Szávay Ági

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
nah ez is megvolt
respect😊
B0B0
Nem is tudtam, hogy még csak egyszer játszott a göröggel. Na akkor maradjon is a 100%-os mérleg! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Sziasztok! Egy cikk az origo-ról:

http://www.origo.hu/sport/tenisz/20070927-szoul-szavay-negyeddontos-danilidu-kovetkezik.html

Hajrá Ági!!!

Gadrika http://ferlingbernadett.hu

B0B0
Daniilidou (még leírni is nehéz, nemhogy kimondani 😊)

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

nono84
Szép gyõzelem, eredmények alapján ez is könnyû volt. Következõ ellenfél Danilidu, ott már nehezebb lesz. Grat.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

B0B0
Meccs behúzva 6:1 6:4-gyel! 😉

B0B0
Második szettben 1:3 volt de már 5:3!! 😊

B0B0
Nah, már 5:1!

😊)

Breki33
HA valakit érdekel a heti képes sportban Szávay poszter

Illetve nemis poszter hanem a Hét képe kér oldalon
B0B0
Nah, indul a meccs! 😊

B0B0
Ágiék már melegítenek

B0B0
Nem mindegy, hogy obszcénul szidnak valakit, vagy a játékstílusát jellemzik

khmmm...
ha arra érzékenynek tetszik lenni, hogy Ágikát illetlen jelzõkkel ruházzák fel, akkor a csokilányt sem kellene le"tuskózni"...

pláne, mert én kedvelem is😊

http://gaborszantai.co.uk/

B0B0
Hááát, ha tényleg összejön az Ági Williams döntõ, akkor nagyon kíváncsi leszek arra, hogy a tuskó "mindent-bele" ellen mit fog játszani

Isthy
Ági holnap a 3. meccset játsza a centeren Voskoboevával. Elõtte ismét Venus játszik, itthoni idõ szerint 6:50-tõl. Így Ági meccse várhatóan ismét 8-9 között kezdõdhet majd.

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!

DUNAFERR FOREVER!!!

desigo
kösz a linket...
Isthy
A teljes pekingi döntõ (pár labdamenet kivételével, reklámok nélkül), magyar kommentárral letölthetõ. Részletek ebben a topicban a mai 07:25-ös hozzászólástól.

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Na az tuti! 😊

zaki
Legalább fel fogjuk ismerni... 😄

B0B0
Jah, ameddig nem regel újra 😞

Kit--Kat
kilett bannolva a hülyegyerek, kis nyugalom

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Isthy

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Ezt most mire?

Kit--Kat
na végre

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

desigo
linket...
Isthy
Ági oldalán lassan elindul a fórum, a regisztrálás már megkezdõdött.

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Köszíííí! <#vigyor3>

Isthy
Jó regenerálódást és jó pihenést Ági!

1000!!! <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ági holnap pihenhet illetve edzhet egy kedvére valót. Legközelebb majd csütörtökön lép pályára.

DUNAFERR FOREVER!!!

zaki
Zsír az új banner! <#wow2><#worship><#eljen>

Isthy
Gratulálok Áginak! Hozta a közelezõt! <#taps><#taps><#taps>

Sima volt, a 2. játszma elején kicsit kiengedett Ági, de azután újra helyreállt a rend. Az elején mindjárt 4-0 és ezzel el is lett intézve az 1. szett. A 2. elején 1-2-nél breakelt a koreai, de Ági utána nyert zsinórban 5 gamet és befejezte a meccset.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A jobb bokája és a bal combja is kicsit sérült volt, ezért viselt mindkét helyen spec. tapaszt, plusz a bokája még be is volt kötve.

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Te is hallottál valamit, vagy csak a szél fúj?

desigo
elsõ akadály leküzdve <#eljen>

desigo
még mindig nem tudsz viselkedni <#levele>
*kultúrátságon=kultúrálatlanságon
Tévedsz, azok írhatnak ide, akik képesek a véleményüket kultúrált formában leírni.

A többiektõl pedig elnézést, elõször és utoljára válaszoltam ennek az egyénnek a kommentjére, a továbbiakban nem teszek a kedvére. Az emberi hülyeségen (primitívségen, kultúrátságon stb. amelyik tetszik) már úgyis inkább csak mosolygok, s nem felbosszantom magam.
Hurrá! Most, hogy van egy tehetségtelen önjelölt adminja a topicnak, csak azok írhatnak ide, akik imádják ágikát. Nos, én utálom! Rusnya, bödös a szája is!

B0B0
Szerintem õ is arra gondolt

nono84
Egyébként a combján is volt egy ha jól láttam.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Szerintem, bokavédõ. Lehet,hogy volt neki egy kisebb húzódása...
zaki
Grat! <#eljen>

B0B0
A következõ sem lesz az az izzasztó! 😊

GRAT ÁGINAK! 😊 <#taps>

nono84
sima meccs lehetett,Grat.:

HANSOL OPEN (SZÖUL), 145 EZER DOLLÁR
EGYES, 1. FORDULÓ
Szávay Ágnes (magyar, 2. kiemelt) -Li Re Ja (dél-koreai) 6:2, 6:3

A magyar sztár a következõ körben Galina Voszkobojevával (134.) csatázik. A 22 éves orosz teniszezõ tavaly augusztus 28-án még a világranglista 84. helyén állt, és Li Re Jához hasonlóan még sohasem nyert egyesben és párosban WTA-tornát. Négyszer szerepelt Grand Slam-torna fõtábláján, de csak tavaly, a melbourne-i Australian Openen nyert egy találkozót.

Szávay Ágnes és Galina Voszkobojeva még sohasem találkozott nemzetközi tornán.
nso.hu

B0B0
Woow, ez gyors volt. Akkor kezdem is a takarítást! 😊

hááát, a csajon sehol nincs szinte egy pigmentfolt sem, durva lenne egy 20cm hosszú anyajegy...
inkább mûtéti heg...

(vagy nikotintapasz😄DDD)

http://gaborszantai.co.uk/

Bucser
Lehet, hogy anyajegyet véd vele (pl nõvéremnek van vádliján egy hatalmas anyajegye) És mondjuk a fásli tlúl merevvé tenné a lábát. De ehet símán csak felhorzsolta a mûanyagon egy esésnél.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

desigo
A lábán a nagy tapasz mi célt szolgált?
nono84
Az elsõ kép nagyon jó.

zaki
Tökéletesen... 😊