Szávay Ági

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grat😊

Fisherman\'s Friend

Isthy
Ági holnap a centeren a 4. meccset játsza a koreai Lee-vel. Az elsõ meccs hazai idõ szerint hajnali 4-kor kezdõdik, Ágiék valamikor délelõtt játszanak majd, talán 8-9 körül.

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Akkor dobom a mélt

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

meg😊

Fisherman\'s Friend

Isthy
Áldásom rá :-)

Ha minden jól megy, remélem holnap ilyenkorra már tölthetõ lesz az a tegnapi csodálatos meccs szinte teljes egészében.

DUNAFERR FOREVER!!!

desigo
meg 😊
nekem nem, én Jennifer Anistont szeretném házigazdának😊

http://gaborszantai.co.uk/

passatgt
meg😊

Count Adyn
Meg😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

B0B0
Az elsõ kép patent.

Jankovicsnak pedig minden elismerés, nagyon sportszerû volt! <#worship>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Én leszek házigazda (ha már megnyitottam a topicot), ha nektek megfelel?

B0B0
Egyszer már megtörtént!

Breki33
Szávay bevallása szerint kicsit elfáradt a maratoni, közel háromórás meccstõl, de mint mondta, a diadal mindent megért. "Életem eddigi legnagyobb sikerét arattam. Üzenem mindenkinek, hogy nincs lehetetlen és vesztett meccs, mindig fel lehet és kell állni!" - lelkendezett.

A magyar játékos a kínai fõváros tornájának fináléjában, a világranglistán harmadik szerb Jelena Jankovic ellen nyert, meccslabdát hárítva 6:7 (7-9), 7:5, 6:2-re.

A világ jelentõs hírügynökségei egyformán nagy terjedelemben számoltak be a bravúrról. "Hol áll meg Szávay Ágnes?" - tette fel a kérdést a francia AFP, kiemelve, hogy az idény eleji 207. helyrõl indulva a magyar lány már az elsõ húszban van a világranglistán. Hangsúlyozta, hogy Jankovic legyõzésével Szávay már a harmadik top 10-es játékost múlta felül, korábban a szlovák Daniela Hantuchovát verte New Havenben, majd az orosz Nagyja Petrovát a US Openen, miközben elsõ Grand Slam-negyeddöntõje felé menetelt. "Nem rossz teljesítmény egy olyan játékostól, aki ilyen színvonalú mérkõzéseken a májusi Roland Garros elõtt nem szerepelt" - fogalmazott az AFP.

A francia hírügynökség mellett a brit Reuters és az osztrák APA is kiemelte a vasárnapi összecsapásról szóló beszámolójában, hogy vert helyzetbõl állt fel - Jankovicnak a második szettben, 5:1-nél mérkõzéslabdája is volt -, és kisebb csodát végrehajtva nyert Szávay, aki idén valósággal berobbant a nemzetközi tenisz vérkeringésébe. Az APA úgy fogalmazott: a magyar "huszárvágással diadalmaskodott" Pekingben, és a 2007-es esztendõ egyik nagy felfedezettjévé lépett elõ.

Breki33

banok
szarni rá.

Tehát a héten: Szöul. Streamre esély nem sok van. 😞

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Kit--Kat
De most komolyan, ezt a csírát miért nem bannolják már?!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Isthy
A szöuli torna fõtáblája

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!

DUNAFERR FOREVER!!!

passatgt
Ha senki nem akar én szívesen leszek, ritkán írok, de szinte minden nap többször is megnézem. De csak akkor, ha más em akar lenni😊

zaki
Nem akar lenni valaki házigazda?
Az kitörli majd az üzeneteit, aztán rend lesz. 😊

passatgt
Grat Ági, én nem kapcsoltam el, bíztam benne, hogy megtudja fordítani 5-1-nél😊

off:
Nem kell rá reagálni senkinek, egy darab hozzászólás se legyen válaszként neki mostantól, erre se válaszoljatok, mert ha igen odacsapok<#vigyor5>

HURRICAN
Most szarban van mert Ági mostani teljesítményébe nem tud belekötni, így csak az óvodás módszereket tudja használni a fikázásra.

puftuljon av öffef befédhibáf!!!44

Fantasztikus voltál Ági!!!<#taps><#taps>
Csak így tovább!!!
megint itt vagy uzsibubus, napköziben van net?
vagy kiszöktél Lipótmezõrõl?

zaki

zaki
Jah, és kiemelés szerint V. Williams-el kell majd játszania... Én benne vagyok... 😄

B0B0
Jaja, sõt, furcsa érzés, de a szöuli versenyen õ a 2. kiemelt, vagyis a papírforma szerint a döntõ biztos! 😊

zaki
20. helyre fel is jött Ági a világranglistán... <#worship>

zaki
Te idióta... Szánalmas vagy.

