3180
Banner by Grizzly21
-
#574 2-0-ról 3-2-re fordított Ági! -
#572 bwin.com -
#571 Nyomsz az ablakra egy jobb klikket, rányomsz a settings-re. Aztán megint jobb klikk és Zoom In. Után bezárod a kis felugró ablakot. -
#570 neten hol lehet nézni? -
Mse #569 és végre nézni is lehet :)
de csak olyan kicsiben vagy nagyítható az ablak? thx -
#568 Ági ma 17:00-kor kezd! :) -
#567 Bezony bezony, ez a lány ott lesz az elsők között nemsokára! :) -
#566 Hát nem akkora mint mondjuk Petrova, olyan Schiavone szintű -
#565 Hingissel és Hingis párossal sajnos már nem lesz play mert kiesett illetve estek párosba :( -
#564 molik eléggé nagy név nem?:O -
#563 Ez lesz a követkető mecs!
S. Foretz
Y. Shvedova
A. Szavay
V. Uhlirova
-
#562 A. Szavay
V. Uhlirova 7 6
A. Molik
M. Santangelo 5 4
-
#561 7-5 6-4-re nyertek Ágiék párosban és benn vannak a negyeddöntőben!!!
Ami elképesztő: Ági eddig a US Openen még játszmát sem vesztett, sem egyesben, sem párosban!!!! -
Mse #560 hát nem semmi, ahogyan Ági menetel a USOpenen, egyesben és párosban is.
hihetetlen, h. honnan van energiája, már most amit véghez vitt fantasztikus, csak így tovább!!!
hajráááááááááááááá :D -
#559 De jó volt mégegyszer megnézni, ráadásul ma Talma is jót ment!! :) -
#558 Szerintem mindenki tudja, hogy a mai pénzt istenítő világban semmi sincs ingyen. A befektetéseknek meg kell térülni. Persze egy idő után az egyre nagyobb sikerek után ezek a tételek egyre kevésbé számítanak majd és lassan fordul a kocka, amikor a szponzorok már versengeni fognak Ágiért. Egyébként meg látom már kezd hatni a RetekKlub szemlélete...
Ami sokkal lényegesebb: Ágiék ma este a 4-es pálya 2. meccsét játsszák a 4. kiemelt páros ellen. Előreláthatólag kb. este 8-9 között kezdenek.
MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI! -
#557 -
#556 Ma olvastam újságba hogy a két egyéni győzelem (1-2 fordulóban) 8 millió + 1 páros nyert mecs 1.4millió azaz összesen 9.4 millió forintot keresett Ági.
Ezt még úgy most megfejelte ez a győzelem + a 2. páros győzelem. Hehe nem kevés zsé ez már!
Ja amúgy multkor volt asszem tv-be hogy milyen jó hogy Áginak ennyi pénze van és akkor azt mondta hogy hamar elmagy mert repülőutakat fizetni meg szállást.
Kérdem én ilyen szintem nemhiszem el hogy nincs szponzor vagy akárki aki ezeket a költségeket kifizese? -
#555 A Kossuth Rádió hangtárában meghallgatható a ma esti Sportvilágban (22:15-kor) elhangzott Ági interjú
Interjú a Sportvilágban -
Csucsu33 #554 Bravó Ági -
#553 Kiraktam az i-tv-re is:
http://www.i-tv.hu/index.php?chid=1492
Remélem bírja az extra.hu:) -
#552 húdecsúnya a petrova -
#551 A tegnapi folytatása -
#550 Én most nézem újra és nem tudok betelni vele! -
#549 A meccs jó minőségben (400 MB) -
#548 Hát bocsi nem tudtam! :D -
#547 Szóval hogy is van az, hogy nem veri meg a Petrovát?? :) -
#546 De van -
#545 Hát szerintem ezt így nem naon lehet tudni! :D -
#544 Nincsen valahol a neten olyan sorsolás ahol a döntöig lehet követni a dolgokat?
Érdekelne kit kapna Szávay HA továbbjutna. -
#543 Ha netalán vkit érdekel felraktam a tegnapi fúkuszos Szávayt:D
www.teniszfan.mlap.hu
A letöltéseknél az uccsó! -
#542 Vakulenko, ha jó láttam WTA 50.! :D
Rem meglesz neki!:D -
#541 Most nézetem a Fókuszt és Ági volt benne, nagyon aranyos volt. Pedig a teniszt nem szeretem, de lehet hogy ő miatta fogom majd nézni. -
Doktor Lucsok #540 -
#539 GRATULÁLOK ÁGI! EZ GYÖNYÖRŰ VOLT!
A végén kicsit megremegett Ági, de BP-knél nagyon ott volt fejben. Ági van a WTA és az US Open címoldalán is! -
#538 Úgy néz ki Vakulenkoval játszunk legközelebb és az jó, mert Petrova és Kuznyecova is sokkal jobb -
#537 Húúúú, de nehéz volt ez az utolsó game -
#536 Király megvan!!!!!!!!!!! \o/ -
#535 MEGVAAAAAAAAN!!!! -
Santata #534 6-4 6-4re nyert ÁGI! SZÉP VOLT!