13
-
opeca #13 "Ha betiltják a forgalmazást, akkor az azt jelenti, hogy adott gyártó (esetünkben játékfejlesztő cég) pénztől esik el. Ha elég sok helyen tiltják be, akkor nem kap pénzt, ergo nem gyárt, illetve olyat gyárt, amit árusítható."
Ez egy nagyon kis részben igaz,d e inkább nem.
Példának okáért, megnézhetjük a Postal-sorozatot.
Már a harmadik rés jön, mikor már az elsőt is folyamatosan támadták.
Egyet nem szabad elfelejteni sosem, a negatív reklám is reklám.
-
dez #12 Érdekes dolgokat lehet ebben a topikban is olvasni: -
dez #11 Tudod, ez nem ilyen egyszerű... -
M0RN1NGST4R #10 izlések és pofonok. nekem bejött a program. sztem nem vagyok vele egyedül. de ettől még nem fogom a haverjaimat ledöfködni. -
dez #9 Te sem tudod, mit kezdj magaddal... -
dez #8 Pont ezt akartam írni. Csak még egy szó: aberrált. -
M0RN1NGST4R #7 "Sokan úgy vélték, az a 17 éves fiú, aki ledöfte 14 éves társát, a Manhunt első részéből merítette az ihletet." -> a kést meg biztos ajándékba kapta a játékhoz...
egyébként szerintem az első rész marha jó volt, remélem, ez is kijön PC-re -
HJPOWER #6 Bazz.. betiltom a levegőt, mert olyanok is szívják, akiknek nem kéne. Vajon hányan fognak szót fogadni és nem lélegezni többet?
Pics*ba az egésszel. Minden eljuthat mindenkihez, ez van. A korlátozások java nem tööbb, mint szerencsétlen próbálkozások halmaza. na csá! -
cateran #5 Azért annyira nem a szokásos téma....ez a játék -a leirtak alapján- CSAK az öncélu,brutális trancsirról szól....azért ezt nem kellene eröltetni..... -
#4 A szokásos téma. Aki hülye, annak mindegy mit lát. Pl. volt egy osztálytársam általánosban, ő Van Damenak képzele magát és mindenkit vert a suliban...Szóval, a filmek egy nagy részét is betilthatnák. -
#3 Carmageddon 2, régi szép idők! [sóhaj] -
Morden23 #2 Hát pedig de.
Ha betiltják a forgalmazást, akkor az azt jelenti, hogy adott gyártó (esetünkben játékfejlesztő cég) pénztől esik el. Ha elég sok helyen tiltják be, akkor nem kap pénzt, ergo nem gyárt, illetve olyat gyárt, amit árusítható.
Amúgy vágom, hogy itt eszmékről van szó, meg minden, de ez a Manhunt tényleg mehet a kukába. -
Dredd #1 lol, mert a tiltással milyen sokmindent el lehet érni, ezt mutatja a történelem is...