Melyik reklámot nézzük a legtöbben a magyar tévékben?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért? Nézünk reklámokat? 😊

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

"Melyik reklámot nézzük a legtöbben a magyar tévékben?" - így a cím.

De az nincs benne, hogy kik azok a "mi". A cím alapján egyértelmûen arra lehet következtetni, hogy az SG szerkesztõségének a reklámnézési szokásairól van szó. Hát istenkém, ha fehérnemûreklámot szeretnek nézni, akkor azt <#nevetes2>.
Mikor reklámblokk van, ált akkor megyek szendót csinálni, wc-re, stb, ha meg nem, akkor egybõl átkapcsolok egy másik adóra a reklám végéig. Ennyit arról, hogy reklámot nézek.
Atisz
Jogos. A hiba ismét a címadásban keresendõ...

Helyesen: melyik az utóbbi idõk legemlékezetesebb reklámfilmje?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Ezt a szart, mibõl állapítják meg, hogy épp melyik reklámot nézem? Esetleg abból hogy kivan helyezve x háztartásba 1 tv-adó figyelõ ketyere, és méri hogy melyik csatorna fut rajta?
Ettõl a ponttól állnék le vitázni, az hogy mûsorok között a reklámnál nem kapcsolok el máshova, az nem azt jelenti, hogy nézem a reklámokat.
Én pl. és szerintem az emberek nagy többsége ilyenkor intézi el folyó ügyeit vagy megy ki enni esetleg elolvassa a mûsorújságot, esetleg teletxt-et, vagy bonyolítja telefonálási elintéznivalóját.
De nem azt a rühes reklámot nézem.

bertino
én egyiket se, szerencsére...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

hm, ezek közül csak a Black Eyed Peas-es reklámra emlékszem