3180
Banner by Grizzly21
-
#533 1 szett behúzva!! -
#532 Ági hozta az első settet 6:4-re.Csak így tovább!Hajrá ÁGI!!!! -
#531 Wooow :))
Ási elvette Petrova szerváját!! -
#530 Mégiscsak adja a bwin a meccset! -
#529 Ez van -
#528 Bwin sem fogja adni. A műsortervükben másik 3 meccs szerepel 17:00-tól: Sharapova, Davigyenko és Kirilenko meccse. Azért az röhejes, hogy Kirilenkoék meccsét adják a 11-es pályáról Ági és Petrova meccse helyett, ami a Grandstandon lesz. -
#527 talán stremen adni fogják... :) vagyis remélem. -
#526 Azért az sokat elmond, hogy a bwin 1.37-et ad Petrovára és 2.59-et Ágira. Ez nagyon kiegyenlített!!! -
#525 Az a kár, hogy a jurósport csak 7-től közvetít. Lehet, majd a bwin. -
#524 Ági ma délután 5-től játszik Petrova ellen a Grandstanden, ez ottani idő szerint 11 óra. Jobb lett volna később, mert Ági nem igazán szeret korán játszani és nem is szokott neki igazán jól menni ilyen korai időpontban. Remélem ma az a bizonyos kivétel lesz soron.
MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI! -
Nem is tudtam, hogy az edzője ilyen sztárokat edzett. -
#522 Ha valaki nem látta volna
Ahhoz képest, hogy kiktől származik, még viszonylag elmegy... -
#521 Javaslom a kérdéseddel kapcsolatban látogass el ide -
#520 A US Open oldalán fönt van a táblázat. -
#519 A következő fordulóban a 4. kiemelt Molik, Santangelo páros jön, ami nagyon kemény dió lesz. -
#518 Gratulálok Ágiéknak! Nagyon jó, hogy nem lett 3. szett, mert az már sok lett volna az "edzésből".
Jó pihenést és jó felkészülést Áginak! -
#517 Holnap lesz a 2. része -
#516 Vége!
A. Szavay
V. Uhlirova 7 7
E. Daniilidou
J. Woehr 5 5
Jöhet a Hingis - Hantuchova páros :) -
#515 Párosba jelenleg:
A. Szavay
V. Uhlirova 7 4
E. Daniilidou
J. Woehr 5 5
Valaki tudna linkelni egy odlalt ahol van ilyen táblázat hogy ki kivel játszik majd ha továbbjut esetleg döntöig leirva ?Mert ilyet sehol nemlátok rohadt eurosport.com meg csicska és basznak kiirni Ági győzelmét sem méltatták hogy kiirják a nevét pedig ő nyerte a tornát múltkor!
-
Csucsu33 #514 Ági benne volt a mai Fókuszban, sajna csak a végét láttam -
#513 Igen, Petrova nagyon hangulat játékos. Szólni kéne annak az indexes srácnak aki kint van, hogy bassza föl az agyát a meccs előtt! -
#512 Áginak el kell kapnia a fonalat az elején. Petrova be tud idegesedni, ha pedig ez lesz akkor csapkod, siet stb. és így Áginak nagy esélye lehet a győzelemre. -
#511 Simán megverheti Petrovát. Hantuchova szintű játékos, ráadásul most egy kisebb leszállóágban van! -
#510 Akkor nem lesz Szávay-Hingis döntő? Amúgy nem is lehetne, hiszen egy ágon vannak. -
#509 Minden elismerésen Ágié!
De sajnos Petrova meg fogja állítani. (Bárki bármit mond ez fix hogy így lesz) -
#508 Párosban ma Ágiék a 14-es pálya 2. meccsét játsszák a Daniilidou, Woehr duó ellen. Elvileg este 7 magasságában kezdenek. -
#507 Ezen kép elkövetőjének (ProStaff) kommentárja a meccsről az Indexen Ági topicjában olvasható. -
#506 A gratuláció képben a volt és leendő párostárstól
-
#505 Azt hiszem ezzel megvan a top30! :) -
#504 Azt hiszem ismét meggyőződhettünk róla, hogy Ági tényleg nagyot fejlődött fejben is. Amikor igazán kellett ő volt a jobb. Igazán kemény meccs volt, főleg az első játszmában, de győzött a nagyobb tudás!
GRATULÁLOK ÁGI! -
#503 Férfiaknál kell 3 nyert játszma, nőknél elég kettő -
Santata #502 Szép volt Ági! -
#501 Grat szép volt!
Kérdés:
Teniszben nem vagyok annyira otthon.
Az eredményen látom, hogy két nyert játszma kellett és így nem játszottak tovább, nyert Ági.
De sokszor látom, hogy két nyert játszma után még játszanak tovább. Ez miért van?
(Lehet csak én vagyok a hülye és csak kitaláltam ezt) -
#500 Nah, megvan a meccs 7:6 6:3-mal! :))
BRAVÓ ÁGI! :) -
#499 Első szett behúzva tiebreakben a másodikban meg már 2:0 :) -
Mse #498 sikerült végre megnyitni a livescore-t, háát a new heaven-i torna holnapjának live scoreja ezerszer jobb volt, statisztika, stb..ez semmi ahhoz képest, csalódás :((( -
#497 Hát sajna nem adják. Blake meccs lesz, meg egy páros :(((
Marad a livescore -
#496 Egyenlőre a Tiebrekben 5:0 neki -
Mse #495 bár gyanítom a kiefer -davydenko meccs inkább esélyes, nem is beszélve a többi ffi meccsről :( -
Mse #494 ha így folytatja nem olyan biztos :D