni akarják még vagy valami más is) ami ezt befolyásolhatta, de akkor is furcsa. Remélem jól fog elsülni a dolog és az aggályaimat el kell majd felejtenem, mert Ági a teljesítményével feledtetni fogja.
  • B0B0
    Valóban előtte vanmég a karriere :)
  • banok
    szerintem van 10 jó éve Áginak hiszen még csak 18 éves.
  • Isthy
    Persze, hogy jó lenne, ez evidens. De én úgy gondolom, hogy ennél még sokkal szebb dolgokat is el fogunk tudni majd mondani Ágiről a közeljövőben.
    Erre pedig 3 hét múlva választ kapunk.
  • B0B0
    Az szinte biztos, hogy 2-3 ember visszalép, az minden évben előfordul. Persze a 32. kiemeltnek lenni nem akkora előny, mint mondjuk a 16.-nak, hisz már a 3. körben kifoghat egy Top10-est. De azért jó lenne elmondani. Mandula Petránál is jó volt :)
  • Isthy
    Én ebben sajnos egyáltalán nem vagyok biztos...

A körülötte lévők is szerepelnek az US Open Seriesen és fognak pontokat szerezni. Ahhoz, hogy Ági biztosan kiemelt legyen, nagyon jól kell szerepelni egy igen komoly mezőnyben. Jelenleg a 32. helyhez 175 pont kell, ami nagyon jó szereplést jelent és ezt most úgy van, hogy a többiek pontszerzése nincs benne. Meg ugye akkor lenne igazán biztos az esély, ha legalább 2-3-an visszalépnének.
    Mondjuk az lenne az igazi, ha Ági a játékával érné el a kiemelést. Ez kőkemény feladat lesz és sztem nem nagy az esélye. Persze ha Ági rámcáfol, nem fogok megharagudni rá
  • Isthy
    A keménypályás felkészülés 2 hét lesz Svájcban elvileg (Ági is ezt írja a blogjában), de ha Torontóban pályára akar lépni akkor ez nem megoldható, hiszen ott 11-én már kvalifikáció van és előtte ott kell lenni pár napot aklimatizálódni. De lehet, hogy Toronto nem is lesz csak New Haven? Már ilyet is hallottam, ebben az esetben amit Ági írt a 2 hétről az rendben van, hiszen utána pont 4-5 nap lesz a New Haveni kvalifikációig. Egyelőre sajnos fogalmam sincs a pontos programról...
  • B0B0
    Igen, már én is akartam írni. Ha ezt a helyet tartja a US openig (és miért ne tartaná), akkor szinte biztos, hogy kiemelt lesz! :)
  • zaki
    Htx.
    Ági a legfrisebb WTA-világranglistán egy helyet javítva a 36.
  • B0B0
    Augusztus közepén, Torontóban! (Keménypálya) De előtte Svájca utazik, hogy ott felkészüljön
  • zaki
    Mikor fog Ági legközelebb játszani, és hol?
  • Csucsu33
    Szép volt Ági, hogy eddig eljutottál. Majd legközelebb sikerülni fog
  • Isthy
    Sajnos úgy néz ki Ágiék elvesztették a döntőt 3-6 5-7-re. Az osztrákok Livescore kezelését meg inkább nem is minősítem...

Azért gratulálok Áginak ez is szép eredmény!
    Főleg annak fényében, hogy ezen a tornán rendszeresen hátrányára szólt közbe az eső. Ugye ma is nekik egy teljes meccset kellett játszaniuk, míg az ellenfélnek 23 percet.
    Holnaptól pedig indul a felkészülés a keménypályás szezonra, ami remélem olyan sikeres lesz, mint ez a salakos volt.

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!
  • Isthy
    Pedig de jó lenne kicserélni a páros és egyeni pontszámot, akkor Ági már simán top30-as lenne...

Nemsokára kezdődik a páros döntő.

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!

