3180
Banner by Grizzly21
-
#373 Petrova kemény lesz, bár most nincs annyira jó formában, mint tavaly ilyenkor -
#372 Elkészült az US Open főtáblája, Ági viszonylag elfogadható helyre került.
US Open
Az 1. fordulóban egy kvalis versenyző jön, utána valszeg Krajicek, majd a 3. fordulóban Petrova, a 7. kiemelt. -
#371 Közben új információhoz jutottam, a sorsolási ceremónia magyar idő szerint most 5-kor kezdődött az Empire State Buildingben. -
#370 Jaa, azt hittem a többi magyar lányra célzol. -
#369 Nekem teljesen más a véleményem ezzel kapcsolatban. Sztem nagyon nem mindegy, hogy Ági milyen ágra kerül és ott milyen pozícióba. Mert kerülhet olyan helyre is , ahol már az első fordulóban az egyik nagyágyúval kellene játszania...
Este 9-10 körül valszeg már kiderül.
-
#368 Na mondjuk az nem oszt, nem szoroz -
#367 Egy másik dolog a mai nappal kapcsolatban:
Ági meccse(i) mellett van egyéb szurkolnivalónk is. Az US Open főtábla sorsolását is ma készítik el, nagyon remélem ebben is lesz örömünk. -
#366 Ági ma este 8-kor játszik Hantuchova ellen a center pályán a stadionban. Esetleg egy kicsit csúszhat a kezdés, ha az előttük lévő 2 meccs nem fejeződik be 8-ig.
A tegnapról elmaradt első fordulós páros meccs majd valamikor ezután kerülhet sorra az 1-es pálya 5. meccseként.
MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI! -
#365 Pedig már egy ideje így van, csak a Grand Slam tornák a kivételek, ott maradt a régi rendszer. -
#364 No fene, ilyenről még nem is hallottam -
#363 Egyetértek a véleményeddel, Hantu komolyabb játékerőt képvisel mint Francesca.
Mindezek mellett mégis verhetőnek érzem, mivel Ági úgy tűnik nagyon jó formában van és az oldalán olvasható beírása alapján a hozzáállása is kiváló. Hantu pedig ha jól tudom nem teljesen egészséges mostanában. De ha nem így lenne, Áginak akkor is lenne esélye ellene. -
#362 Az Eurosport péntektől adja az elődöntőket, majd a döntőt. Hej, de jó lenne Ágit látni a közvetítésben -
#361 A párosban a 3. játszma super tie break, nem normál játszma. 10 nyert pontig tart min. 2 különbséggel, így 10-7 a helyes ;-))) -
#360 Sikerült hazatalálnom Kárpátaljáról és nagy örömmel olvastam Ági pazar szerepléséről.
GRATULÁLOK! SZÉP VOLT ÁGI!
Úgy látszik, hogy Ági kiváló formában van és így a szerdai meccsén is van esélye Hantu ellen. Ahogy az oldalán olvastam a hozzáállása is kiváló, remélem meglesz az első igazi nagy győzelme.
#359 Sajna nem!
Egyik ismerősöm volt! -
#358 Kint voltál Bad Gastein-ben? -
#357 Tettem fel vidiket az oldalamra: Teniszfan -
#356 hát azér én hantuchovát jóval többre tartom schiavonénál....
(lehet hogy csak a szép hosszú lábai miatt ^^) -
#355 Huhh, remélem lenyomja a csontrakétát... :) -
#354 Hát ja bármi lehet ha Stosurt igy lezuzta :D -
#353 Kemény lesz, de verhető (Sciavone szintű) -
#352 Holnapi program :
Á. Szávay - D. Hantuchova
Ésmég ottvan a páros is azt nemtom mikor fogja játszani !
-
#351 Nálam is Ági és Sharapova a kedvenc! :) -
#350 Hello! Vmelyik tvcsatorna nem közvetíti Ági meccseit? Nézzétek meg az oldalam: Teniszfan! -
#349 Sirááály! :) -
#348 és nyert Ági 6-2, 6-4 -re. -
#347 A. Szavay - S. Stosur összecsapás lesz ma hát van nála könnyebb ellenfél is itt :(
-
#346 Jó az okfejtésed
Neki már nincs különösen erős ellenfél! Aki bent van a legjobb 40-ben, annak mindenki ellen van esélye (talán Hehin az egyedüli kivétel) -
#345 Ha jól értelmezem Ági a főtáblán van:
A. Szavay 6 2
D. Cibulkova 1 1
És a livescore-on ot van előtte hogy Ret. ami azthiszem az hogy feladta az ellenfél.Javítsatok ki ha tévedek!
Főtáblán húzos meccs for várni Ágira mert ott már elg jók vannak!
-
#344 Sebaj! :) -
#343 Majdnem ez a 2. győzelme volt a selejtezőben!
Az első ez volt :
"Szávay Ágnes simán, 6:1, 6:1-re nyert az amerikai Carolyn McVeigh ellen a 600 ezer dollár összdíjazású New Haven-i tenisztorna selejtezőjének első fordulójában." -
#342 Megvan az első győzelem New Heavenben! :) -
#341 Game Over :(
TORONTO, 1,34 MILLIÓ DOLLÁR ÖSSZDÍJAZÁS, KEMÉNY PÁLYA:
NŐI PÁROS, NYOLCADDÖNTŐ:
Peng, Ce (kínaiak, 6.) - Szávay, Uhlirova (magyar, cseh) 7:5, 6:1
-
#340 Inkább 10 8-ra nem? :) -
#339 Ágiék nyertek 6-4 2-6 10-7-re! -
#338 Nagyon hosszú, több, mint 3 órás meccs volt az első, így Ágiék biztos, hogy csak éjfél után lépnek pályára. Az előttük lévő páros nemrég kezdődött el.
Én Kárpátaljára utazom, utána kedden leszek csak, remélem visszaérkezve jó híreket olvashatok majd.
#337 Ma végre pályára lépnek Ágiék Torontoban. A 3-as pálya 3. meccse az övék, előttük egy egyes és egy páros meccs lesz. Az első meccs itthoni idő szerint este 7-kor kezdődik, tehát Ágiék kb. 10 óra körül játszhatnak leghamarabb.
#336 Megnéztem a mai programot, Ágiék ma sem játszanak, tehát holnapra marad a meccsük. -
#335 Most eldől, mennyire sikerült a felkészülés! :) -
#334 Ági egy helyet visszaesve 39. a legfissebb világranglistán.
Ha minden igaz holnap lép pályára Torontoban Vladkával az oldalán párosban. Az ellenfél a Morariu, Shaughnessy páros lesz, nem könnyű feladat mindjárt az elején. Bár utána még nehezebb ellenfelek jönnek, ott már a világ elitje következik.
MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!