Szávay Ági

← ElőzőOldal 64 / 64

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

meg ahogy az ütéseknél nyögnek <#vigyor>

B0B0
Azt rebesgetik, hogy most van is esélye egy igen kiugró eredményt elérnie, mert idén nagyon sok a salakos a mezõnyben 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

én is mostanában a teniszt nézem(nõi teniszt),fõleg Ivanovics miatt,amilyen lába van<#beka2><#finom>

hmm..jó kép, imádom a teniszt! <#finom>

Fisherman\'s Friend

Casillas
pont nekem való minden tekintetben <#vigyor2>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

meg csinos<#wink>

Casillas
szeressük, ügyes 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

scs17
juhéé 😄

Fõtáblás, ahogyan stoner27 is mondja...

Fisherman\'s Friend

REALista
Wimbledon-ban már csak egy meccsre van a fõtáblától remélem sikerül neki!
<#eljen>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Roland Garros,Wimbledon,WTA tornák? hmmm ez biztos salakmotor lesz<#idiota><#banplz>

amúgy meg hajrá Ági!!

B0B0
Bocs, azt hittem már berobbant valamelyest a köztudatba :/

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

PíszLávJuniti
hello

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
csak az nem derült ki milyen sport ág, de kíváncsivá tettetek.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

B0B0
Az van, hogy már szervezheted is az elsõ fan-club találkozót vele! 😄DD

scs17
<#eljen>
Én is szurkolok neki <#vigyor0> .

whiskeyman
miva'?

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

...te...

B0B0
Wooow, kis szerencsés! 😊

whiskeyman
Személyesen ismerem Ágit, az egyik cimborám húga...valóban teheséges.

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

B0B0
Szerintem Szávay Ági megérdemel egy topicot! A vasas tavaly úgy szerzõdtette, hogyha az elsõ évben be tud kerülni a legjobb 128-ba, akkor minden költségét állja.
Idén eddig szenzációsan teljesít, az év elején a 150. hely környékén volt a világranglistán, majd a Roland Garroson 3 meccset nyert a selejtezõben és ezzel bejutott a fõtáblára. Ott 1 meccset nyert, majd nagyon szoros csatában (szettet nyerve, az utolsót 6:4-re elveszítve) kapott csak kia 9. kiemelt Csakvetadzétõl. Ezután egy WTA versenyen nagyon megverte (6:1, 6:2) az ottani elsõ számú kiemeltet, Sciavonét!

Ma harmadik meccsét is megnyerte a Wimbledoni selejteõtornán, így ott lesz a Grand Slam tornán és jó eséllyel pályázik egy kiugró eredményre, mert õ füvön jó igazán. Juniorként meg is nyerte a tornát!!!

Jelenleg 70. a világranglistán, tehát több mint 100 helyet lépett elõre nem egész fél év alatt, és úgy néz ki, nem fog megállni itt! 😊
Hajrá Ági!

← ElőzőOldal 64 / 64