• passatgt
    :(
  • B0B0
    A páros győzelem nem hat az egyéni listákra
  • passatgt
    nah a végén meglesz a két tornagyőzelem:D
    ezzel is előrébb léphet ranglistán nem?
  • Isthy
    Eddig bejött, bár iszonyúan kemény meccs volt (7-5 7-6), de amikor kellett helyén volt a szívük.

GRATULÁLOK ÁGI ÉS VLADKA!

Jöhet a döntő délután, addig jó pihenést!
  • B0B0
    "Remélem Ágiék holnap két meccset játszanak."

Ez tegnap bejött :)
  • Isthy
    Ágiék holnap 10-kor játszanak az 1-es pályán. A másik elődöntőt ugyanekkor a centeren folytatják. A centeren utánuk jön az egyes döntő és azt követően pedig a páros döntő (ha az időjárás is úgy akarja). Remélem Ágiék holnap két meccset játszanak.

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!
  • B0B0
    Gratula! :))
  • Isthy
    Ágiék nyertek 6-3 6-3-ra és délután elődöntőt játszanak. Időpont még nincs, a centerpálya 4. (utolsó) meccse az övék.

Szép volt lányok!
  • Isthy
    Ma 11-től játszanak Ágiék párosban az 1-es pályán. Remélem ma este még lesz egy másik meccsük is.

HAJRÁ ÁGI ÉS VLADKA!
  • zaki
    Francba... :(
    Nem baj, majd legközelebb...
  • Isthy
    Még mindig a történtek hatása alatt állok...

Gratulálok Ági! Így is gyönyörű volt!

Óriásit küzdöttél, ahogy ígérted is nekünk, sajnos az égiek is ellened voltak, de még így sem sokon múlott. Kicsit szomorú vagyok most, de ugyanakkor boldog is, amikor végiggondolom, hogy az elmúlt időszakban mennyi örömet szereztél nekem (nekünk). Gratulálok és köszönöm ezt a parádés salakpályás szezont!
    Pihenj amennyit csak tudsz, nagyot teljesítettél az elmúlt napokban, megérdemled. Ezzel az akarattal és küzdenitudással nagyon sokra fogod vinni! "Per aspera ad astra!"
    Ha játszol még párost, arra pedig egy nagy kalappal!

Schiavone meg mondjon óriási hálát az időjárás felelősnek...
  • B0B0
    Sebaj, végtére is egy világsztár ellen meccselt! Meg hát nem lehet minden tornát megnyerni, azonkívül írta, hogy nagyon el van fáradva. Ezeket a hibákat majd, ahogy fokozatosan fejlődik, kiküszöböli
  • grebber
    Ez nem sikerült nem baj azért szép volt ! :(
  • grebber
    Jön fel az ellenfél nemjó ez így :(

F. Schiavone 7 2 3
    A. Szavay 6 6 1
  • B0B0
    A Tiebreak-ben 1:6-ról jött fel 5:6-ra mégsem sikerült :/
  • Casillas
    F. Schiavone 7 2 0
    A. Szavay 6 6 1

livescoreon itt tartunk
  • B0B0
    Na! Mire leírtam 4:3 Áginak brékelőnnyel!!! :)
  • B0B0
    A francba! Már 3:3! :(
  • Isthy
    A helyszínről kapott infó szerint folytatás 16:30-tól.

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!
  • Isthy
    A ma hajnalban kiment Ági rajongók egyike írta sms-ben:

"Hatalmas zuhi, az elso 5 percben jegesovel megspekelve, a kocsiban vagyunk, probalok aludni mert az ejjel keveset sikerult, most allt el, 1 ora mulva folytathatjak, Agi nagyon jo, kb. 20-an vagyunk magyarok"

Ezek szerint kb. 16:00 körül lehet kezdés.
  • zaki

Jó idő van... :D
  • B0B0
    Egyenlőre 3:0-ra vezet az első játszmában