3180
Banner by Grizzly21
-
#453 Bár még kicsit messze van, de lehet beírni a naptárba
Sztárparádé Budapesten -
#452 Az nem jó :( -
#451 US Openen Sandra Klösel lesz Ági ellenfele.
Off: Nagy Kyra rosszabbul járt neki Venus Williams jutott :( -
#450 Hm 31. hely nem gyenge már! -
#449 Most volt a Dunasportban pár mondatos telefoninterjú Ágival, ahol azt mondta, hogy még sétálgatva is érzi a sérülését... -
#448 Nyugi! Fog ő nyerni ilyen kategóriás versenyt, nem is egyet! Sőt! -
#447 Ági írt a blogjába és azok alapján kicsit aggódom...
Az orvosok ugyan azt mondják rendbe jöhet, de én kicsit úgy érzem, hogy benne van a rásérülés veszélye... -
#446 Szegény ÁGI! -
#445 http://gportal.hu/portal/f1liga08/ -
#444 Nem hívtalak mert én is csak most 3/4-ed 11-kor tudtam meg, hogy mi történt, amikor hazaértem... -
#443 Megnéztem a meccset miközben ment a felvétel, nagyon sajnálom Ágit, nagyon rossz volt sírni látni őt...
Ez a csodálatos hét kicsit keserűen ér így véget, de azt hiszem mindnyájan nagyon büszkék lehetünk rá és ő is önmagára. Amit az utóbbi 9 napban végigcsinált az előtt csak kalapot lehet emelni és gratulálni neki. Sajnos a szervezete nem bírta már ezt a megterhelést. De gondoljunk bele, 9 nap alatt ez már 8. egyéni meccse volt és még közben volt egy páros is, nem csoda, hogy nem bírta. Egy GS tornán 2 hét alatt kell 7 meccset játszani a döntővel együtt...
Biztos most nagyon szomorú Ági, de idővel majd ez elmúlik és később majd nagy örömmel fog visszagondolni erre a tornára és lesz is miért büszkének lennie erre a teljesítményre.
Nagyon szurkolok, hogy keddig a fizikós segítségével teljesen rendbe tudj jönni az US Openre.
-
Mse #442 nem hívtál, így már sejtettem, h. nem sikerült :(
nem is tudok mit írni, rossz volt nézni ahogyan sírt szegény...tényleg élete lehetősége, nem lehetett könnyű feladni, meg harcolt érte, és egy rohadt fájdalom elveszi tőle, ami neki járna...
remélem sikerül a sérülést, meg azt is kihevernie hogy fel kellett adnia meccset!
hajrá Ági! -
#441 GRATULÁLOK ÁGI EHHEZ A FANTASZTIKUS MENETELÉSHEZ!!!
Rohantam haza a hosszú útról, hogy tudjam nézni a meccset élőben, erre látom, hogy már vége... De azért elindítottam a dvd felvevőt.
Remélem keddre rendbejön Ági és nem súlyos a sérülése. -
#440 Basszus de kár a fene vinné el! :(
Pedig azé nemgyenge volt ez a 6-4 kitudja mi lett volna a vége! -
#439 ÁÁáá még mindíg nem hiszem el ilyen balszerencsét...:(
-
#438 Kuznetsova most dícséri ezerrel az interújban. Sokat mondjuk nem ér vele szegény Ági. :( -
#437 Hát ha ilyen komoly a sérülés akkor veszélyben a US Open indulás is sajnos... -
#436 feladta :( -
#435 Az 1. játszma végén rosszul fordult és kijött a hátfájás :((((((
Nembaj Ági! Ennek a meccsnek te vagy az erkölcsi győztese, mert amíg egészséges voltál, lemostad a csajt a pályáról! Nálam te vagy a jobb!
