3180
Banner by Grizzly21
-
#413 Eleni Daniilidou az ellenfél a legjobb 4 között. Őt nemismerem egyátalán de szerintem gyengébb mint akikkek Ági a főtáblán játszott!
Off: US Open-en az első kört a kvalifikációban sikerrel zárta Cink Melinda és Nagy Kira is!
-
#412 Nyugi, majd a döntőben láthatod! :) -
Csucsu33 #411 Gratula Ági!!!!
Csak így tovább!!! -
#410 Én ugyan nem leszek itthon és nem láthatom élőben, ha ők lesznek, de szombat estére már hazaérek a döntőre ;-) -
#409 és még van egy elődöntő és még egy USOpen!!!!! :) -
#408 GRATULÁLOK ÁGI!!!
Holnap 18:30-tól adja az Eurosport az egyik elődöntőt előben. Remélem Ágié lesz az! -
#407 Reménykedjünk benne! -
#406 Ez elvileg azt jelenti, hogy Ági bizony bent a 30-ban! :) -
#405 Ezazzz, megvan... :) -
#404 MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!
6:1
6:4
ÁGI BOSSZULT!!!! -
Santata #403 6-1, 6-4re nyert Ági! -
#402 Megvan a brék 4:4 után! A meccsért szervál!!!! :)) -
#401 Na mit mondtam! 2:2! -
#400 EZAAAAAAZ!! Visszavette! 1:2! :))) -
#399 Két bréklabda a 2:1-hez!!! :) -
#398 2. menetben eddig 0-2 :( -
#397 Sajna második szettben 0:2 :(
Nem baj, visszahozza -
#396 Sirály! :) -
#395 6-1 -
Mse #394 első set behúzva :D -
Mse #393 na, egy adogatás elvéve az ellenféltől :) meg mégegy mire leírtam :DDD
5:1 :) hajrá, hajrá !! -
#392 Jaja, Bondarenko-t kell elsősorba lezúznia!
BÜNTESS ÁGI!!! -
#391 Tegnap éjszaka Ágiék 7-5 6-4-re megnyerték a párost is. Remélem Ági ki tudja majd pihenni magát a mai meccsig.
Ma Ági este 6-tól játszik Bondarenkoval, utána 2 meccsnyi szünet és következik a páros, ahol a világ jelenleg legjobb női párosa lesz az ellenfelük. Azért egy szoros meccs jó lenne ellenük is, de a lényeg most a visszavágás Wimbledonért.
MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI! -
#390 Egyetértek! -
#389 Hm ez meglepett engem de nagyon örülök neki!Bárcsak Vondarenko ellen is így végzödne a meccs!! -
#388 Ági a meccs után írt a blogjába. Érdemes elolvasni, nagyon sok mindent elárul róla.
A boldogság szavai -
#387 Egyébként Áginak mindjárt pályára kell lépnie Vladkával párosban. Kíváncsi vagyok mi lesz a meccsen. Nem tudom Ági, hogy játszik majd. Holnap megint nagy csata vár rá Bondarenko ellen, akinek vissza kellene vágni Wimbledonért. -
#386 Na azért az utóbbi egy igencsak barátságos meccsen született és sztem a folytatás ugyanolyan lesz, mint eddig az egynapos "csodák" után... -
#385 Hát, ez a mai nap összejött, Ági megveri Hantuchovát, a válogatott meg 3-1-re a világbajnok olaszokat... :D -
#384 Mit művelt Ági! Szép volt! Részletes infó a bravúrról itt! -
#383 Ez valami hihetetlen, hogy mit tud Ági! 7-5 6-3 a világranglista 10. ellen! Ez egy fantasztikus győzelem! Azt hiszem erre végre a sok fanyalgó senkiházi is felkapja a fejét.
GYÖNYÖRŰ VOLT ÁGI!!! -
#382 Na gyerekek! Megvan az első Top10-es skalp! :) És ez csak a kezdet! -
#381 Megvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!!!!!!!!!
7:5
6:3 -
#380 Csak így tovább!!!!! -
#379 JEEEEEEEEEEE! Mienk az első szett 7:5-re! :)) -
#378 P..ba! Nem kiegyenlített! :( -
#377 -
#376 Na jól indul a meccs Áginak már az elején sikerült elvennie Hantuchova adogatását! -
#375 „Úgy érzem, jó formában vagyok – mondta Szávay még a sorsolás előtt. – Szeretnék legalább két kört menni, a többit pedig majd meglátjuk.”
[nso.hu] -
#374 Igen, ráadásul elég rapszodikus játékos, ezért mondtam, hogy nem rossz a sorsolás. Egy jó formában lévő Ági számára elkapható.