B0B0

<#worship><#worship><#worship>

desigo
Jankovic mama arcát megnéztem volna a meccs vége felé <#vigyor>
B0B0
Lehet, hogy a papa is megtette (mármint fogadott rá) 😊

desigo
Az mekkora komoly,hogy JAnkovicnak 1.25-ös odsza volt míg Áginak 3.75-öse.
Nem elég,hogy keresett egy rakat pénzt magának még az is jól járt aki rá fogadt 😊
zaki
Köszi a kimerítõ választ... 😄

nono84
Ja és óriási gratuláció!

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

nono84
Bakker nem voltam itthon az elejét még követtem a roma-juve meccs alatt, gondoltam itt a vég. Erre kint jégkorong meccsen !bemondták!, hogy nyert Ági. Mondanom sem kell hatalmaas taps volt. Ma ha leadja az eurosport akkor megnézem foci meccs helyett a tenisz meccset. Soha nem gondoltam volna, hogy foci meccs helyett inkább teniszt nézek.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

desigo
Gratula a gyõzelemhez <#worship>
B0B0
20:00-tól leadja az összefoglalót az Eurosport(1).

Nem tudom mit mondani a meccsre! Lenyûgözõ! Ági! Te vagy a legjobb! 😊 Meccslabdáról fordítani csak a legnagyobb klasszisok erénye!

grebber
Most nézem megnyerte Ági hát le a kalappal!!!!!!!

Next PC upgrade: 2022

mellon
A IV-ért lehet a legkevesebb pénzt ill. ranglista pontokat kapni. És így felfelé. Az I. besorolású már nagyon kemény dió. Ott már a Top 10 versenyzõk közül (szinte) mindenki ott van.
Zürich kemény lesz. Idén nagyon erõs a mezõny. Gyakorlatilag nincs könnyû játék.

zaki
Mi az a Tier? Vmi besorolás?

A soron következõ tornák:
szeptember 17.: China Open, Peking (Tier II) <- megnyerve😊
szeptember 24.: Korea Open, Szöul (Tier IV)
október 1.: AIG Japan Open, Tokió (Tier III)
október 15.: Zürich Open, Zürich (Tier I)
október 22.: Generali Ladies Linz, Linz (Tier II)

zaki
Mikor lesz a következõ verseny, és hol? 😊

mellon
Na akkor ebbõl az összegbõl be is ruházhatnának egy bivaly web szerverre <#vigyor>

Isthy
Ma este 8-tól az Eurosport leadja azt a részt is ami lemaradt az ES2-es közvetítésbõl, tehát a meccs végét.

DUNAFERR FOREVER!!!

zaki

banok
88.265$ keresett ezzel a tornagyõzelemmel 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Fantasztikus eredmény és teljesítmény volt ez, hatalmas gratuláció jár Áginak. Ráadásul pont onnantól tudtam folyamatosan nézni, amikor Ági elkezdte visszahozni a meccet.

Azt viszont elhiszem, hogy Jankovics háta fájhatott, az enyém már a szurkolástól is megfájdult 😊
ha 2008. év Legjobb Nõi Sportolója nem Ági lesz, akkor lerombolom a fõvárost<#alien><#gonosz2>

Isthy
Pontosan a 20. helyre!

GRATULÁLOK ÁGI EHHEZ A CSODÁLATOS GYÕZELEMHEZ!!!<#taps><#taps><#taps>

Hihetetlen mit játszott és honnan hozta vissza! Nem egyszer hangsúlyoztam már itt is, hogy az õ mentalitása olyan, hogy sosem adja fel és képes visszajönni szinte bárhonnan. Ma ismét bizonyította ezt és a világranglista 3. ellen.

Remélem az ES este az összefoglalóban leadja azt is amit a végébõl a kinaiak nem adtak és nem láthattuk élõben az ES2-n.

DUNAFERR FOREVER!!!