BRAVÓ ÁGI!!!! -
#434 feladta ági, orvosi szünetet már kikérte, de nem ment :(
vége :( -
#433 Ági 6:4-re hozta az első settet!!!!!!!Csak így tovább...:) -
#432 3-5 -
Santata #431 4-2 vezet Ági! Reménykedek hogy nyer Ági, bár Kuznetsova profibb játékos, tapasztaltabb is, tehát szerintem hozni fogja a meccset, de ne legyen igazam. Hajrá Ági! -
#430 nah én nézem. :) -
#429 Ha letöltitek a TVU Playert, felinstalláljátok és behozzátok rajta a CBS-t, akkor 19:00-tól élőben nézhetitek a döntőt! :) -
Mse #428 hát, nem semmi csaj az Ági :)) nagy gratula!
sajnos az első szett után én feladtam, és lfeküdtem aludni, de örülök, h. Ági nem, fantasztikus amit véghez vitt, a döntőben meg már bármi lehet!! Csak tudja kipihenni magát a USOpenre, mert a sorsolása ott nagyon jó, és akár végleg beírhatja magát a tenisztörténelembe!!!
de annyira ne tekintsünk előre, most egyelőre hajrá a döntőben!!!!!!
szép volt Ági!!! -
#427 Kurva jurósport nem élőben adja a meccset?? -
#426 Kár, hogy Kuznetsova jutott a döntőbe, az a csaj olyan egy fekete ló :/ -
#425 Ági egy amcsi újság a legjobb 4 közé várja a US Openen :) -
#424 IGENNNNNNNNN!!!!!!!!!!
Ági nyert! Mikor lesz a döntő?? -
#423 és döntőbe jutott Ági, most már alszok végre :)
4-6 6-1 7-5 :)
ellenfél kuznetsova lesz, dementieva a döntő szettben 0-3-nál feladta sajnos -
#422 Most már tuti: Ági játszik! -
kovi04 #421 Az EUROSPORT sajnos a két orosz csatáját fogja leközvetíteni. :( Ági meccse magyar idő szerint hajnali egykor kezdődik. -
#420 www.teniszfan.mlap.hu
Majd 100 kép Sharapováról és kb. 30 Ágiról!
www.teniszfan.mlap.hu -
#419 Szávay megsérült New Havenben
Index/MTI - [email protected]
| 2007. 08. 24., 10:54 | Frissítve: 13 perce
A páros meccset feladni kényszerült az egyesben elődöntős Szávay Ágnes a New Haven-i tenisztornán. Úgy látszik, a magyar idő szerint péntek éjszaka esedékes mérkőzését egyéniben le tudja-e játszani.
Elképzelhető, hogy idő előtt véget ér Szávay Ágnes számára az eddig nagyon sikeres New Haven-i tenisztorna. Az 1,275 millió dollár összdíjazású amerikai versenyen ugyanis a párosban - a cseh Uhrilova oldalán - vívott negyeddöntőjét deréksérülése miatt feladta az egyesben elődöntős magyar teniszezőnő.
A magyar teniszező az egyes elődöntőjében a görög Eleni Daniiliduval mérkőzik. "A játék továbbra is jól megy, de meg kell mondanom őszintén, hogy nagyon elfáradtam. Mindenem sajog, ezért nem kockáztathattam meg, hogy még párost is játsszak. Ilyen állapotban lehet a legkönnyebben megsérülni. Fáradtan az ember koordinációja nem ugyanolyan. Elég egy rosszul sikerült hirtelen reakció és már meg is sérültem" - nyilatkozta honlapján a 18 éves magyar tehetség. A selejtezőből induló Szávay hat meccset nyert egyesben, a tornagyőzelemhez öt is elég, ha valaki alapból főtáblás.
"Eleni nagyon jól szervál, és agresszíven játszik a tenyeres oldalról. A fonákját inkább nyesi, várja az alkalmat, hogy kifordulhasson tenyeresre és átvehesse az irányítást a labdameneten belül. Jól röptézik és viszonylag sokat ejt. Ha megfelelő sebességet tudok produkálni, akkor mindezt nem lesz könnyű neki megvalósítani." A két játékosnak ez lesz az első összecsapása egyesben.
-
#418 Híradoban az előbb azt mondták hogy nem biztos hogy pályára lép Daniilidu ellen...:( -
#417 Hát sok reményt ne fűzzél hozzá. A felső ágon két világsztár játszik (Kuznetsova és Dementieva) és minden bizonnyal azt választják :( Bár remélem nem lesz igazam (vagy valamelyik feladja) -
#416 Kisebb sérülés :(((((((( -
#415 Mondjuk megverte Szafinát, tehát nem lehet olyan rossz!!! -
#414 Pont egy hellyel van Ági mögött a világranglistán.