3180

Banner by Grizzly21
  • B0B0
    Petrova kemény lesz, bár most nincs annyira jó formában, mint tavaly ilyenkor
  • Isthy
    Elkészült az US Open főtáblája, Ági viszonylag elfogadható helyre került.

US Open

Az 1. fordulóban egy kvalis versenyző jön, utána valszeg Krajicek, majd a 3. fordulóban Petrova, a 7. kiemelt.
  • Isthy
    Közben új információhoz jutottam, a sorsolási ceremónia magyar idő szerint most 5-kor kezdődött az Empire State Buildingben.
  • B0B0
    Jaa, azt hittem a többi magyar lányra célzol.
  • Isthy
    Nekem teljesen más a véleményem ezzel kapcsolatban. Sztem nagyon nem mindegy, hogy Ági milyen ágra kerül és ott milyen pozícióba. Mert kerülhet olyan helyre is , ahol már az első fordulóban az egyik nagyágyúval kellene játszania...
    Este 9-10 körül valszeg már kiderül.
  • B0B0
    Na mondjuk az nem oszt, nem szoroz
  • Isthy
    Egy másik dolog a mai nappal kapcsolatban:

Ági meccse(i) mellett van egyéb szurkolnivalónk is. Az US Open főtábla sorsolását is ma készítik el, nagyon remélem ebben is lesz örömünk.
  • Isthy
    Ági ma este 8-kor játszik Hantuchova ellen a center pályán a stadionban. Esetleg egy kicsit csúszhat a kezdés, ha az előttük lévő 2 meccs nem fejeződik be 8-ig.
    A tegnapról elmaradt első fordulós páros meccs majd valamikor ezután kerülhet sorra az 1-es pálya 5. meccseként.

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!
  • Isthy
    Pedig már egy ideje így van, csak a Grand Slam tornák a kivételek, ott maradt a régi rendszer.
  • B0B0
    No fene, ilyenről még nem is hallottam
  • Isthy
    Egyetértek a véleményeddel, Hantu komolyabb játékerőt képvisel mint Francesca.

Mindezek mellett mégis verhetőnek érzem, mivel Ági úgy tűnik nagyon jó formában van és az oldalán olvasható beírása alapján a hozzáállása is kiváló. Hantu pedig ha jól tudom nem teljesen egészséges mostanában. De ha nem így lenne, Áginak akkor is lenne esélye ellene.
  • Isthy
    Az Eurosport péntektől adja az elődöntőket, majd a döntőt. Hej, de jó lenne Ágit látni a közvetítésben
  • Isthy
    A párosban a 3. játszma super tie break, nem normál játszma. 10 nyert pontig tart min. 2 különbséggel, így 10-7 a helyes ;-)))
  • Isthy
    Sikerült hazatalálnom Kárpátaljáról és nagy örömmel olvastam Ági pazar szerepléséről.

GRATULÁLOK! SZÉP VOLT ÁGI!

Úgy látszik, hogy Ági kiváló formában van és így a szerdai meccsén is van esélye Hantu ellen. Ahogy az oldalán olvastam a hozzáállása is kiváló, remélem meglesz az első igazi nagy győzelme.

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!
  • lippet
    Sajna nem!
    Egyik ismerősöm volt!
  • B0B0
    Kint voltál Bad Gastein-ben?
  • lippet
    Tettem fel vidiket az oldalamra: Teniszfan
  • Casillas
    hát azér én hantuchovát jóval többre tartom schiavonénál....

(lehet hogy csak a szép hosszú lábai miatt ^^)
  • zaki
    Huhh, remélem lenyomja a csontrakétát... :)
  • grebber
    Hát ja bármi lehet ha Stosurt igy lezuzta :D
  • B0B0
    Kemény lesz, de verhető (Sciavone szintű)
  • grebber
    Holnapi program :

Á. Szávay - D. Hantuchova

Ésmég ottvan a páros is azt nemtom mikor fogja játszani !
  • B0B0
    Nálam is Ági és Sharapova a kedvenc! :)
  • lippet
    Hello! Vmelyik tvcsatorna nem közvetíti Ági meccseit? Nézzétek meg az oldalam: Teniszfan!
  • B0B0
    Sirááály! :)
  • banok
    és nyert Ági 6-2, 6-4 -re.
  • grebber
    A. Szavay - S. Stosur összecsapás lesz ma hát van nála könnyebb ellenfél is itt :(
  • B0B0
    Jó az okfejtésed

Neki már nincs különösen erős ellenfél! Aki bent van a legjobb 40-ben, annak mindenki ellen van esélye (talán Hehin az egyedüli kivétel)
  • grebber
    Ha jól értelmezem Ági a főtáblán van:

A. Szavay 6 2
    D. Cibulkova 1 1

És a livescore-on ot van előtte hogy Ret. ami azthiszem az hogy feladta az ellenfél.Javítsatok ki ha tévedek!

Főtáblán húzos meccs for várni Ágira mert ott már elg jók vannak!

• B0B0
    Sebaj! :)
  • grebber
    Majdnem ez a 2. győzelme volt a selejtezőben!

Az első ez volt :

"Szávay Ágnes simán, 6:1, 6:1-re nyert az amerikai Carolyn McVeigh ellen a 600 ezer dollár összdíjazású New Haven-i tenisztorna selejtezőjének első fordulójában."
  • B0B0
    Megvan az első győzelem New Heavenben! :)
  • grebber
    Game Over :(

TORONTO, 1,34 MILLIÓ DOLLÁR ÖSSZDÍJAZÁS, KEMÉNY PÁLYA:
    NŐI PÁROS, NYOLCADDÖNTŐ:

Peng, Ce (kínaiak, 6.) - Szávay, Uhlirova (magyar, cseh) 7:5, 6:1
  • B0B0
    Inkább 10 8-ra nem? :)
  • Isthy
    Ágiék nyertek 6-4 2-6 10-7-re!
  • Isthy
    Nagyon hosszú, több, mint 3 órás meccs volt az első, így Ágiék biztos, hogy csak éjfél után lépnek pályára. Az előttük lévő páros nemrég kezdődött el.
    Én Kárpátaljára utazom, utána kedden leszek csak, remélem visszaérkezve jó híreket olvashatok majd.

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!
  • Isthy
    Ma végre pályára lépnek Ágiék Torontoban. A 3-as pálya 3. meccse az övék, előttük egy egyes és egy páros meccs lesz. Az első meccs itthoni idő szerint este 7-kor kezdődik, tehát Ágiék kb. 10 óra körül játszhatnak leghamarabb.

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!
  • Isthy
    Megnéztem a mai programot, Ágiék ma sem játszanak, tehát holnapra marad a meccsük.
  • B0B0
    Most eldől, mennyire sikerült a felkészülés! :)
  • Isthy
    Ági egy helyet visszaesve 39. a legfissebb világranglistán.

Ha minden igaz holnap lép pályára Torontoban Vladkával az oldalán párosban. Az ellenfél a Morariu, Shaughnessy páros lesz, nem könnyű feladat mindjárt az elején. Bár utána még nehezebb ellenfelek jönnek, ott már a világ elitje következik.

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!